Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 08:14:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 288480 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
Ja verujem da je Hitler hteo da ukloni slovenske narode jer je smatrao da su mu oni najveca konkurencija.Ako gledamo ko je najvise ubijan u II sv. ratu to su jevreji, cigani i sloveni, pa nije valjda bio toliko glup da je izjednacavao cigane i slovene. Jevreje je ubijao zato sto ih je smatrao da su suga i zlo, cigane zato sto su nesposobni , a slovene zato sto smo najveca arijevska konkurencija. Inace u samoj naci partiji je bilo dosta jakih frakcija koji nisu imali takav stav prema slovenima kao Hitler.
Samo ne razumem ljude koji odbacuju fasizam i nacizam a kao argument uzimaju to sto je Hitler mrzeo Slovene. To je isto kao kad bi smo odbacili demokratiju zato sto nas je bombardovala Amerika, koja se inace smatra kolevkom moderne demokratije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1561
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Hitler je uklonio jevreje u konc logore jer su jevreji propagirali komunizam i mnoge druge negativne radnje. Uglavnom nije ih ubijao ali je mozda hteo da ih preseli na bliski istok sto su oni i hteli
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 20:33:22 od air4life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja verujem da je Hitler hteo da ukloni slovenske narode jer je smatrao da su mu oni najveca konkurencija.Ako gledamo ko je najvise ubijan u II sv. ratu to su jevreji, cigani i sloveni, pa nije valjda bio toliko glup da je izjednacavao cigane i slovene. Jevreje je ubijao zato sto ih je smatrao da su suga i zlo, cigane zato sto su nesposobni , a slovene zato sto smo najveca arijevska konkurencija. Inace u samoj naci partiji je bilo dosta jakih frakcija koji nisu imali takav stav prema slovenima kao Hitler.
Samo ne razumem ljude koji odbacuju fasizam i nacizam a kao argument uzimaju to sto je Hitler mrzeo Slovene. To je isto kao kad bi smo odbacili demokratiju zato sto nas je bombardovala Amerika, koja se inace smatra kolevkom moderne demokratije.
Pa ima razlike izmedju demokratija, bas nisam za tu opciju demokratije da moja zemlja lupa tamo nekog po glavi par illjada km daleko  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S6
A sta je to demokratija?
Dokazano da u vecini zemalja u kojima je vlast tzv"demokratska " je sledece, 5 % visoko obrazovanog stanovnista
15-20 % srednje obrazovanog i 75 % poluobrazovanog ili minimalno obrazovanog apolitichnog ili nezainterosvanog... prostom medijskom brainwash strategijom lako je  da  se napravi vecina....

A da prelistamo malo interesatna dokumenta

IP sačuvana
social share
Da bi upravljao avionom ne treba ti nikakvo znanje o letenju.
Da bi i drugi put upravljao avionom potrebno je puno znanja o letenju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Sta ima da Ameri pisu o Hitleru kad su do njegovog bunkera prvi dosli Rusi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Naleteh malopre o Hici u Ra materijalu pa sam osetio da mi je duznost da ostavim isecak na topicu...

Ra materijal - Knjiga II, seansa 35     
Zakon Jednog, Knjiga II, seansa 35
06.03.1981.

Ispitivač: Želeo bih da kažem da mogućnost za obavljanje ovog rada smatramo velikom privilegijom i nadamo se da će postavljanje pitanja ići u pravcu koji će biti od koristi čitaocima ovog materijala. Mislio sam da bi bilo korisno da u ovoj seansi ispitamo efekte zraka na neke od dobro poznatih istorijskih ličnosti, da bismo bolje razumeli kako katalizator iluzije kreira duhovni rast. Napravio sam listu za koju mislim da bi mogla poslužiti da dođemo do najvažnijih tačaka u delovanju katalizatora na ove pojedince.

Ispitivač: Voleo bih da postavim isto pitanje o Adolfu Hitleru. Vi ste već rekli ponešto o tome. Nije neophodno ponavljati date podatke. Možete li upotpuniti informacije?

Ra: Ja sam Ra. Imamo izvesne teškoće da govorimo o onome koga nazivate Adolfom, zbog ogromne količine zbunjenosti koja se javila u životnom obrascu ovog entiteta, kao i velike zbunjenosti koja prati svaku diskusiju o ovom entitetu. Ovde imamo primer entiteta, koji je pokušavajući da aktivira najviše energetske centre bez ključa zelenog energetskog centra, poništio sebe kao i polarizaciju bilo prema pozitivnom, bilo prema negativnom. Entitet je u osnovi bio negativan. Međutim, njegova konfuzija je bila takva da je ličnost dezintegrisana, dok celina uma/tela/duha nije dostigla zrelost za žetvu i ima potrebe za lečenjem.

Entitet je pratio obrasce negativne polarizacije koji sugerišu stvaranje elite i porobljavanje, što je entitet posmatrao kao korisno za socijalnu strukturu. Međutim, udaljivši se od svesne polarizacije i stupivši u polusvesni svet, u kome su snovi zauzeli mesto događaja iz vašeg kontinuuma vremena/prostora, entitet nije uspeo u svom pokušaju da služi Kreatoru putem dosezanja zrelosti za žetvu na stazi služenja sebi. Ovde vidimo takozvano ludilo koje se često javlja kada entitet pokušava da se polarizuje brže nego što se iskustva mogu integrisati.

Savetovali smo i sugerisali pažnju i strpljenje u prethodnim seansama i to činimo ponovo, koristeći ovaj entitet kao primer za prebrzo otvaranje ka polarizaciji bez obraćanja pažnje na jedinstvenu i integrisanu celinu uma/tela/duha. Poznavati sebe znači graditi temelj na čvrstom tlu.

Ispitivač: Hvala vam. Verujem da je ovo važan primer. Pitam se da li je neko od onih koji su sarađivali sa Hitlerom uspeo da se polarizuje na negativnoj stazi u stepenu zrelosti za žetvu?

Ra: Ja sam Ra. Možemo govoriti samo o dva entiteta koji bi mogli imati zrelost u negativnom smislu, ostali su još uvek u inkarnaciji: onaj koga znate kao Hermana (Herman Gering), drugi poznat kao, kako je sam više voleo da ga zovu, Himler (Hajnrih Himler).

...
« Poslednja izmena: 01. Jul 2009, 18:49:06 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
I sad svi zive na miru negde u tajnoj bazi na obalama jezera severnog pola na marsu, tu je jos elvis, a nedavno se pridrzio i onaj sto su voleli da ga zovu majkl  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Hey little sister what have you done?!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Siemens z600
Moj profesor gradjanskog dao nam je neki test u kome je bilo pitanje gde je rodjen Hitler?
Bilo je ponudjeno Poljska, Nemacka, Austrija i Srbija.
Profa je rekao taj sigurno nije rodjen u Srbiji jer se takva goveda ovde ne radjaju!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Profa je rekao taj sigurno nije rodjen u Srbiji jer se takva goveda ovde ne radjaju!  Smile
Smile Ovo je dobro,mada se nekad zapitam  da li je stvarno tako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Qtek 007
Moj profesor gradjanskog dao nam je neki test u kome je bilo pitanje gde je rodjen Hitler?
Bilo je ponudjeno Poljska, Nemacka, Austrija i Srbija.

Reci svom profesoru da li je obavesten o rodjenju Vojislava Kostunice
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 08:14:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.