Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5 razloga zašto su reforme mnogo gore od pakla  (Pročitano 2941 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
Znam samo da smo imali celokupan sistem konstantno na strani poslodavaca, a nesto se ne ubijamo od novih radnih mesta.
Kad bre ?  Smile   Nas sistem je na strani uvoznika, sto znaci na strani par tajkuna koji finansiraju partije, ali skroz protiv bilo kog ko zeli nesto da proizvodi.  To se nece promeniti, ove reforme su samo ocajnicki pokusaj da se finansijski odrzi ovo sranje od drzave. Kao sto je i reforma visokog skolstva samo bila izgovor da se podigne prag za budzet, a dobili smo kurac od reforme. Ili reforma pravosudja. Ili reforma vojske. Ili reforma bilo cega u ovoj zemlji za proteklih 20 godina.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2014, 14:30:50 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
2.Zatvaranje firmi koje finansira država, a nemaju ni tržište ni kupce
4.Odustajanje od opstanka firmi koje ne plaćaju porez, struju, vodu, doprinose...

ove dve stavke su neminovnost

1.Trajno smanjenje primanja za deset odsto
     2.Racionalizacija - smanjenje broja ljudi
     3.Produktivnost kao mera za određivanje zarade
     4.Zapošljavanje na javnom konkursu

ove cetiri stavke su mazanje ociju

1.Drakonske kazne za neplaćanje poreza

da li ce MK Komerc i Miodrag Kostic biti drakonski kaznjen?  Smile bas da vidimo..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0

III. Javni sektor

1.Trajno smanjenje primanja za deset odsto
     2.Racionalizacija - smanjenje broja ljudi
     3.Produktivnost kao mera za određivanje zarade
     4.Zapošljavanje na javnom konkursu

Некако ми топло око срца кад ово прочитам... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Trajno smanjenje primanja za deset odsto
Некако ми топло око срца кад ово прочитам... Smile

Da __________ (upisati po želji: komšiji, đubretaru što mi odnosi đubre ispred zgrade, ložaču što mi podloži ujutru u dva da bi meni bilo toplo u šest, onom jadniku što me prevozi raspalim busom na posao, vaspitačici što mi čuva dete dok moram da rmbačim...) crkne krava.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2014, 16:26:18 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Znam samo da smo imali celokupan sistem konstantno na strani poslodavaca, a nesto se ne ubijamo od novih radnih mesta.
Kad bre ?  Smile   Nas sistem je na strani uvoznika, sto znaci na strani par tajkuna koji finansiraju partije, ali skroz protiv bilo kog ko zeli nesto da proizvodi. 

Ja ne znam kako da definisem ako se tolerise neplacanje radnika, konstantno krsenje njihovih ne samo strogo radnih vec i ljudskih prava, izbegavanje placanja poreza i sl... Ali naslucujem... I mislim da je vrlo transparentno. A poslodavac ne mora nuzno biti u proizvodnom vec i u usluznom sektoru. Tako da obuhvata i taj "uvoznicki lobi" koji si naveo.

@YuWarez

Izgleda ne razlikujes javni sektor od javne uprave... ako ipak razlikujes, onda ne znam cemu se radujes- to u konacnosti dovodi do opadanja tvog i naseg zivotnog standarda...
Ne padaj na jeftinu propagandu... Neces ziveti ni za promil bolje kad sve koji rade u javnom sektoru lepo pobijemo...
« Poslednja izmena: 12. Jul 2014, 16:00:55 od Mrvoksa »
IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Citat
Ja ne znam kako da definisem ako se tolerise neplacanje radnika, konstantno krsenje njihovih ne samo strogo radnih vec i ljudskih prava, izbegavanje placanja poreza i sl...
Isto tako ni taj poslodavac ne moze da naplati dug od nekog drugog, s tom razlikom sto radnik u najgorem slucaju radi za dzabe, a poslodavac moze da ostane i bez para koje je ulozio. Ja sam znam dve osobe koje su zatvorile firme zato sto nisu mogli da naplate dugovanja. Nema tu protekcije sa nekog ko zeli da radi nesto korisno, samo propalo pravosudje.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Predlažem da se teme http://forum.burek.com/zakon-o-radu-manja-plata-dok-ste-na-odmoru-t623793.60.html  http://forum.burek.com/nema-vise-pregovora-krecu-protesti-t625981.all.html  i ova spoje u jednu, jer se na sve tri piše o istim ili bar tesno povezanim stvarima.

Evo za našeg dramosera ako su mu namere iskrene kao što kaže, nek uporedi kako su prošli Grčka i Portugal koji su sprovodili "reforme" po nalogu Evrope, baš kao i naša vlada, a kako Island koji je radio sve suprotno:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.