Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 46 odsto građana Srbije išlo samo u osnovnu školu  (Pročitano 33654 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
Sto se mene tice bolje da budem nepismen nego narkos ili ne daj boze peder samo da bih bio EUropeJski orijentisan!
Na smradikalskom forumu je bio neki, dobro da mu ne pominjem ime, koji je bio gej član SRS.
Tako da, to nisu stvari koje se međusobno isključuju, da ti pojednostavim izbor.

Još jedna pederčina koja je za SRS je onaj Marijan Šerifović koji je pobedio na Evrovizoru.

Citat
Demonokrate su ti koji su unistila obrazvni sistem zemlje
Pazi, u moje vreme se u školama učilo koja je prosečna godišnja temperatura u Grdeličkoj klisuri, a nameštaj, učitelji i učila su bili potpuno havarisani.

Ja razumem da su na američkim fakultetima pitanja na testu: "Koja je ovo planeta? Pod a)..." ali ne treba ići u drugu krajnost i decu od 14 godina maltretirati teskobnim štivima.

Jedna koja je bila super učenica u Matematičkoj gimnaziji, koja kao važi za tešku školu, je posle ubijena u Nato agresiji zlikovaca (ničim izazvan).
To vam je odlična sumacija našeg obrazovnog sistema pod nacional-socijalistima: godinama maltretiraj ljude užasno teškom školom, da na kraju to ne bi imalo nikakvog efekta.

od kapitalizma kod nas postoji samo robovlasnisko drustvo, gazda ima prava i da te bije i da ti uzme zivot mozda pod datim olaksavajucim okolnostima!
Нетачно, нико нема горепоменута права, него сте ви навикли да не радите ништа а да добијате плату, а сад од тог јавашлука има само Ј.

Ко стварно хоће да ради њему је ово сад рај на земљи.
pazi ovako kao prvo ja nisam clan niti glasac za SRS mozda mali simpatizer ali glasac nikako, tako da sve sto se odnosi na mene a u kontekstu SRS-a me uopste ne interesuje! to kao prvo

kao drugo:
sta ti znas o meni? gde sam ja i sta radio? kako mozes da donosis zakljucke o meni da pricas gluposti kako ja nikada nisam radio i jos govoris u mnozini, to neka ti sluzi na cast! Smile

Ja sam uvek radio u privatnom sektoru nikad u drzavnom, promenio sam do sada najmanje 5 firmi, fizikalije na gradjevini i istovare i pretovare kamiona i vagona ne racunam!
U 80% firmi gde sam radio nikoga nije interesovala moja skola nego samo radi to i to i ja radim to i to, ja nikada nisam imao problema sa tim, problem je kod isplate zaradjenog novca znas ja radim mesec dana i ocekujem novcanu naknadu veruj mi ja sam stvarno debelo odradio sve sto se od mene trazilo a onda moj poslodavac krene da me zavlaci za danas sutra prekosutra pa onda prodje 15-20 dana pa mi da pola plate i to za predhodni mesec kako bi ja morao i dalje da radim kod njega da bih iole izvukao neki novac koji sam skoro 2 meseca ranije zaradio! i tako u krug. ukupno imam oko 38000 dinara potrazivanja preko prethodnim poslodavcima koje su mi ostali "kratki" na foru dodjem ti, o kom paralelnom svetu ti pricas ja veze nemam, ustvari znam ti si jedna od onih koje nigde ne rade kontaminirana pricom o super zivotom pod demokratama a realnost je nesto sasvim drugo!
kazes da
Ко стварно хоће да ради њему је ово сад рај на земљи.
sa ovim se slazem samo da navedemo sta da se radi evo ja cu da krenem: biti poslanik, odbornik u skupstini, biti u sudu, u skolstvu u zdravstvu, biti u policiji, po raznim upravnim odborima, o ministrima ne vredi pricati....
kao sto vidis nigde nema privatnog sektora, ko radi za "gazdu" on postavlja sebi jedno prosto pitanje, ima li zivota pre smrti!
Ubuduce procitaj barem ono sto sam rekao a ne da trgas iz konteksta i da inputiras nesto sto nisam rekao , ne sudi o ljudima koje ne znas i ne etiketiraj!

Gledam bas ima tadic spot o skolstvu o nekim stipendijama i tako to, imam ja jedno pitanje za njega:
Pobratime, vec je evo 5-a godina kako si predsednik, zasto to do sada nisi uradio? Zasto se hvalis necime sto ces navodno da uradis pohvali se sta si uradio za skolstvo za vreme mandata! Ne mozes, zasto? Ah pa da nisi uradio nista...ustvari jesi, povecao si skolarine 2x, sto to ne stavis u predizborni spot? Pa zar mislis da smo toliko glupi da ne vidimo sta se desava ustvari nije mi potrebno da vidim osecam na svojoj kozi dzaba bilo tvojih prica gosn predsednice..sve je jasno!
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 13:39:52 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
46%.... to je bez Roma...

