Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:14:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent u Beogradu!  (Pročitano 29197 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
@Vexen i ostali :

za poruke ovakve vrste imate chat.. nemojte to da radite.. znam da ima veze sa pola dolara, ali nema sushtinske veze, nego ko cje kad docji blabla, uglavnom chat..

p.s. slika ftw
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Slika  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6600
Alo bre taurunum 86 i vexen pusite k***c   fifti je car,sta vi serete
kao prvo nisam 86 nego 87
a drugo nisam znao da toliko volis ovog camugu izvini
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
@ 501 : zabranjeno je vredjanje korisnika... nemoj to raditi
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
50 Cent: Beograde, spremi se za žurku!

Američka hiphop zvezda 50 Cent stigao je u Beograd u nedelju, dan pre svog koncerta koji će u ponedeljak svečano otvoriti Beogradsku Arenu.

Kurtis Džekson III a.k.a. 50 Cent otkrio je šta ga pokreće dok pravi muziku, šta možemo očekivati od njega na beogradskom koncertu i u budućnosti i, naravno, kako se oseća neko ko je zaista prešao put od trnja do zvezda.

Pre zvezde večeri, direktor organizatora koncerta "Sky Music" Milinko Škarić izjavio je da je za nastup 50 Centa prodato već 10.000 karata, a direktor Beogradske Arene je poželeo muzičaru dobrodošlicu.

"Izvinite što kasnim, izgleda da nisam dobio tačan raspored" objasnio je na samom početku 50 Cent novinarima koji su ga čekali u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Odeven u crvenu trenerku, sa kačketom njujorškog tima "Yankees" i sav u dijamantima, 50 Cent je sa skromnim smeškom rekao da mu je drago što je Beograd jedno od tri mesta koje će obići tokom mini-turneje ovog meseca.

"Volim da obilazim zemlje u kojima nikad nisam bio, i da uživam u reakcijama publike. Draže mi je da radim koncerte, nego da budem zatvoren u studiju" rekao je on.

"Iako ljudi često hihop imidž povezuju sa pucnjavama i tučom, nemojte misliti da mi glorifikujemo nasilje. Poruka koju želim da pošaljem klincima koji me slušaju je "sve možete da postignete, ma kakve prepreke vam se nalazile na putu". Ja sam živi dokaz toga" rekao je 50 Cent, i zamolio novinare da ne postavljaju pitanja o njegovoj burnoj prošlosti.

Poznato je da je hiphoper rodjen u "južnoj Jamajci" u Njujorku svojevremeno bio diler droge, i da je bio upucan čak devet puta, od kojih jednom u lice. On se u beogradskom "Interkontinentalu" pojavio okružen telohraniteljima, ali je naglasio da su oni tu "zbog bezbednosti publike".

"Kada sam se za omot albuma slikao sa pištoljem, reakcije su bile prilično burne. Moje pesme i filmovi su možda nasilni, ali većina holivudske industrije se oslanja na činjenicu da se nasilje dobro prodaje. Svi ćemo mi umreti, to je nešto sa čime moramo da se suočimo, to ne treba skrivati" rekao je 50 Cent, koji je svoj život pretočio u film o getu "Get rich or die tryin", što je i ime njegovog prvog albuma.

"U novom filmu glumim sa Semjuelom L. Džeksonom, koji je svojevremeno izjavio da se protivi "uskakanju" repera u filmsku industriju. Mislim da samo nije želeo da neki njegov film bude zapamćen kao "onaj film sa reperom". Ne ljutim se zbog toga, biće dobro ako se rat koji je dao povoda za naš film završi, to mi je dovoljna nagrada" rekao je 50 Cent, koji zajedno sa Džeksonom igra vojnika-povratnika iz Iraka u filmu "Home of the brave".

"Sem što radim na novom albumu, trenutno saradjujem sa momcima iz Mobb Deep i M.O.P, a potpisan sam kao izvršni producent na novom albumu LL Cool J-a. Od starijih generacija hiphop izvodjača, smatram da je 2 Pac bio najbolji, što se vidi i po činjenici da je veoma prisutan čak i deset godina nakon smrti" rekao je on.

"Eminem je moj najbolji prijatelj u muzici i van nje, a priče o svadjama sa Gameom su gluposti. S obzirom na to da Game i ja imamo ugovor, zabavno mi je to što i dalje zaradjujem na svakoj njegovoj objavljenoj pesmi. Retko imate priliku da unovčite sopstvenu konkurenciju" našalio se 50 Cent.

On je za kraj naglasio da se trudio da se ne promeni tokom godina, što namerava da pokaže publici na koncertu u Beogradskoj areni.

