Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:05:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A cena goriva u Srbiji?  (Pročitano 4840 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Mora da uvidiš koliko smo ustvari jadni i da prazna politika obećanja bez pokretanja privrede i proizvodnje ne vredi ništa niti donosi boljitak,to je cela poenta,ne pada nemcima lova sa neba,nego rade.

Kod nas imaš primere da jedna privatna firma zaradjuje ogromne novce i da gazda ne zna šta će sa parama,a da mu istovremeno radnici budu na minimalcu,da duguje poreze,da ne isplaćuje plate na vreme...I sad,umesto država da podiže cenu minimalca jer je na bednih 115 dinara po satu i da pritiska privatnike da isplaćuju veće plate i da ta pare koje mlate budu malo poštenije rasporedjene,državu baš briga,i dok je tako mi ćemo biti sirotinja i robovi.

Druga priča su državna preduzeća koja su bukvalno služila za plačkaške pohode i danas tome služe.

Da zaključimo,nije gorivo jeftinije kod nas jer je cena na papiru manja,nego je skuplje jer nemaš novca da ga kupiš.

Meni ništa ne znači ako mi u mercedesu daju popust 30 posto za novi auto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
To sto ti pricas je nesto drugo. Standard zemlje i cena goriva su dve razlicite stvari.

Gorivo ima svoju vrednost u Evropi i ona nece biti prodavana u Srbiji za manje para zato sto je ovde los standard. Sa druge strane trgovci imaju prostor da u Nemackoj podignu cene zbog njihovog standarda.
Koja vrednost goriva kad država učestvuje 50 posto u ceni goriva.Imaju oni prostora da spuste cene,nego neće,to su im sigurne pare u budžetu,a možda bi se sa nižim cenama narod više vozio,pa bi se trošilo više goriva,pa i ako su jeftinije cene veća prodaja ubacije više love u budžet,a i veća vožnja će povećati i prihode od putarina,takodje indirektno ako se više voziš i auto se brže kvari,pa će tako i da se gume prodaju više,potrošni materijal,delovi,...

I razlika izmedju goriva kod nas i u nemačkoj nema šanse da je veća od 10 din po litri,mislim na cenu na pumpama.

I kako je u bosni jeftinie gorivo a bolji im standard nego kod nas.

A šta ćemo za televizor,i dalje misliš da si u boljoj poziciji od nemca jer kod nas televizor košta 650 evra a kod njih taj isti televizor košta 699 evra.

Ja bih pristao da mi daju platu 2500 evra i da gorivo na pumpama bude i 2 evra po litri.

U Bosni ED 2€,tako da nije jeftiniji nego kod nas.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
proizvodjacka cena goriva je oko 45 dinara po litru sve ostalo je ugradnja i dranje drzave,u nemackoj jeste gorivo nesto skuplje ali je i kvalitet bolji tj auto manji trosi,ako se uzme kvalitet i cena mi imamo verovatno jedno od najskupljih goriva na svetu,cirka oko 200dinara za litar uporedjujuci sa kvalitetnijim gorivima u evropi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
33 dinara batice...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
moguce i da je 33
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
33 sigurno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Gorivo u Srbiji nije uopste skuplje nego u ostatku Evrope.

Evo sad sam bacio pogled. Negde je jeftinije, negde je skuplje, al uglanvom je ista cena. Al ima jedan mali problem - nije isto 1.3 evra za evropljanina koji zarađuje 2000 evra mesečno i za Srbina koji zarađuje 500.

Inače da se razumemo, meni nije namera sad da napadam vladu ili državu, nego sam komentarisao u smislu koliko je ova zemlja generalno naopaka za te stvari, koliko je puna lopova i bandita (u svim sferama društva) zbog kojih uvek, ali uvek, zarađujemo najmanje, plaćamo najviše, a dobijamo najgore. Iskreno, kad čujem ta neka proseravanja (nebitno od koga dolaze) tipa - korigujemo cene... usklađujemo cene sa kursom... prilagođavamo cene namirnica ceni struje... imamo najjeftiniju struju u regionu... znate,prošlogodišnje poplave, ovogodišnje suše, predstojeće oluje... znate, ne možemo da spustimo cene zato što trenutno u Africi svakih 60 sekundi prođe minut...   i slične budalaštine... dođe mi da im svima bacim po bombu.

Banditska zemlja, bila i ostala.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2015, 23:59:02 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
"za Srbina koji zarađuje 500"

ko je taj srbin,ja imam samo jednog drugara asisten na faksu magistar ima tu negde oko 58 000rsd
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.8.9
mob
I-mate 30 Pro
Nase gorivo najgore na svetu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Dobro čoveče, dopiši sam cifru koju želiš i koja misliš da je realna. Ono što hoću da kažem je da su velike razlike u zaradama, i da ako neko već oće ovde da plasira te famozne ''evropske cene'', neka počne da radi i na plasiranju evropskih plata.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2015, 00:09:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:05:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Srbiji goriva

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.361 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.