Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 04:02:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent u Beogradu!  (Pročitano 29183 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
What we did last night?

Smoked weed, got drunk, then fuck Smile

Ozbiljno sada..Ne slusam nesto preterano ovu vrstu muzike, ali posto ne verujem da ce do proleca u najboljem slucaju, jedna ovakva zvezda doci u Srbiju, odlucio sam da odem i ako nista drugo bar malo zezam i propustim koji cas u skoli..Prvo iznenadjenje: Ulaz..ulazili smo vise od pola sata..Policija napravila pravi kordon, gurala ne narocito nezno...smorili smo se dok smo usli..Drugo iznenadjenje: Koncert kasni vise od sat i po..A onda izlaze neke "nase hiphop zvezde" koji su za mene samo neki likovi koji laju u mikrofon, ali nema veze..i to smo preziveli..vec smo bili umorni i prilicno smoreni..ali onda izlazi Pola Dolara..Bez obzira kakav je on muzicar, showmen je fenomenalan..uspeo je da ostvari fenomenalan kontakt sa publikom..nije samo odradjivao..uopste, veoma pozitivno iznenadjenje..celu Arenu je digao na noge, i svaka mu cast na tome..Anyway..odlicno je bilo..pravi show..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

G UNIT

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung e900
Bravo Fifty kraljino!!!Bas je covek zapalio Arenu!!!Ja sam se proveo najbolje u zivotu!! Smile
IP sačuvana
social share
Look bitch it's simple you can see,you fuck with me,you fuck with P.I.M.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia n73
What we did last night?

Smoked weed, got drunk, then fuck Smile

Ozbiljno sada..Ne slusam nesto preterano ovu vrstu muzike, ali posto ne verujem da ce do proleca u najboljem slucaju, jedna ovakva zvezda doci u Srbiju, odlucio sam da odem i ako nista drugo bar malo zezam i propustim koji cas u skoli..Prvo iznenadjenje: Ulaz..ulazili smo vise od pola sata..Policija napravila pravi kordon, gurala ne narocito nezno...smorili smo se dok smo usli..Drugo iznenadjenje: Koncert kasni vise od sat i po..A onda izlaze neke "nase hiphop zvezde" koji su za mene samo neki likovi koji laju u mikrofon, ali nema veze..i to smo preziveli..vec smo bili umorni i prilicno smoreni..ali onda izlazi Pola Dolara..Bez obzira kakav je on muzicar, showmen je fenomenalan..uspeo je da ostvari fenomenalan kontakt sa publikom..nije samo odradjivao..uopste, veoma pozitivno iznenadjenje..celu Arenu je digao na noge, i svaka mu cast na tome..Anyway..odlicno je bilo..pravi show..

Nase hip hop zvezde su stvarno hip hop a ne jebene komercijale kao prokleta crncuga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1206
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson Aino
Koncert je bio do jaja
50cent je car
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia e72
@ Langdon Jel stvarno mislis da su V.I.P. i Lud zvezde ?    Smile   A 'de ces vece komercijale od njih?

A sto se tice fiftija i ako ga bas ne volim, bio sam na koncertu i moram da priznam da stvarno zna da napravi sou, bilo je stvarno dobro.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2006, 14:08:59 od goxee »
IP sačuvana
social share
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung E250
Na stranu to sto je neko ovde prokomentarisao o njegovoj proslosti - 50 jeste, po mom misljenju i misljenju mnogih ljudi prilicno dobar muzicar (i nemoj neko da mi sere kako sam ja glupi napaljeni klinac koji se lozi na repere - matoriji sam od vecine ljudi na ovom topic-u, i slusam sve od panka do klasicne muzike, izuzev narodnjaka koje ne mogu da svarim). Nisu mu sve pesme dobre, i nijedan njegov album nije savrsen, ali je cinjenica da je izbacio mnogo dobrih pesama, od kojih je vecinu izveo sinoc.
Sto se koncerta tice - razocaran sam, organizacija je bila ocajna, namerno su otezali sa pocetkom (nije u pitanju bio problem sa bezbednoscu), a onda su oni likovi iz Bassivity-ja smorili masu. Nakon jos poprilicno mnogo cekanja, 50 cent se pojavio i bukvalno odradio tih sat vremena (iako nam je obecano, ako se ne varam, sat i po) i pokupio se. Ne kazem da je atmosfera bila losa, ali je to sve moglo biti mnogo bolje odradjeno - i sa njegove strane, kao i od strane organizatora. Znam da on nije ni planirao ovu svirku u BG-u, ali to ne znaci da se prema publici treba odnositi kao prema stoci.
Sve u svemu, drago mi je sto sam bio tamo, ali moram priznati da je bolji dozivljaj slusati ga kod kuce na kompu  Smile
P.S.: Ako hocete da cujete kako zvuci jedan stvarno kvalitetan album, bez i jedne lose pesme, poslusajte Chamillionaire - Sound Of Revenge
IP sačuvana
social share
Данас нам кажу, деци овог века, да смо недостојни историје наше; да нас је захватила западњачка река и да нам се душе опасности плаше...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedva da znam ko je lik o kome se govori. Mislim da je rap muzika u danasnje vreme ogledalo kitcha (samo kada bacim oko na clipove....do duse bilo bi bolje da se i to slusa umesto muzike sa splavova). Nekad se znalo sta je rap muzika i sta predstavlja, sada to vise nije slucaj...jbg taki zivot  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
leek je napravio extra atmosferu! jel ima neko slike ili video sa koncerta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ne mogu da verujem da je tako dobro bilo,sav sam se naježio kad sam čitao i još sam naježen za vreme pisanja ovog posta.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1046
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N70
Je li se snjimao koncerti? Ako da, postoji li neki sajt gdje se moze skinuti koncert?
IP sačuvana
social share
* Every puzzle has its pieces
* Every piece has a puzzle
* How much blood would you shed to stay alive?
* Live or die? Make your choice

[SIZE="3"]You`re Just Another Star that`s burnt Out you quickly...[/SIZE]
"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 04:02:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.