Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adil krvnički pretukao Džejovu ćerku!  (Pročitano 9797 puta)
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Nokia 
nista me ne cudi kod cigana, mada i kod nasih ljudi iste stvari se desavaju, nazalost...
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Tel.Me Your.Number
Ja ne razumem te tipove koji tuku žene niti razumem žene koje ostaju sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
podrzavam adila,udri cigane adilce
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Vredjala mu mamicu....buhuhu ...zaista neoprostivo.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Bez namere da ga branim, ali da meni neko vredja majku...hvatala bih ga za gusu... Bez obzira na pol, godine, boju koze, veroispovest...

ADIL: Stavljen sam na stub srama bez dokaza, svi su mi okrenuli leđa! (FOTO)
Pevač ponovo sve demantuje

Foto: Fejsbuk

Nakon što je Adilu Maksutoviću otkazan i novogodišnji nastup, te mu je karijera pod ozbiljnim znakom pitanja, odlučio je da opet sve demantuje i to preko svog Fejsbuk profila, gde je napisao pismo obožavateljima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Dragi moji,

Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez ijednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski i bez svedoka koji su sve to videli i policiji potvrdili. Da li se neko od Vas zapitao zašto nije niko od “novinara” objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine koje nažalost zaista imaju žrtve nasilja u porodici.

Kada se nekoj ženi to desi, Urgentni centar ili neka druga zdravstvena ustanova su dužni po zakonu da obaveste policiju, što u ovom slučaju nije bilo učinjeno jer je nalaz lekara bio bez ijedne lake, a kamoli teške telesne povrede. Takozvani novinari koji su me osudili na vešanje ispred Terazija su prvo trebali da provere krucijalne činjenice jer mi se stavlja na teret ozbiljno krivično delo koje se nikada nije ni dogodilo. Pretpostavljam da “žuta štampa” za tako “monstruozne” i pompezne naslove ima interes finansijske prirode, jer koliko čujem ovih dana prodaju im se novine “k’o alva”.

Zapitajte se zašto “Politika” ili “Novosti” nisu pisali o tom navodno nemilom događaju koji je uzburkao javno mnjenje cele bivše Jugoslavije? Pa takva vest je za rubriku “hronika” a ne “zabava”!
 Siguran sam da nisu objavili zato što su to ozbiljne medijske kuće koje ne iznose tako gnusne laži i klevete, zato što su profesionalci i verovatno zato što ih ne interesuju gradske trač priče, jer ima mnogo ozbiljnijih tema u društvu. A verujem da njihove pravne službe veoma dobro poznaju zakon i da su svesni posledica ako se iznese tako brutalna neistina.

Čak i oni koji su jedva čekali da me dočekaju na nož, biće iznenađeni kada razotkriju istinu.

U pravnoj državi, na sreću, ne presuđuju tabloidi nego nadležni državni organi. A ti isti tabloidi će krivično odgovarati za narušavanje mog ugleda, uvrede časti, nanošenje duševne boli meni, mojoj porodici i najboljim prijateljima, kao i za materijalnu štetu koja mi je naneta ovom medijskom hajkom i javnim pozivom na otkazivanje mojih ranije zakazanih nastupa.

U ovom najtežem periodu moga života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji. Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji likuju, kritikuju i pljuju do juče “brata Adila”. Na ostale tv zvezde koje inače ne poznajem (reality program stars) uopšte se ne ljutim jer su dokazali samo ko su oni zapravo. To su veliki “humanisti” koji bi da linčuju, kastriraju i doživotno zabrane moje pojavljivanje u medijima. Neka vam je na čast.

Hvala svim fanovima na podršci – stoji u Adilovom saopštenju.

Podsetimo, Adil je pretukao Anu u petak uveče, a za Telegraf je sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju, i najavio je tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.

Džej Ramadanovski je rekao da nikada neće oprostiti zetu što mu je istukao ćerku, ali da nije ljut na njega, već mu ga je žao.

(A. Č.)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Bez namere da ga branim, ali da meni neko vredja majku...hvatala bih ga za gusu... Bez obzira na pol, godine, boju koze, veroispovest...

Smile

« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 16:11:51 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Isto... bez zezanja...
Ako se nastavi, sut u glavu... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
значи...ништа од певања по кафанче па је адил кренуо у пискарање по фејЗбуку Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Tja, samar pa i ajde. Sad bas modrice, podlive i ko zna sta to je vec preterivanje. Ajd, smrtno se uvredis, al uvek mozes da se okrenes i odes ko gospodin...

Jos gore sto nije u pitanju neki stranac vec njegova zena koju je sam odabrao. Tako da, ako nije hteo da mu ona psuje majku trebao je da pazi sa kim se zeni...
« Poslednja izmena: 15. Dec 2013, 20:01:58 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.