Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:24:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 18 godina i jos uvek nevin :((  (Pročitano 26205 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony xperia tipo
slobodno me uskrati za odgovor...
ali bas glupavo da za nevinog momka od 18 godina kazes da je specijalan, moras priznati?
pogotovo sto su ti i ostali momci sa foruma rekli da je to krajnje normalno i da poznaju mnoge takve slucajeve....
a ja se licno divim tim momcima koji bi sto ti kazes jebali i banderu da ima rupu... treba imati bar malo ukusa... bar malo  Smile
исти ти са форума су ти рекли и да је толико невиних момака у једном разреду реткост  Smile

а зашто "специјалан" за тебе има негативно значење?  Smile
"специјалан" је онај ко је посебан... а данас су посебни они који не желе да буду са било киме, и који ће чекати праву особу...
уосталом, ја ни једном нисам рекла да је то лоше...

uostalom, svasta se danas zove sex, pa cak i to - potrefio je pravu rupu, trajalo je 30s, svrsio je i sad je jebac.

raaaajjjjtttt ..
  Smile

Elem zasto je u danasnjoj kulturi ta nevinost toliko vazna. Zivot tece dalje, neko ne pomisli na izgubljenu nevinost jedanput u zivotu i sta sad. Ne nalazimo se u starim danima kada su se device prinosile, doduse toga jos ima ali to vise spada u okultno  Smile
Мени није јасно зашто, ако је неким типовима већ толико важно да им је девојка невина, они њој то одузму?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne znam ni ja Djavolice, nikada se sa tim nisam opterecivao. Ako dodje doslo je. Valjda mislim iz mog licnog misljenja bilo ono pravo ili pogresno, na psihickom nivou valjda je vazno biti prvi. Jer onda nemas kao neku sumnju da je lik pre tebe bio bolji, i da ce ona uvek da se seca njega a ti ces biti kao ono neko ko se vozi autobusom ili tako nesto
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Mnogo serete!!!Danas ko ne zeli da bude nevin,lako to moze da sredi...samo da ima 1000 dinara kod sebe. Smile
@crvena djavolica 07
I ja znam mnogo likova koji dosada nisu okusili sex,a imaju 18 godina....I znas sta,bas ih briga za to!Nisu momci ni rahiticni,ni retardirani,ni glupi ali jednostavno nisu imali prilike za to..I odgovor na to pitanje necete naci,ni u psihologiji,ni u istoriji... Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nacicemo u filozofiji
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony xperia tipo
I ja znam mnogo likova koji dosada nisu okusili sex,a imaju 18 godina....I znas sta,bas ih briga za to!Nisu momci ni rahiticni,ni retardirani,ni glupi ali jednostavno nisu imali prilike za to..I odgovor na to pitanje necete naci,ni u psihologiji,ni u istoriji... Smile
а кад сам ја рекла да су они који су невини са 18 и више глупи, рахитични, ретардирани...?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia e51
slobodno me uskrati za odgovor...
ali bas glupavo da za nevinog momka od 18 godina kazes da je specijalan, moras priznati?
pogotovo sto su ti i ostali momci sa foruma rekli da je to krajnje normalno i da poznaju mnoge takve slucajeve....
a ja se licno divim tim momcima koji bi sto ti kazes jebali i banderu da ima rupu... treba imati bar malo ukusa... bar malo  Smile
исти ти са форума су ти рекли и да је толико невиних момака у једном разреду реткост  Smile

а зашто "специјалан" за тебе има негативно значење?  Smile
"специјалан" је онај ко је посебан... а данас су посебни они који не желе да буду са било киме, и који ће чекати праву особу...
уосталом, ја ни једном нисам рекла да је то лоше...

ne, samo je @SF rekao da je retkost koliko sam ja procitao, ali nema veze  Smile Smile

а кад сам ја рекла да су они који су невини са 18 и више глупи, рахитични, ретардирани...?  Smile

nisi ti rekla da su glupi, rahiticni itd.. nego pokusavas da nas ubedis da su oni u veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikoj manjini i da su prava retkost danas... a mi ti govorimo suprotno, tu se nasa misljenja mimoilaze  Smile ipak mislim da bi trebala da poverujes nama muskarcima na rec  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 23:25:37 od chewuns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111

Citat
Citat
Nisi rekla,to da..A sta moze da se zakljuci iz tvojih postova???Vasa skola gora je od javne kuce Smile,99 posto devojke a nijedna nije nevina...salim se.
Sjebano je vreme!to je odgovor....
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony xperia tipo
па, ја јесам шокирана чињеницом да постоји момак који има 18 година, а невин је  Smile али позитивно...  Smile јер, осим мог друга који је имао једну девојку месец дана, а онда је схватио да је погрешио што је био са њом а не воли је, и сад чека ону праву, ја стварно не познајем ни једног који је невин...  Smile

ваљда зато што су моји и момци мојих другарица сексуално фрустрирани и везе нам трају онолико колико њему треба да схвати да секса неће бити... или нама да схватимо да је то једино што жели...  Smile

па, време јесте сјебано... и сам то кажеш... зато ми и јесте невероватно да постоји неко ко је са 18 невин и ко не жели да буде са било киме само да би био са некиме...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Jbt, muskarci, mozes da im nacrtas, nece razumeti  Smile

@RD, o kakvim misevima pricaS?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 935
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia e51

ваљда зато што су моји и момци мојих другарица сексуално фрустрирани и везе нам трају онолико колико њему треба да схвати да секса неће бити... или нама да схватимо да је то једино што жели...  Smile

cek sad, seksa nece biti, pa sa kime vi upraznjavate seks onda? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:24:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.