Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:18:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent u Beogradu!  (Pročitano 29058 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
neke slike imaju na www.nadlanu.com ali ja se nadam nekom video
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Iznenadjenje je bilo veliko kada sam cuo Yeyov glas (nisam mogao da verujem da je i njega doveo), po mom misljenju najbolji g-unit vojnik i steta sto je odradio samo "so seductive", inace ta pesma je bolja od nekih 50-jevih super-hitova.
Zatim kad je izasla Olivia ... ne razumem zasto je organizator objavio da dolazi sa nekim anonimusima ?
Bolji odnos sa publikom nisam video, a bio svih  5.6 koncerata koliko je i bilo kod nas.Covek nije kompleksas, vidi se da se zabavlja i da uziva u tome ... zamisli zapalio pljugu sa poda , uzima svaki baceni predmet, totalno opusten.

Mozda je steta sto je presekao pesmu "many man" i sto nije repovao jos par stvari, ali kad ima toliko dobrih stvari, a mor da odradi i one izlizane, sta da se radi
Ko nije bio u areni, propustio je mnogo, sem ako nije pre desetak godina bio na paku i bigiju.

rogi89 , "fat joe pravi reper", nigga please ha-ha-ha-ha ...  debeli nije sposoban da okrene lovu koju okrece 50, a toliko se trudi i fura istu pricu, da si rekao ove koje slusa marcelo kao sto su roots,mos def, talib to bi bilo u redu , ali ...

Langdon , pa druze kad budes sreo te nase zvezde  pitaj ih koliko puta su dobili batine, kada im je doslo iz dupeta u glavu, pa umesto starih rima "hocu pare i slavu, ... dobijam pare i kad ih ne zelim" sada pevaju "necu da budem zvezda , zelim da me niko ne zna", koji su to kompleksasi.
Samo je zalosno sto se taj isti Vip (ikac i relja), Struka i ostala bagra loze na 50-ja, a ti i ostali fanovi domaceg repa mislite da je 50 fejk.
Kad ih budes video u lokalnom busu koji ide za Senjak, pitaj ih zasto rade komercijalu kad od toga nemaju ni coravog dinara.
To sto ih niko ne razume je normalno, jer i oni sami ne znaju sta zele.

p.s. beogradki sindikat su trebali da budu predgrupa, ali posto im organizator nije ponudio novac, nasli su likove koji su bili spremni da repuju za dzabe ... videli smo ih.

"Ortak koji je spomenuo Chamillionaire" , gotivim i ja dirty south, i Chamillionaire je objasnio sa pesmom ridin (gostuje mu crazy bone), ali ako nisi slusao Young Jeezy-ja, preporucujem ti jer je bolji.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Da, upaljači su bili u vazduhu za Best Friend, ne za Many Men...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

G UNIT

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung e900
Slazem se sa tobom Gambino oko Fat Joa i Bg sindikata...
IP sačuvana
social share
Look bitch it's simple you can see,you fuck with me,you fuck with P.I.M.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

G UNIT

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung e900
Da, upaljači su bili u vazduhu za Best Friend, ne za Many Men...
Smile Smile Smile  ne ne ne!!Za Many man-a je bilo 100%
IP sačuvana
social share
Look bitch it's simple you can see,you fuck with me,you fuck with P.I.M.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
To je bila ironija na podatak iz Blica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung 
Iznenadjenje je bilo veliko kada sam cuo Yeyov glas (nisam mogao da verujem da je i njega doveo), po mom misljenju najbolji g-unit vojnik i steta sto je odradio samo "so seductive", inace ta pesma je bolja od nekih 50-jevih super-hitova.
Zatim kad je izasla Olivia ... ne razumem zasto je organizator objavio da dolazi sa nekim anonimusima ?
Bolji odnos sa publikom nisam video, a bio svih  5.6 koncerata koliko je i bilo kod nas.Covek nije kompleksas, vidi se da se zabavlja i da uziva u tome ... zamisli zapalio pljugu sa poda , uzima svaki baceni predmet, totalno opusten.

Mozda je steta sto je presekao pesmu "many man" i sto nije repovao jos par stvari, ali kad ima toliko dobrih stvari, a mor da odradi i one izlizane, sta da se radi
Ko nije bio u areni, propustio je mnogo, sem ako nije pre desetak godina bio na paku i bigiju.

rogi89 , "fat joe pravi reper", nigga please ha-ha-ha-ha ...  debeli nije sposoban da okrene lovu koju okrece 50, a toliko se trudi i fura istu pricu, da si rekao ove koje slusa marcelo kao sto su roots,mos def, talib to bi bilo u redu , ali ...

Langdon , pa druze kad budes sreo te nase zvezde  pitaj ih koliko puta su dobili batine, kada im je doslo iz dupeta u glavu, pa umesto starih rima "hocu pare i slavu, ... dobijam pare i kad ih ne zelim" sada pevaju "necu da budem zvezda , zelim da me niko ne zna", koji su to kompleksasi.
Samo je zalosno sto se taj isti Vip (ikac i relja), Struka i ostala bagra loze na 50-ja, a ti i ostali fanovi domaceg repa mislite da je 50 fejk.
Kad ih budes video u lokalnom busu koji ide za Senjak, pitaj ih zasto rade komercijalu kad od toga nemaju ni coravog dinara.
To sto ih niko ne razume je normalno, jer i oni sami ne znaju sta zele.

p.s. beogradki sindikat su trebali da budu predgrupa, ali posto im organizator nije ponudio novac, nasli su likove koji su bili spremni da repuju za dzabe ... videli smo ih.

"Ortak koji je spomenuo Chamillionaire" , gotivim i ja dirty south, i Chamillionaire je objasnio sa pesmom ridin (gostuje mu crazy bone), ali ako nisi slusao Young Jeezy-ja, preporucujem ti jer je bolji.

Evo pzdrav iz hrvatske...bio sam na certu i to sam sam potegnuo iz zagreba samo radi 50-ija....evo slažem se sa tobom skoro u svem...jer svi sad pljuju fiftija kao komercijala i fejker i snitch a prije par godina su uživali na hitovima kao što su inda club i p.im.p i govorili kako je car...dugo slušam Hip-hop i sigurno netko ne može biti loš ako proda 11 mil. cd-ova u doba mp3-eva!! čovek je imao 4 singla u top 100 što je samo Bitlsima uspjelo!! pa vi recite da je sranje...Jedino se ne slažem sa tobom oko Yaya.....po meni definitivno najlošiji MC u G-unitu...jebiga..neznam ima par dobrih pesama ali leek ima 38 god i nekako mi ne leži....peace!! Malo mi je bilo tužmo što ekipa nije znala kad je 50 pito za old school hip hop,a ja se jedini dero....al šta ćeš....kad su to uglavnom deca bila.... one
IP sačuvana
social share
Now you know the hoes, they know how I roll
In that new Rolls with the suicide doors...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Gde nađe Yayo-u 38 godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Permutovao je cifre Yayo ima 28 dina a sa repom se cima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung 
Permutovao je cifre Yayo ima 28 dina a sa repom se cima
mislim da nema....u wikipediji piše da ima 28 ali The GAYme je reko da yayo ima 36 ili 38 ...a i vidi mu se po faci da ima preko 35!! pogledajte 50 ja sa 31 a njega sa 28....ma dobro...nije to ni važno sad...samo hoću reće da mi je on najlošiji iz G_unita
IP sačuvana
social share
Now you know the hoes, they know how I roll
In that new Rolls with the suicide doors...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:18:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.