Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:53:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 18 godina i jos uvek nevin :((  (Pročitano 26338 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S8
Јесте Марадићу у праву си,али мене би лично било срамота да са 25,30,45 гледам неку децу од 16,17,18 година... Smiley 1
Mozda jeste sramota al sta danas nije sramota  Smile
Ranije su zene sa 18 vec imale troje dece a u dosta zemalja danas jos stupaju u brak sa 14-15 godina i sasvim im je normalno, da se ne koncentrisemo na Evropu

За бракове си у праву,један Циго Ајдамир што ради на грађевини преко пута моје гајбе,оженио се са 14 дина...причао ми пре неки дан... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Марадићу ти си неки маторац,видим ја? Smile
Ko Biblija, skoro sed ko Bora Corba i sa lapo kracom bradom  Smile

Озбиљно или зезаш? Smile
Dobro, i ja ga sad malko pretera al ovo je Burek. Inace je uobicajen fenomen da ti se upucava riba od 18 godina, cak ti je neki put smesno. Al obrnuto, klinci isto pokusavaju da montiraju starije ribe. E, sad, kod tipova to i radi, kod zenski slabo. Ipak, dobra prijateljica mi je u poverenju rekla da je imala tipa par godina starijeg od svog sina. Naravno, niko to nije znao i ona je posle mesec dana okoncala vezu. Jednostavno, trazila je avanturu i brzo je proslo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Јесте Марадићу у праву си,али мене би лично било срамота да са 25,30,45 гледам неку децу од 16,17,18 година... Smiley 1
Mozda jeste sramota al sta danas nije sramota  Smile
Ranije su zene sa 18 vec imale troje dece a u dosta zemalja danas jos stupaju u brak sa 14-15 godina i sasvim im je normalno, da se ne koncentrisemo na Evropu

За бракове си у праву,један Циго Ајдамир што ради на грађевини преко пута моје гајбе,оженио се са 14 дина...причао ми пре неки дан... Smile
Davno, neki likovi iz Bosne, iz neke zadnje selendre gde koza pase pod rucnom je tip od 24 godine uzeo ribu od 14 godina. Komentari u drustvu je bilo zgrazavanje dok jedan isto Bosanac nije rekao: Uf, 14 godina, to je milina za odradjivanje, sve utegnuto  Smile
Albanci po Nemackoj su isto montirali klinke od 14-15 godina, pa jos da im "asistiraju" u sibicarenju  Smiley 1
Klinkama je to vrh izgleda da imaju jakog, starijeg tipa mafijasa koji ih casti klopom u restoranu i kupuje krpice i mobilne sa kamerom (mislim, ukradene, naravno  Smile)
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 14:48:13 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S8
Марадићу ти си неки маторац,видим ја? Smile
Ko Biblija, skoro sed ko Bora Corba i sa lapo kracom bradom  Smile

Озбиљно или зезаш? Smile
Dobro, i ja ga sad malko pretera al ovo je Burek. Inace je uobicajen fenomen da ti se upucava riba od 18 godina, cak ti je neki put smesno. Al obrnuto, klinci isto pokusavaju da montiraju starije ribe. E, sad, kod tipova to i radi, kod zenski slabo. Ipak, dobra prijateljica mi je u poverenju rekla da je imala tipa par godina starijeg od svog sina. Naravno, niko to nije znao i ona je posle mesec dana okoncala vezu. Jednostavno, trazila je avanturu i brzo je proslo

Е јбг Марадићу шта ми исприча сада... Smile Мада добро,има и тога...ја знам за једног лика иначе сина наше професорке Физике из средње, који је својевремено побегао преко гране са неком женом од 50 дина...а он имао 27... Smile То је била брука тема у средњој тада међу професорима... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Auhahaha, al ga matorka stresla, puko preko grane sa njom. Nije se izlecio od edipovog kompleksa. Ko sto vidis, ima toga i obrnutih slucajeva, samo redje. Nije to nista, i ja kad sam bio mladji, uvek su mi bile bolje ribe koje su bile 5-10 godina starije. Hebi ga, bilo nedostizno pa mislis to je sad ono pravo. Al ova od 50 godina zna dobro da vrti sa svojim iskustvom, ne moze mladic ni da mrdne  Smile
Al sto se tice klinci, mislim da su Japanci vrh! E to nama Evropljanima moze da izgleda samo bolest. Tamo se srecu matorci i klinke od 14 godina, na ulici, na odredjenim mestima i tu se razmenjuje sex za novac. Neka statistika kaze da vise od 60% klinki u Japanu ima iskustvo sa takvom vrstom "prostitucije". Za ilustraciju je i ovaj bend u Japanu:

Imaju taj bend i tu su stvarno mlade klinke, ustvari mos slobodno reci deca u svakom smislu. Kad koja predje (u) pubertet, dolazi druga na njeno mesto. Evo i videa na tubeu. Treba samo videti kolko imaju publike na koncertu, vise od Cece. Japanci su stvarno druga planeta. Evo ih i na Wikiju: http://en.wikipedia.org/wiki/Morning_Musume
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 15:02:47 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S8
Auhahaha, al ga matorka stresla, puko preko grane sa njom. Nije se izlecio od edipovog kompleksa. Ko sto vidis, ima toga i obrnutih slucajeva, samo redje. Nije to nista, i ja kad sam bio mladji, uvek su mi bile bolje ribe koje su bile 5-10 godina starije. Hebi ga, bilo nedostizno pa mislis to je sad ono pravo. Al ova od 50 godina zna dobro da vrti sa svojim iskustvom, ne moze mladic ni da mrdne  Smile

Хаха...у праву си... Smile Мада,ја на пример никада нисам гледао много старије девојке,можда годину - две,ништа више од тога...када смо били 7 разред основне,сви смо се ложили на Јецу 87 из осмог 2 одељења... Smile е стара времена... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Motorola V3i
Ja sam samo rekao da ima sponzora iz podzemlja koji misle da su mafijasi a ima normalnih sponzora, koji jesam mafijas Smile

E sad prvi nesto oce, a ovi drugi imaju Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
A sto da klinke gledaju svoje vrsnjake? Pa oni su dosadni i sada, i oduvek bili, to je sasvim normalna stvar ...sa tim sto se razlika u godinama sada malo pomerila...Kad kazem da su ih oduvek zanimali stariji momci, pod tim ''starijim momcima'' smatram 3-4 godine maximalno, pogotovo ako je to doba od nekih 15- 16 godina kod devojcica...
Secam se da je ranije svim mojim vrsnjakinjama, u doba kad smo imale 15 godina(A to nije bilo odavno, sto je samo pokazatelj koliko su novije generacije ''naprednije'') 3 godine razlike bilo je mnooogooo... Sada se devojchice u to doba muvaju sa likovima od 23,24,25...To je po meni bolesno...Cak i iz mog ugla, meni sve preko 4 godine deluje prematoro i previse.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 18:34:24 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja sam mozda jednom ili dva puta bila s nekim ko je mojih godina.

Ko vam je kriv kad vi muski kasno udjete u pubertet  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Sto je najgore, nikad i ne izadju iz njega ((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:53:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.