Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 15:24:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: aa  (Pročitano 1980 puta)
14. Feb 2013, 13:57:57
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ej covece opet mi saljes linkove nekih naloga za koje te nisam pitao sta bi sa nalogom Митић а i kazi me gde pise da u opisu naloga ne moze stajati bilo sta?Takodje ne vidim nista  pogresno u vezi sa burek nikom Prodavac_krmaca ili ti mojim opisima prodajem krmace i sl .  sta ima sa tim nikoga nisam imenovao mozda je stvarno moje zanimanje ti to ne mozes znati tako da opet izmisljas toplu vodu ful banovima,samo nagadjas i opet mi nepravedno dajes ban.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Koristi nalog najnormalnije i neces dobiti ban...bez krmaca i ostalih poruka moderatorima itd.
Kao sto spomenuh....za prodaju postoje oglasi...a ako posedujes farmu tu je i burek marketing.
E sada ukoliko ne zelis tvoja stvar...

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
i opet mi nisi odgovorio jer ni sam ne znas zasto si banovao nalog Митић. . ali ti si vlast i mozes da radis sta hoces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ja znam odlicno a znas i ti sam...ili moram da ti prenosim privatne poruke sa pojednim moderatorima  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Prenesi mi bas bih hteo da znam .I zamlio bih te ako mozes da mi posaljes link gde pise da u opisu nika ne moze stajati bilo sta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
sta bi sa odgovorom i linkom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
xD
"Ime koje igrač odabere:
• Može da sadrži slova engleske abecede, srpske ćirilice i latinice, brojeve i razmake među njima
• Mora da ima minimalno 4 a maksimalno 12 karaktera
• Ne sme da bude ime političara iz 20. ili 21. veka, ime neke političke partije, niti sme da ima političke aspiracije
• Ne sme da bude uvredljivo po druge
• Ne sme da bude neukusno, vulgarno, ili da sadrži seksualne konotacije
• Ne sme da sadrži govor mržnje
• Ne sme da bude ime nekog ratnog zločinca, teroriste i masovnog ubice
• Ne sme da bude reklama
• Ne sme da dovodi u zabludu (kao recimo terminima: admin, moderator, mod, operator, i tako dalje)

Ako prekrši bilo koje od ovih uputstava, moderatori mogu udaljiti igrača iz igre. To se odnosi i na tekst u igračevom ličnom predstavljanju!
"
Ne vole ljudi da citaju Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2013, 19:35:02 od Darko752 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ne vole ljudi da citaju Smile

+1
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Hajde sada malo izvoda iz pravilnika foruma, koji su direktno vezani i za CQ:

Citat
2.1. Poštovanje pravilnika
Član je obavezan da poštuje pravilnik.

2.2. Poštovanje drugih članova
Član je obavezan da poštuje druge članove i njihovo mišljenje bez obzira da li se sa njime slaže ili ne.

Citat
3.1. Zabranjeno je vređanje i provociranje sagovornika
Na Burek forumu je izričito zabranjeno vređanje i provociranje sagovornika, te podsticanje i širenje nacionalne, verske, rasne i druge mržnje i netrpeljivosti. Član koji uvredom odgovori na uvredu biće, takođe, kažnjen u skladu sa Pravilnikom.

Citat
3.6.  Zabranjeno je lažno predstavljanje ili korišćenje višestrukih naloga
Zabranjeno je lažno predstavljanje i korišćenje višestrukih naloga na forumu od strane iste osobe u cilju varanja i vređanja drugih korisnika ili skretanja normalnog toka diskusije, čak i ako poruke same po sebi ne krše direktno ni jednu stavku ovog Pravilnika!
Ukoliko više ljudi koristi isti računar ili istu internet konekciju, i žele da učestvuju na forumu, dužni su o tome obavestiti Supervizore ili Administratore foruma

Citat
3.10. Zabranjen je svaki vid slanja neželjenih informacija i uznemiravanja članova putem privatnih poruka
Uznemiravanje članova putem privatnih poruka, vređanje, provociranje ili slanje reklama najstrožije je zabranjeno.
U slučaju eventualnih problema, Član je dužan da nepravilnosti prijavi koristeći za to predviđenu funkciju, nakon čega će Tim Foruma postupiti u skladu sa pravilima i korisnika upozoriti ili isključiti sa foruma.

Naglasak na:
Citat
3.13.  Vređanje i provociranje Tima Burek Foruma
Najstrože je zabranjeno vređanje i provociranje Tima Burek Foruma. Ako ste nezadovoljni nekim njihovim postupkom ili opštim ponašanjem, ili imate neku primedbu na rad članova tima, svoj problem iznesite u forumu Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite grešku ili putem formulara za prijavu zloupotrebe
.

Citat
9.2. Ponavljanje upozorenja
Tim Burek foruma ima diskreciono pravo da ponovo upozori ili primeni druge mere prema članu koji i pored upozorenja nastavlja sa problematičnim ponašanjem.

9.3. Žalbe upozorenih članova
Članovi nemaju pravo da se javno protive odlukama članova Tima Burek Foruma.
Ukoliko misle da je reakcija članova Tima neprimerena, svoj problem iznesite putem formulara za prijavu zloupotrebe.

Citat

10.3. Ponašanje banovanog člana za vreme trajanja privremenog bana
Član je dužan da poštuje odluku o privremenom banovanju.
Privremeno banovanom članu nije dozvoljeno da otvara nove naloge za vreme trajanja bana.
Ukoliko privremeno banovani član otvori novi nalog i nastavi sa problematičnim ponašanjem, biće trajno banovani svi njegovi nalozi.

Citat

12.2. Članovi koji nastavljaju sa kršenjem Pravilnika
Članovi koji nastave sa kršenjem Pravilnika biće upozoreni ili ponovo trajno banovani sa foruma.

I na kraju:

Citat
14.1 Odstupanje od Pravilnika
Administratori i Supervizori foruma zadržavaju diskreciono pravo da, kada smatraju da situacija to zahteva, odreaguju na način koji smatraju prikladnim, čak iako se on ne nalazi u pravilima ili se sa istima kosi.

Procitaj samo ovo gore navedeno, i ukoliko ti nesto dalje nije jasno, slobodno se javi, ne mrzi me da ti dalje citiram ono sto nisi procitao, i sto nestavljas da radis...

Ako ti je ispod nivoa da te banuje neko od nas, ako ti je uvreda za inteligenciju, ako smatras da si iznad ljudi koji volontiraju da bi od koliko tolikog haosa napravili malo reda za one koji du tu da bi igrali...slobodan si da ides na drugo mesto gde ti titraju i trpe prozivke, gde su svi na intelektualnom i etickom nivou koji tebi odgovara.

Ukoliko postoji dalji komentar na sve ovo...slobodan si da odgovoris.
Iz tog razloga temu ostavljam otvorenom.
Sutra radim drugu smenu i ukoliko do tada u temi ne bude nista dalje korisno napisano, temu zakljucavam.

Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Apple iPhone 12, S21
[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 15:24:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.