"Doveo sam 30 ljudi iz "ekipe", i garantujem da će žurka biti super. Napravićemo sjajnu atmosferu, i očekujemo pozitivne i energične reakcije publike" dodao je 50 Cent.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

G UNIT

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung e900
Kakav car!Brawo! Smile
Veceras sam u Areni! Smile
IP sačuvana
social share
Look bitch it's simple you can see,you fuck with me,you fuck with P.I.M.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Gangster
- Smrt je najvažnija vrsta zabave - smatra Fifti Sent, njujorški gengsta-reper i penzionisani diler droge, koji će večeras nastupiti u Beogradskoj areni

Fifti Sent...
"Nikada nisam želeo da, kao neki ljudi, živim od čeka koji mi daje država. Rođen sam ambiciozan!"

U inat onima koji tvrde da u Beograd dolaze samo istrošene zvezde, čuveni gengsta-reper Fifti Sent doleteo je juče u srpsku prestonicu u pravom stilu muzičara na vrhuncu slave: s mnogobrojnom svitom kojoj će organizatori večerašnjeg koncerta u Beogradskoj areni morati da ugađaju do poslednjeg trenutka.
Na konferenciji za štampu pred koncert reper sa više nego sumnjivom prošlošću poručio je mladima da se okanu misli o kriminalu. - Klincima je potreban neko da ih vodi - smatra reper. O svojoj prošlosti Fifti Sent nije želeo mnogo da govori, ali je rekao: - Nikada nisam želeo da, kao neki ljudi, živim od čeka koji mi daje država. Rođen sam ambiciozan i verujem da se ambicija ne može naučiti.
Reper nema iluzije o šou-biznisu današnjice: - Smrt je danas najvažnija forma zabave - kaže Fifti Sent.
Kultni reper, čije je ime u "civilu" Kurtis Džekson III, počeo je karijeru kao diler droge na njujorškim ulicama, a danas se ponosi time, što je akter nekih od najbrutalnijih sukoba u hip-hop istoriji. Pored desetina svađa s manje bitnim hip-hoperima, Fifti Sent je "uleteo" i u svađu sa Dža Rulom. Detalji ove dugotrajne prozivke ukazuju na uličnu "patologiju" koja je umalo dovela do smrti Fifti Senta: svađa je počela optužbom Dža Rula da mu je protivnik ukrao nakit, Fifti je uzvratio da Dža Rul ne repuje nego peva - i, nakon što je svađa eskalirala do epskih razmera, današnji gost Beograda je završio u bolnici s ranama od noža.
Ubodi koje su mu naneli momci iz Dža Rulove pratnje nisu i jedini pokušaj ubistva Fifti Senta, na kojeg su pucali čak devet puta! Najozbiljniji incident dogodio se 2000. kada je reper ustreljen ispred kuće svoje babe, pod okolnostima koje još uvek nisu rasvetljene. Jedva je preživeo i od tada se nigde ne kreće bez nekoliko telohranitelja zastrašujućeg izgleda i reputacije.
(N. Kostić)

Zaradio milione na odeći i zdravim sokićima

Reper Fifti Sent poznat je po pametnim poslovnim potezima koji su od njega napravili jednog od bogatijih ljudi u svetu šou-biznisa. Njegova muzička etiketa "G-Unit" postala je jedna od uglednijih u opskurnom svetu gengsta-repa, a istoimene patike koje je napravio "Ribok" donele su ogroman profit i reperu i ovom proizvođaču sportske i ulične obuće. Poslednja inicijativa Fifti Senta svoj pun zamah doživljava zahvaljujući novoprobuđenoj strasti Amerikanaca za zdravom hranom: njegova linija bezalkoholnih napitaka "vitaminvoter", u okviru koje postoji i napitak "formula 50" koji nosi reperov potpis, pije se na žurkama, ali i u školama u kojima je odnedavno zabranjena prodaja "koka-kole" i drugih slatkih sokova.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zaradio milione na odeći i zdravim sokićima...

A pre toga na dopicima koje je prodavao istoj toj deci ili njihovim starijim batama i sekama.Alo ljudi, i jos ga dovodi Skupstina grada, jebote Smile

Nataknem ga ja na mog Djoku od 22 santima.Da sam se ja pitao ne bi taj meni prismrdeo Beogradu.

Nisam rasista, daleko bilo, samo smatram da je ovo katastrofa sto ce uglavnom mladima, klincima, ovaj ushmrkani polupismeni debil kriminalac koji je kintu uzeo dilujuci drogu pa je onda oprao snimajuci albume na kojima sere i prdi u mikrofon, a od muzike ni traga ni glasa, biti i vec je neki idol!

Po cemu idol, deco draga?Pa treba da su vam idoli nasi vaterpolisti ili odbojkasice, neki sportisti strani ili domaci, a ne narko dileri...

Tesko nama ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
@bumbar20

mogao si to sto mislis da kazes i malko kulturnije Wink

djoka od 22 i nije neko opravdanje
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
@bumbar20

mogao si to sto mislis da kazes i malko kulturnije Wink

djoka od 22 i nije neko opravdanje
 Smile
So damn right  Smile
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:14:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.