Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:24:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko treba da plati abortus ?
on
31.8%  (14)
ona
4.5%  (2)
zajedno
63.6%  (28)
Ukupno glasova: 44
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: abortus!  (Pročitano 28976 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Da mi se to desi (tj. da mi devojka ostane u drugom stanju), molio bih je da ne abortira...
Naravno, jos sam mlad, pazim da ne zeznem stvar, ne iskljucujem mogucnost da se, eto desi i to...
Ako na to nisi spreman, sta da kazem: cit. Anea: "najbolje je prektstiti noge" (moze se videti i tema o masturbaciji)

Abortus je ubistvo!!!!!

I boli me uvo da li je devojka od 15 ili je zena od 40, jer ko ubije bebu, sopstvenu bebu, ne zasluzuje da zivi!!!!
Deluje surovo, ali svaka nevolja ima uzrok.....koristite zastitu....
A ako i sa zastitom niste sigurni, postoje i drugi "nacini" vodjenja ljubavi......nadam se da ste shvatili na sta sam mislio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple Iphone XR
Mommy, I am only 8 inches long, but I have all my organs. I love the sound of
your voice. Every time I hear it, I wave my arms and legs. The sound of your
heart beat is my favorite lullaby.

Month Two

Mommy, today I learned how to suck my thumb. If you could see me, you could
definitely tell that I am a baby. I'm not big enough to survive outside my home
though. It is so nice and warm in here.

Month Three

You know what Mommy, I'm a girl !! I hope that makes you happy. I always want
you to be happy. I don't like it when you cry. You sound so sad. It makes me sad
too, and I cry with you even though you can't hear me.

Month Four

Mommy, my hair is starting to grow. It is very short and fine, but I will have a
lot of it. I spend a lot of my time exercising. I can turn my head and curl my
fingers and toes, and stretch my arms and legs. I am becoming quite good at it
too.

Month Five

You went to the doctor today. Mommy, he lied to you. He said that I'm not a
baby. I am a baby Mommy, your baby. I think and feel. Mommy, what's abortion?

Month Six

I can hear that doctor again. I don't like him. He seems cold and heartless.
Something is intruding my home. The doctor called it a needle. Mommy what is it?
It burns! Please make him stop! I can't get away from it! Mommy!! HELP me!! No .
. .

Month Seven

Mommy, I am okay. I am in Jesus's arms. he is holding me. He told me about
abortion. Why didn't you want me Mommy?

Every Abortion Is Just . . .

One more heart that was stopped. Two more eyes that will never
see. Two more hands that will never touch. Two more legs that will never
run. One more mouth that will never speak.

krenule su mi suze   Smile
strasno  Smile
kako je neko moze da bude u stanju...i da pomisli... Smile nerazumem...nezelim da razumem.. Smile
neoprostivo je...koje god da su okolnosti..ubiti malu nevinu dusicu..koja nizasta nije kriva  Smile
ako neko nezeli dete uvek moze da ga da na usvajanje...postoje ljudi koji zele decu.. Smile
kako neko moze da bude toliko bezosecajan...da sudi o necijem zivotu..odakle mu pravo  Smile to dete je zivo  Smile 
kad sam prvi put osetila moju bebicu bila sam najsrecnija na svetu,svaki dan pricam sa njom i posaljem joj poljubac ona je moj mali andjeo...ako prodje par sati da neosetim da se mrda pojedem se ziva.. Smile ona je deo mene i najlepsa stvar koja mi se u zivotu desila moja sreca,moj zivot,moje sve!
ako neka zena pored ovog osecaja moze da ostane ravnodusna..stvarno je ravno ubistvu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
ja bih na ovu temu samo rekla ono sto i Vjestica

i da, to kako je postavljena anketa mi se bas i ne svidja
mislim, ne svode se u tavkoj situaciji stvari na pare
« Poslednja izmena: 11. Dec 2005, 08:39:52 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
zanimljiv razvoj situacije.. sad ispada da muskarac treba da plati abortus jer je on bio pristuan za vreme sexa dok je ona jahala jednoroga po oblacima.. ma.. daj... Smile
za sex.. za trudnocu.. za dete je potrebno dvoje... treba pronaci resenje.. racionalno.. a ne odmah padati u ocaj i praviti finansijsku konstrukciju...

