Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:23:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3d studio max  (Pročitano 83958 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Uzmi neke tutorijale preko googla. Inace, sliku ubacujes kao bitmap tako sto kliknes pored "difuse" pa ti se otvori jos jedan prozor i tu biras bitmap i onda ga trazis po hardu, kliknes i ubacis.
Al jednostavnije ti je da pratis tutorijale ili da skines negde PDF "3D Max bible", ako ne mos da nadjes, poslacu ti preko pm, inace je na engleskom
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
ja sam potpuni pocetnik u ovome.. jednom sam prije pola godine napravio planeticu uz pomoc nekog tutorijala i evo sad bih ponovo pokusao da se zainetersujem za program, ali ne mogu ni pocetak da predjem..
kako da ubacim svoju sliku, ili ti materijal na rad? sanse nema da mi se oce pokazati ta ikonica za ubacivanje..
uspio sam da ubacim vec gotovi materijal.. samo sto mene ne interesuju ponudjeni..
Otvori Material editor. Na kvdratic sa desne strane od Difuze klikni. U tom prozoru 2 puta na Bitmap, pa u novom nadji gde je slika i klikni je. Prozor ce se zatvoriti. Ostace samo Materijal Editor. U zavisnosti kakva je povrsina, lopta, kocka, ravna, ... pored onih sivih lioptica, sa desne strane , prvu gornju klikni i drzi klik. Otvorice ti se meni na desno, i izaberi priblizno kakva je povrsina na koju postavljas materijal. Oznaci povrsinu na koju hoces da postavis materijal, a onda ispod onih sivih loptica, klikni na trecu ikonicu sa leve strane, Assign Material to Selection.
Mozes stisnuti F9, da odrenda to, kako bi video izgled.

« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 06:22:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Lightsoft je to opsirnije objasnio  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
ima li ko instaliran v-ray za 3d studio max 2009?! ako ima,neka mi na pm posalje uputstvo za instalaciju,nece nikako da prokene 3d studio taj plugin..i nemojte samo napisati ww..google.com jer sam probao i nisam nasao..hvala svima unapred! ;-0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Sony xperia
Ako je sve u redu, i sve dobro uradjeno mora da radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Ako hocu da pravim animaciju da li da pravim deo po deo pada posle sklopim ili odna sve delove u jedan, posto me budi ako su svi u jednom da li cu moci da pokrecem odredjeni deo kao animaciju. Treba mi za filmic od 1 minut tako da mi treba da se  svaki deo mze zasebno okrenuti pa kako da to odradim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
lakse ti je iz delova jer ako pravis kvalitetnu animaciju trebace ti dosta vremena za rendering. plus na taj nacin ces moci da proveravar kvalitet animacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Aha znaci sada kada pravim vevericu idem jedan deo da budu oci pa snimim, pa jedan deo glava pa snimi, pa vrat, pa telo, pa ruka, pa druga ruka, pa noga, pa druga noga. Pa onda snimim i posle ucitam i sve ih spojim pa snimim, pa onda tako svaki deo posebno pa onda kada sve zavrsim onda pravim animaciju. Inace da trebala bi da bude sto kvalitetnija posto ne pravim onako iz zezancije . Jel to tako kao sto je u pro desktopu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
a ne, pogresno sam te razumeo, ja sam mislio da hoces da podelis video na sekvence. napravio ceo model u jednoj sceni. mislim mozes u vise, pa da importujes u jednu na kraju, ali ne vidim sto bi tako radio. ta veverica ne moze da bude ne znam kolko zahtevna. kolko si iskusan uopste u modelovanju, posto amorfni oblici nisu bas jednostavni za modelovanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 531
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson W610I
Pa iskusan sam samo ne u 3d maxu. Ja sam ti ucio u skoli na pro desktopu i inzenjeru tako da znam verovatno skoro sve oblika iz inzenjerstva a vecina nije pravilna  Smile . Nego nisi me dobro razumeo ja pitam da li da odjednom napravim citavu vevericu ili da je pravim deo po deo pa posle da sklapam posto mi tako nekako deluje realnije da mogu zasebno da pomeram ruku a da ne izgleda kao da pomera celo telo lik nego bas samo ruku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:23:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.