Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:59:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent u Beogradu!  (Pročitano 29179 puta)
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ima li koja slika ljudi
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus

ovo su samo neke od slika Smile

poz Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Evo, da se ja još malo dopunim...
Posle smora zbog tog sranja oko te rampe i još većeg smora dok su ovi naši kreteni skakali po bini, došao je on...
E pa, taj on je - Tony Yayo! Smile
Šalim se, izašao je Yayo i kenjao nešto 10-ak sekundi, a onda je izašao 50...
Krenulo je sa What Up Gangsta, zatim Gunz Come Out, onda, čini mi se Candy Shop i tu sam već izgubio dobar deo svog glasa Smile
Olivia je, kao što piše u članku, stvarno lepša u stvarnosti nego u spotovima... K'o bombona je Smile
Najjače je bilo kad je izveo malu Jelenu na binu... Jadna devojčica, tek za par godina će shvatiti kakvu čast je imala...
Sve u svemu - spektakl!
Evo vam jedan klip, koji sam snimio dok smo svi držali mobilne/upaljače u vazduhu za Many Man... Traje 1:43, a tek na 0:50 sam shvatio da snima Smile
I da, zna li neko gde ima da se kupi G-Unit odeća u Bgd-u, nigde ne mogu da je nađem... Uzeo sam majicu juče, ali još bih...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
06112006(001).3gp (1733.83 KB)
« Poslednja izmena: 07. Nov 2006, 23:14:43 od Vexen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
 Smile Smile Smile tri put ura za 50 cent
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li zna neko da li uopste postoji neki normalni video snimak celog koncerta....? Ne oni napravljeni mob. telefonima? Ako postoji, gde moze da se nabavi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
procurecje to vecj Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Evo, da se ja još malo dopunim...
Posle smora zbog tog sranja oko te rampe i još većeg smora dok su ovi naši kreteni skakali po bini, došao je on...
E pa, taj on je - Tony Yayo! Smile
Šalim se, izašao je Yayo i kenjao nešto 10-ak sekundi, a onda je izašao 50...
Krenulo je sa What Up Gangsta, zatim Gunz Come Out, onda, čini mi se Candy Shop i tu sam već izgubio dobar deo svog glasa Smile
Olivia je, kao što piše u članku, stvarno lepša u stvarnosti nego u spotovima... K'o bombona je Smile
Najjače je bilo kad je izveo malu Jelenu na binu... Jadna devojčica, tek za par godina će shvatiti kakvu čast je imala...
Sve u svemu - spektakl!
Evo vam jedan klip, koji sam snimio dok smo svi držali mobilne/upaljače u vazduhu za Many Man... Traje 1:43, a tek na 0:50 sam shvatio da snima Smile
I da, zna li neko gde ima da se kupi G-Unit odeća u Bgd-u, nigde ne mogu da je nađem... Uzeo sam majicu juče, ali još bih...
Tesko da ces igde naci G-Unit odecu ako imas bilo koga u inostranstvu pitaj da ti nabavi tamo ili pokusaj nesto preko neta imas i onu foru preko e-ducana sad sam vec poceo da reklamiram al ako mi ne obrisu ok je,ja dok sam bio u tom fazonu,trazio sam i kad sam u Dubaiju usao u jednu radnju tog tipa nisam znao gde se nalazim koliko je bilo stvari sto G-Unit sto Shady Ltd.,Rocawear i ostalih gluposti...
Jedan ortak je doduse ovde nasao G-Unit majicu ne znam gde ju je nabavio kaze keva mu kupila,a zanima me gde si ti nasao svoju?

Da se vratim na temu i napisem nesto o koncertu

Bilo je ludo ali ludo samo sto nam je uobrazena camuga repovala oko sat vremena a cekali smo ga dva sata,mada je kralj ipak,a bio je i gadjan upaljacima onda je pricao FUCK YOU 50 i terao celu arenu da se dere isto i da mu pokaze srednji prst,to sve zato sto je napisao pesmu za Game-a a ovaj mu posle toga rekao fuck you 50.
Neko je iza nas vario i uzasno je smrdelo (mada mi cudno kako je uneo travu u VIP al nema veze) bilo je ludih repera bilo je i onih sto su se potukli,a pre Fiftija je bio ceo Bassivity i oni su smorili ljude i vikali kako smo picke i na kraju rekli ajde evo vam ga Fifti,al smo ga opet cekali jos sat vremena,mora da je plodio nesto u backstage-u.
Uz njega su tu bili Tony Yayo kome je ovo prvi nastup van Amerike (tako Fifti veli) i tu je bila Olivia koja izgleda do jaja...
A i lik sto je terao ljude da se pomere pozadi cudi me kako nije bio kamenovan,posle njega je dosla Aunt Sandra pricala kako je ona iz extra hip-hop price kako ce Fifti da odrzi ekstra cert kako ne moze da veruje da drzi Fifitijev mikrofon  Smile uglavnom pricala je nekim nabedjenim recnikom ne bi li dobila vec nervoznu masu...
Bilo kako bilo evo vama slicice:

^^
Bilo je prepuno u parteru

^^
Lud iz bassivitija

^^
Struka

^^
Ikac I Demjan

^^
Fifty sa Yayom

^^
Opet Fifty i Yayo

^^
Fifty u PIMP izdanju

^^
Fifty i Olivia

^^
Fifty nesto kenja

^^
I najjaca slika kada je izveo devojcicu koja mu je rekla da se zove Jelena i pricao joj kako nikada ne sme da prica SMOKE WEED,GET DRUNK AND FUCK sto je terao celu halu da se dere,a ona onako jadna zbunjena ga gleda i onda ju je gorila vratio odakle je i dosla

^^
I na kraju su ugasili svetla i terao nas je da upalimo mobilne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Uzeo sam majicu juče u Areni, prodavali su. Ono, bar 200 ljudi sa koncerta imali su neki komad G-Unit odeće, ne verujem da su je baš svi dobili iz inostranstva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k700i
 Zamolio bih da se ova tema zakljuca,jer mi je dovoljno tesko sto nisam bio na koncertu   (*,)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joj kako zavidim svima koji ste bili na koncertu..... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:59:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.148 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.