zeko, nisam mislio niti sam rekao da mushkarac treba da plati, ali sam to smatrao u datom trenutku!
slazem se sa SF u potpunosti oko gusaka, curki i ostalih poernatih zivotinja! ako ona nece da vodi racuna o sebi e onda... a ja cu uvek da vodim racuna o meni i mojoj buducnosti! shit does happen ali se sve moze razreshiti, a ako prizivash zlo, neshto tu nije ok
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
.. a sad... da budem surov i iskren.. ko hoce da se jebe sa svakim koga vidi treba da dozivi nesto sto ce ga opametiti.. mozda ne ovako surovo i drasticno, ali ako manji signali ne pomognu ovo je svakako neizbezno, pre ili kasnije.

ili nek drzi skupljene noge, a ne da ih shiri na svaki vetric
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
Dakle, najbolja varijanta je vazektomija (reverzibilna je).Mislim da bi muskarci trebali da se sterilisu (privremeno) dok ne odluce da zele dete!!!

vazektomija reverzibilna?! znachi nama podvezu muda reverzibilno a vama janike ireverzibilno! dajem savet svakom mushkarcu, ako hocete decu, ne slushajte citirani savet!

koliko se secam vazektomija je, zadnji put kad sam citao bila reverzibilna sa jednim  IR ispred
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
@vaterpolista:
Reci sve u jednoj poruci, nemoj slati 3 posta kao jedan odgovor.
Logicno razmisljajuci... kada se nekom desi tako nesto u 25 godina zaista ne vidim ni jedan valjan razlog za abortus...
- Ako neces sa 25 da imas decu.. kad ces?!
- Ako finansijska situacija nije idealna.. Pa? Do 80 ces cekati da bude?
- Ako nisu zavrsene studije? Pa? Ko je ozbiljno nameravao da ih zavrsava zavrsice ih i pored toga, ko nije bar ce imati valjan izgovor.
- Ako nije prava osoba? O tome je i onako trebalo misliti dok su sirene noge.
Jedini slucaj kada mogu da razumem abortus je kad je trudnoca posledica silovanja, u tom slucaju zaista ni ne zelim da pomislim kako je osobi... sve drugo... gde je do toga doslo dobrovoljnim odnosom.. moze se resiti i drugim putem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
@vaterpolista..

nisam milila na tebe.. vec na stav devojke koja misli da decko mora da joj plati abortus jer je ona zatrudnela.. e, pa ja sam lepo rekla da u tome ucestvuju obe strane.. ako obe strane ucestvuju, zasto jedna mora da izigrava zrtvu, a druga bezdusnu budalu koja to sve placa.. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
mislim da ste prestrogi sa komentarima...
Sasvim je nebitno ko ce platiti, ali jeste bitno ako se mushkarac pravi kao da nema nikakve veze sa tim!
Mislim da se uopshte na temu abortusa ne moze prichati sa to je ubistvo ili da je najnormalnija stvar! Da, na neki nachin jeste ubistvi jedne neduzne dushe ali ako neko nije spreman ili nije u mogucnosti (iz bilo kog razloga) da tom detetu obezbedi sve shto mu treba onda je to i neka unapred osuda te iste neduzne dushe na, ako nishta drugo, teshko i loshe detinjstvo, shto uglavnom ostavlja posledice za dalji zivot...
To je individualna stvar, razlozi za i protiv su mnogobrojni!
Naravno, slazem se, treba misliti unapred "bolje sprechiti nego lechiti"...!
Ali desi se i ALI! Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Sta cemo sa "onanatorima" koji "ubijaju" milione potencijalnih neduznih dusa?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:24:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.