Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adil krvnički pretukao Džejovu ćerku!  (Pročitano 9692 puta)
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Bez namere da ga branim, ali da meni neko vredja majku...hvatala bih ga za gusu... Bez obzira na pol, godine, boju koze, veroispovest...

Tja, samar pa i ajde. Sad bas modrice, podlive i ko zna sta to je vec preterivanje. Ajd, smrtno se uvredis, al uvek mozes da se okrenes i odes ko gospodin...

Jos gore sto nije u pitanju neki stranac vec njegova zena koju je sam odabrao. Tako da, ako nije hteo da mu ona psuje majku trebao je da pazi sa kim se zeni...

evo i ja cu kao i vecina komentatora da izjavim ,, nije da branim Adila ali ,,,
sve vise i vise pocinjem da sumnjam da ju je uopste i ,, tukao ,,   u svakim novinama su svi tekstovi tipa copy - paste samo se kopiraju medjusobno , i svaki dan je tukao drugacije
pa te dzej rekao ovo pa rekao ono , samo me interesuje sa koliko promila alkohola u krvi daje izjave za novine , mozda mu trebati uraditi alkotest pre intervijuisanja jedan dan ga voli , drugi mrzi , treci zali
mozda ja gresim mozda je stvarno tukao ali bez dokaza ne verujem u price ,, rekla - kazala ,,
mozda se ona njemu sveti zbog necega a nema nista gore nego kad ti se zensko sveti  Smile
juce ju je tukao a ona danas vec moli razne organizatore da ne otkazuju njegoove nastupe , da li joj mozda krivo sto pokusava da coveku upropasti karijeru pa se uplasila da ce deda Dzej morati da izdrzava unuka
mada sve su to ipak (da budem politicki korektan) Romska posla i necu da zalazim u to
nazalost u nasem mentalitetu je to da je covek kriv dok se ne dokaze suprotno pa i bez dokaza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Pa policija tesko da veruje na rec. Imas slucaj one manekenke gde je na sav glas izjavljivala da je kidnapovana, silovana itd. Pa otkrili da sve izmislila i evo je dobila drustveno-koristan rad. Nisu oni bas tako poverljivi na svaku pricu. Tako da verujem da je makar bila izubijana dobro ako su podneli prijavu...

Citat
juce ju je tukao a ona danas vec moli razne organizatore da ne otkazuju njegoove nastupe , da li joj mozda krivo sto pokusava da coveku upropasti karijeru pa se uplasila da ce deda Dzej morati da izdrzava unuka
Mene to uopste ne cudi, vecina zena koje trpe nasilje su takve. Ne bi me cudilo ni da ostane sa njim do kraja i prica kako ga voli.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Koga uopste zanima je li on tukao zenu ili ne ?
Ta novinarska proseravanja su to..novinarska proseravanja.
Covek je javna licnost i taj prljav ves uvek zavrsi u javnost..Meni nisu jasni oni koji to citaju  Smile
Pa u svom komsiluku imas iste takve stvari,samo sto to ne pise blic ili kurir nego prepricava lokalna tracara.

Drugim recima..zivi ljudi pa se svadjaju.Big dil.
Ali nad necijom svadjom se ocigledno zaradjuje dobro.

Sto se tice toga da li je tukao .. Pa ne verujem.Mozda je malo gurno ili tako nesto..A zena ko zena htela da ga zajebe i prijavi.Samo ova je ocigledno glupa..jer je naskodila sebi.Ovakve stvari uticu na njegove angazmane samim tim i na njen fin zivot.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Bez namere da ga branim, ali da meni neko vredja majku...hvatala bih ga za gusu... Bez obzira na pol, godine, boju koze, veroispovest...

Tja, samar pa i ajde. Sad bas modrice, podlive i ko zna sta to je vec preterivanje. Ajd, smrtno se uvredis, al uvek mozes da se okrenes i odes ko gospodin...

Jos gore sto nije u pitanju neki stranac vec njegova zena koju je sam odabrao. Tako da, ako nije hteo da mu ona psuje majku trebao je da pazi sa kim se zeni...

Pazi ovako...

Ja zaista mislim da je osoba koja vredja roditelje u nekom licnom sukobu najveci ljudski sljam.

Super, mozes ti da odes. To stvarno nije problem, to je najbolje resenje, ali ovo nije obicna porodica i obicna situacija:
a) sami kazu da se redovno svadjaju i lemaju;
b) mene je zapanjilo to sto je ona u dom zdravlja otisla sa majkom i portparolkom svoga oca;
c) sasvim sam svesna da je sve ovo nastalo i zbog toga sto je Kurir osetio krv i krenuo sa jos jednim lincom'
d) ova vest uopste ne bi dospela u javnost da nisu "poznati", tj. da njen otac umesto da smiruje cerku i razgovara sa zetom, odvede ih kod bracnog savetnika ili u socijalnu sluzbu daje izjave za novine i izigrava veliku zrtvu..
e) da se on okrenuo i otisao, sutra bi u novinama pisalo: Adil ostavio Dzejevu cerku koja se nedavno porodila... Obrni okreni, ovaj je najebao kao zuti sta god da uradi, zbog c)

Sumarum je da imas jednu unistenu porodicu, verovatno ce se ne kraju i pomiriti, ali ono sto je najvaznije... zbog citave frke koja se digla, ljudi koji su zrtve porodicnog nasilja oklevace da prijave slucaj jer ce se plasiti da ne zavrse u novinama...
Jer u nasoj drzavi se ne postuje to pravo, iako poverenik vice na sva usta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57

Ja zaista mislim da je osoba koja vredja roditelje u nekom licnom sukobu najveci ljudski sljam.