Tuzno, zaista tuzno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ako je ovo istrazivanje tacno, onda bi skoro svaki drugi gradjananin srbije imao samo osnovnu skolu, ja znam samo par njih (stariji od 50 god.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
problem je kod isplate zaradjenog novca znas ja radim mesec dana i ocekujem novcanu naknadu veruj mi ja sam stvarno debelo odradio sve sto se od mene trazilo a onda moj poslodavac krene da me zavlaci za danas sutra prekosutra pa onda prodje 15-20 dana pa mi da pola plate i to za predhodni mesec kako bi ja morao i dalje da radim kod njega da bih iole izvukao neki novac koji sam skoro 2 meseca ranije zaradio! i tako u krug.
Pazi, na tebi je da povučeš potez tako što ćeš odlučiti da više ne radiš kod njih
jer ti ne odgovara zarada i način njene isplate.
Takođe možeš da ga tužiš ako ti duguje novac a imaš neki ugovor koji to i pokazuje.

Nema tu neke mudrosti, samo "cena koja se nudi" i "cena koja se traži," vidiš šta ja radim trenutno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Dakle jos jedna tema sa famoznim zakljuckom: "Za sve je kriv Sloba"...  Smile

Nesto ne vidim da je obrazovni sistem i sve sa njim krenulo na bolje od 2000-te. Naravno, postoji jedna stvar koja je pocela da raste. Cena skolovanja. Uporedite cene fakulteta sa prosecnom platom i oseticete caroliju...

Šta hoćeš da kažeš sa tim da su školarine velike. Svuda su školarine velike, ali u normalnim zemljama studente ne izdržavaju roditelji od svojih plata, već postoje razni fondovi (državni i privatni) koji stipendiraju školovanje. Ili te stipendira neka kompanija u kojoj ćeš morati da radiš 5-10 godina (kako gde) po završetku studija.

Ne znam da li ti je poznato, ali Harvard (i ostali poznatiji američki univerziteti) ima fond za stipendiranje sopstvenih studenata i prosečna stipendija je 24 hiljada dolara godišnje.

Po završetku studija, student je dužan da od svoje plate vraća školarinu Harvardu, na rate naravno. To ti je vrsta kredita, ali bez toga malo je onih koji mogu da studiraju o svom trošku u Americi.

Da je ovo uređena država, ni jedan student ne bi iz svog džepa (svojih roditelja) plaćao školarinu, ali isto tako ne bi imali na desetine hiljada "doživotnih" studenata koji studiraju 12 do čak 15 godina.

Na zapadu se zna, padneš godinu, automatski gubiš stipendiju i završio si svoje studije. Nećeš (ili nisi sposoban) da učiš, izvoli lopatu u ruke pa mešaj malter na obližnjem gradilištu.

Ispade po tvom da Harvard predstavlja Meku za srednju i radnicku klasu. Sta lupetas majke ti kada blage veze nemas, ma Harvardu se skoluju samo najtaletovaniji i najbogatiji, sto u sustini znaci da bi dobijo stipendiju moras da imas izvanredne rezultate pre dobijanja stipendije jer ces samo ako si nadaren biti u stanju da ispunis zahteve davaoca stipendije.
Harvard je samo institucija za reprodukciju elite u Usa i vecinom deca iz najbogatijih porodica pohadjaju taj univerzitet. 

Harvard

Što voliš da se praviš pametan, a ne ide ti od ruke. Pročitaj Harvardsku Gazetu, zvanični glasnik univerziteta, pa onda baljezgaj. Tačno je da na Harvardu studiraju najtalentovaniji i buduća elita, ali nije tačno i da su svi harvardski studenti deca najbogatijih amera.

Kao što vidiš iz postavljenog linka, i deca radnika sa prihodima manjim od 40 hiljada dolara studiraju na Harvardu. Važno je samo da na prijemnim ispitima kandidat pokaže izvanredne rezultate, sve ostalo je manje bitno, pa ni socijalni status njegovih roditelja.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ne lupajte gluposti,ko je to istrazivo..na uzorku od 100 gradjana oni zakljucuju da se radi o milionima..ma ajde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@zemunac

Pa da li si ti normalan pa ja sam iz iskustva mog druga koji je aplicirao za Harvard i napisao samo najbogatiji i najtalentovaniji i napisao sam da moraju da imaju izvanredne rezulatate jer ce kao takvi moci buducim nosiocima moci da stvore jos vise kapitala.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Податке да готово половина становника Србије има завршену само основну школу, а да се по броју факултетски образованих људи налазимо на дну листе Европе, изнели су прекјуче Божидар Ђелић, потпредседник владе, и Зоран Лончар, министар просвете.

Totalna neprosvjecenost uzas Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ђелић и његове слуге у министартсву су битанге и лажови. Ти подаци нису тачни.

Србија у образовање издваја годишње 1 милијарду и 200 милиона евра. Да ли је то много или мало процените сами.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Srbija za obrazovanje izdvaja 3,18 odsto što je duplo manje u odnosu na izdvajanja u državama EU.

Šta će nama obrazovanje, važnije je da poslanici mogu da naplate dnevnice i putne troškove u Skupštini i da se fino dobije platica za sedenje po upravnim odborima javnih preduzeća, neki patriotski stančić kod Arene i slično.

Uostalom ministar obrazovanja Lončar se više bavi pljuvanjem po Evropi i pričama o izdajnicima i patriotama nego školstvom.

« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 18:00:38 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.