Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 05:43:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 288450 puta)
Zvezda u usponu

Izgubljen među kvadrilionima nebitnih informacija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
Zastava Negde iza sedam brda,sedam gora,sedam mora...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Ljudi, pogrešno ste me procenili, nisam naci... Nema potrebe da mi bilo ko objašnjava išta o Adolfu, želja mi je bila samo da istaknem neke "pozitivne" stvari koje su nastale njegovim delovanjem.

@ Panini
Jedna od najbolnijih fotografija za mene razrušen Berlin 1945... A to ti govori o bezdušnosti "saveznika"... Da li je ijedan grad bio toliko razoren od strane Wermacht-a? Valjda znate da je Beograd više stradao od savezničkog bombardovanja nego od Nemačkog... Sa druge strane ta razrušenost Nemačke je bila posle jedan od osnova tzv. "Nemačkog čuda" tj. njenog munjevitog razvoja.

Neću citirati tvoje replike....

1938 bio je najuticajnija figura na svetu. Nisam ni rekao da je bio pozitivac.

Vojska i jeste pokretač svog razvoja - i dan danas

Zakon o zaštiti ljudi??? Pa borio se protiv raka, siromaštva... Borio se za svoje i njihov bolji život (za razliku od Staljina koji se borio za sebe)...

Opet ti o tome da li je pozitivac... Izneo sam neke informacije koje bi možda bile zanimljive... Što odmah misliš da želim da ga predstavim u ulozi pozitivca, boljeg čoveka???

Da, voleo je i konc. logore... Imaš i danas (Gvantanamo)...

Odlikovanje Vladike Nikolaja je pokazatelj da je poštovao Srbe... Isti taj Vladika koji je posle bio sklonjen u Dahau je bio jedini zatvorenik kome su ostavili bradu i kosu. Bio je zatvoren jer je imao preveliki uticaj na stanovništvo i nisu takvog čoveka želeli na slobodi u to doba ( pročitati "Pogled kroz tamnički prozor")

Da li misliš da su Sloveni danas u boljem položaju nego što bi bili pod Hitlerom, recimo? I danas su naše države države drugog reda, kudikamo se i dalje na nas gleda sa podsmehom...

@Panini-ja sad prelistavao temu i da ti odgovorim koliko je poštovao Srbe...Poštovao ih je toliko jako da im je čak i posvetio nešto što se zove-Generalplan Ost.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

@Panini-ja sad prelistavao temu i da ti odgovorim koliko je poštovao Srbe...Poštovao ih je toliko jako da im je čak i posvetio nešto što se zove-Generalplan Ost.

Smile Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 

Smile Smile Smile Smiley 1

Generalplan Ost je plan o istrebljenju svih slovenskih naroda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
U Srbiji mu je bio desna ruka Nedic  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1330
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Philips 
Da?! Smile(Šta s tim?!Pa šta?!)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S6
ups nasho sam ga i'am josh neke aktuelnije slichke al ova ako nije bila
argentinska soshka
IP sačuvana
social share
Da bi upravljao avionom ne treba ti nikakvo znanje o letenju.
Da bi i drugi put upravljao avionom potrebno je puno znanja o letenju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Hitler je svakako mrzeo Slovene , ali u tome nema nista cudno jer se u svojim beckim danima sretao pre svega sa Cesima , Poljacima , Hrvatima  , Slovacima , Slovencima . Kada covek bolje razmotri slovenske narode vidi da jedino vrede Srbi i Rusi , a sve ostalo su beskicmenjaci . Gering je Srbe sa druge strane zvao balkanskim Prusima + smo ucestvovali u razarnju Austrougarske koju je Hitler mrzeo vise nego ista , sve u svemu mogli smo lepo da se udenemo u taj poredak - kao na primer Bugari . Sad zamislite kako bi izgledala sadasnjost da smo u WW2 mi Hrvatima i Albancima uradili ono sto su oni nama   Smile ili bar da nam nisu uradili ono sto su nam uradili Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 18:03:11 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung 
Разни људи из врха НСДАП-а су имали и свакојака мишљења о Словенима. Није оно морало обавезно бити негативно, али је увек сматрано да су Германи супериорни.

Неки су можда више ценили Србе, Хрвате и Муслимане, као Динарце вичне ратовању и отпорним на недаће.

Други су сматрали бољима оне који су на неки начин германизовани. Ту би рецимо били Чеси и Словенци.

Хитлер о Русима није имао добро мишљење. Сматрао је ваљда да они не умеју управљати сами собом и да све што ваља код тога им је дошло од Германа. Има неке истине у томе - Варјази (Викинзи), Романови.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6700
Hitler je svakako mrzeo Slovene , ali u tome nema nista cudno jer se u svojim beckim danima se sretao pre svega sa Cesima , Poljacima , Hrvatima  , Slovacima , Slovencima . Kada covek bolje razmotri slovenske narode vidi da jedino vrede Srbi i Rusi , a sve ostalo su beskicmenjaci . Gering je Srbe sa druge strane zvao balkanskim Prusima + smo ucestvovali u razarnju Austrougarske koju je Hitler mrzeo vise nego ista , sve u svemu mogli smo lepo da se udenemo u taj poredak - kao na primer Bugari . Sad zamislite kako bi izgledala sadasnjost da smo u WW2 mi Hrvatima i Albancima uradili ono sto su oni nama   Smile ili bar da nam nisu uradili ono sto su nam uradili Smile

ko zna gde bi nam kraj bio ili gde bi njima mozda oni nebi ni postojali  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Разни људи из врха НСДАП-а су имали и свакојака мишљења о Словенима. Није оно морало обавезно бити негативно, али је увек сматрано да су Германи супериорни.

Неки су можда више ценили Србе, Хрвате и Муслимане, као Динарце вичне ратовању и отпорним на недаће.

Други су сматрали бољима оне који су на неки начин германизовани. Ту би рецимо били Чеси и Словенци.

Хитлер о Русима није имао добро мишљење. Сматрао је ваљда да они не умеју управљати сами собом и да све што ваља код тога им је дошло од Германа. Има неке истине у томе - Варјази (Викинзи), Романови.
sta god da su mislili i kojim god lupetanjima da su se hranili,obilo im se o glavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 05:43:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.324 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.