Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:04:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đaci bubaju gluposti  (Pročitano 15304 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Onda udzbenik iz fizike. Ne znam kako, i zasto, ali misljenje i objasanjavanje nastavnika se skoro nikada ne poklapa sa onim sto pise u knjizi. Nastavnik, doduse, uvek objasni zasto je on u pravu, i u cemu je greska u knjizi. Tako da, ukoliko ne budes na casu i ne slusas nastavnikovo predavanje, sledeceg casa, ma koliko god se trudio i dobro naucio to iz knjige, nece biti dobro.
како сам ја на ово заборавила  Smile

па, скоро сви моји професори су паметнији од аутора књига... професорица биологије је чак рекла "ја сам старија од све те литературе која је коришћена за тај уџбеник"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Eh, jeste da ima i raznih nastavnika-čudaka (ja sam u osnovnoj imala pedofila (izbačen je iz škole) koji mi je predavao tehničko  Smile ), ali ipak nije sve tako crno. Nisam ni ja tako davno išla u osnovnu, pa ni tad situacija nije bila ništa bolja. Pa ipak nismo svi glupavi i tupavi. Smiley

Ali, učenici imaju pravo da se žale na određene nastavnike, što kroz đački parlament, što kroz savet roditelja, pa uzmite stvar u svoje ruke ako ste već toliko revoltirani. Ne vas petoro, nego većina.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 21:26:29 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Sony xperia tipo
Ко још сме да се жали на неког професора? Они имају власт... хемијску и дневник...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ali, učenici imaju pravo da se žale na određene nastavnike, što kroz đački parlament, što kroz savet roditelja

Nas niko ne slusa. U tome je problem. Inace trenutno idem u srednju, u osnovnoj je bilo teskih nastavnika, sada ima teskih profesora, ali stvar je u tome da su profesori uvek u pravu. Posto mi je mama pedagog, znam da pedagog i psiholog skole uvek moraju biti na strani ucenika, medjutim malo ko to zna i zato su profesori uvek u pravu, a mi izmisljamo...
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson w350
Nastavnici su uvek u pravu... Ne dao Bog da im se neko suprotstavi... Pa daj je najebo ko zuti...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
c@ther!nee 
Nisam pratila sve postove od pocetka teme, sad sam procitala onaj gde si napisala kako ocenjuju... Zar je moguce da je toliko strogo u osnovnoj skoli?! Smile

Cinjenica je da je sa djacima "das mu prst, hoce saku", da se bune zbog svakakvih gluposti, koje najcesce nisu sagledane objektivno, da mrze i zale se na profesore koji su im zakljucili keceve a to su i zasluzili, ali kad je ova tema u pitanju, na nasoj sam strani. Drzite se.
IP sačuvana
social share
And we die young ...
Faster we run ...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
бесмислено је учити аорист и имперфекат - та два глаголска времена се не користе
Naprotiv, ja redovno koristim rec "bejasmo".  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung XYZ1004
Zbog ovakvog stanja u nasoj prosveti, sam zeleo da se prikljucim Zandarmeriji, samo da bi mogao (bez bojazni da cu zaglaviti u zatvor) da ubijem od batina svakog profesora-nastavnika-prosvetnog radnika koji dodje ispred vlade Srbije da strajkuje i trazi vecu platu!!!  Smile  Smile

Ljudi kojima je poveren, bukvalno, najvazniji zadatak u gradjenju buducnosti ove zemlje pokazuju takvu nezainteresovanost za posao kojim se bave da je to zastrasujuce!
Nije cak ni toliki problem u losem i obimnom gradivu, vec u nacinu na koji se znanje - gradivo prenosi! Deca se uce da samo bubaju i uce napamet, pa se gradivo brzo zaboravlja, a prakticna primena znanja je ravna nuli!
Profesori su nezainteresovani da deci na sto prihvatljiviji i jednostavniji nacin nesto objasne, da ih zainteresuju i ucine im gradivo zanimljivim....vecina samo izdiktira nesto iz knjige ili samo isprica ono sto vec tamo pise i time zavrsava svoje casove!
Jeste da sam davno zavrsio skolu (a nedavno fax), ali se jos uvek jasno secam da smo u ogromnom broju slucajeva sa casova bezali, jer je bilo jebeno dosadno slusati profesore koji imaju knjizevno vece i citaju mi iz knjige koju mogu i kuci da citam!
Razmena misljenja i podsticanje ucenika da iznose svoje stavove i diskutuju izmedju sebe, kao i sa profesorima, ne samo da se ne podstice, nego je i veliko no no, jer se to dozivljava kao atak na profesorov autoritet, a vrlo cesto i zbog toga sto bi onda shvatili da su sve ove godine koje nisu proveli u usavrsavanju i pracenju novih dostignuca iz oblasti koje predaju, dovelo do toga da ucenici bolje poznaju materiju od njih samih!

I naravno....gradivo i udzbenici su uzasni - ali se nikad ne sete da protestvuju protiv obrazovnog sistema koji je katastrofalno los i strajkom zatraze korenite promene, jer ne zele da decu uce nepotrebnim i preobimnim glupostima - dok sa druge strane, se svakog septembra sete da traze vece plate!!

« Poslednja izmena: 30. Dec 2008, 01:59:00 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Jeb'te, kako citam ispada da su nastavnici bauci i da nas sve mrze, sto nije nikako tacno. Ne kazem da nema budala, ali ja se u zivotu nisam susreo ni sa jednim koji bi me ugrozavao. Nije sve tako crno, mora malo i da se uci.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung XYZ1004
Pa gledaj to sa ove strane....ne mogu pacijenti biti krivi za stanje u zdravstvu Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 08:04:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.33 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.