Pa da, samo sto je problem sto je u pitanju njegova zena. Koju je sam izabrao...

Zato je i najbolje da je otisao, ali nazalost i on je verovatno isto sljam. Inace je ne bi ni zenio verovatno takvu a i lemao...

Pa tako stvarno zasluzuju jedno drugo. Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2013, 13:50:05 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ana: Adil je nepravedno loše predstavljen u medijima!
Autor: Naše Novine | 20.12.2013 - 11:19:00h | Komentara: 0

Ana Ramadanovski i njen otac Džej Ramadanovski poručili su da su oprostili Adilu Maksutoviću porodično nasilje, zbog čega je pevač poslednjih nedelja na stubu srama i zbog čega su mu menadžeri otkazali novogodišnji nastup i brojne koncerte.

Ova porodična drama se okončala u Adilovu korist jer njegova nevenčana supruga, koja je pre dva meseca rodila sina Adrijana, i njen otac Džej očigledno žele da mu spasu karijeru i sada pronalaze opravdanje za njihovo ponašanje.
- Adilu ne želim da se vratim kao supruga, ali zbog mira u porodici i zajedničkog sina Adrijana spremna sam da mu oprostim. Ne smem mnogo toga da vam kažem jer advokat insistira da se ne oglašavam. Nas dvoje već izvesno vrmee ne funkcionišemo kao par i zbog toga nema smisla da pokušavamo ponovo. Iako javno nisam pričala na ovu temu, pojedinci su iskoristili da našu situaciju prikažu kako njima odgovara, a ne onako kako treba - priča Ana.
Na pitanje da li je sama od sebe napravila žrtvu i slagala da ju je Adil udario u stomak i čupao, ona je kategorično odgovorila:
- Sad ću još i ja da ispadnem kriva! Rado bih pričala o svemu, ali nema svrhe. Svaka porodica ima nesuglasice, a naš nesporazum je otišao predaleko, jer je Adil javna ličnost, a i policija se umešala. Hajka je pokrenuta nakon što su neki pričali i pisali neistine, a nema potreba za tim jer samo nas dvoje znamo pravu istinu i tako će i ostati. Mogu da vam kažem da je otac mog deteta nepravedno loše predstavljen u medijima i to je sve.

Nakon toga usledio je komentar njenog oca, Džeja, koji je bio veoma raspoložen za razgovor.
- Daj bože da se pomire, voleo bih to. Oni imaju malog Don Čiču, ljubi ga deda, isti je ja. Zbog malog treba da budu jedno, da dete ne pati. Verujte mi, nikad se za sve ove godine nisam mešao u njihov odnos. Žao mi je što se sve to izdešavalo i što su u medijima na taj način prisutni - kaže pevač koji je imao spreman odgovor na pitanje da li se pomirio sa zetom:
- Nije istina da smo nas dvojica ikad i bili u svađi! Se*u da ne volim zeta, mi smo uvek bili u korektnim odnosima. Možda se ne vidimo "metar" dana, ali ja sam uvek bio na njegovoj strani kada ga žene napadaju!
Džej čak ima opravdanje zašto mu je zet, kako tvrde mediji, pretukao naslednicu.
- Ma, pukao mu film. Znate da nigde nema idealnog braka, jer bih i ja bio u njemu. Kunem vam se da i dan-danas ne znam šta se tačno zbilo u njihovom domu, ali znam da je bilo malo čapkanja i čupkanja. Za to vreme bio sam sa ortacima u kafiću i onda su me zvali i rakli da je bilo "trte-mrte" i da je došla policija i napravila izveštaj i, eto, sve ona ode tamo gde ne treba - kaže Ramadanovski.
Drugu stranu bilo je nemoguće čuti, jer se na Adilov telefon javio neki mladić koji je odmah spustio slušalicu kada je čuo da zovu novinari. A zatim je usledila poruka:
"Molim vas da sačekate epilog ove porodične TV sapunice, pa da se lepo kolektivno izvinite Adilu na tim naslovnim stranama."

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
Nije istina da smo nas dvojica ikad i bili u svađi!Se*u da ne volim zeta, mi smo uvek bili u korektnim odnosima. Možda se ne vidimo "metar" dana, ali ja sam uvek bio na njegovoj strani kada ga žene napadaju!
Znachi kale...znachi brdo...ajde m'rs!!!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
Apple 15
DŽEJ: Adil je dobar dečko i divan otac!

- Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane - izjavio je Ramadanovski

Foto: Telegraf.rsDŽEJ: Adil je dobar dečko i divan otac!

Bez obzira što je govorio da zetu Adilu nikada neće oprostiti zato što je pretukao njegovu ćerku Anu Ramadanovski, Džej je u emisiji “Glamur” na televiziji “Hepi”, rekao da je Maksutović dobar dečko kao i da svakom može da se desi da “plane”.

- Adil je dobar dečko! Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane. On je baš dobar momak, redovno viđa dete, što pokazuje da je i dobar otac – rekao je Džej Ramadanovski koji je na pitanje da li to znači da Adil i Ana pomiriti, odgovorio:

- To, ipak, morate njih dvoje da pitate!

(Telegraf.rs)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Dosta više,dosta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Сваког ко туче жену треба јавно вешати  Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.