Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "1389" тражи заштиту од Русије  (Pročitano 36426 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Колико год ми била мрска свака власт од 5. октобра, толико је смешно причати да су они изгубили Косово, а не Шешељ и Слоба.

Батали бре те приче о Резолуцији 1244 и о томе како њено потписивање представља војно-дипломатско-моралну победу и гарант останка покрајине у саставу Србије.

Тим споразумом, ми смо изгубили сву фактичку власт на територији Косова и Метохије и то је то. Крај приче!

Нисмо ми ту земљу изгубили даном изгласавања независноти у Приштини, већ '99. Наравно да проблем Косова сеже дубље у прошлост, али задња власт која је имала контролу над њим и моћ да нешто уради је несретна коалиција два потпуна идиота, Слободана Милошевића и Вјекослава Шешеља.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 15:39:17 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Споразум је гарантовао останак КиМ у саставу Србије, као и повратак 1000 војника.
А шиптари су незавиност стекли за време владавине досовских странака и Бориса Тадића, без обзира што су западњаци обећавали да је статус косова питање демократије и да ће демократска власт бити гаранција да косово неће добити независност.

Досманлијску власт су преварили западњаци, па је било очекивано да прекину све односе са њима. Пошто нису значи да су саучесници у томе и да ће вероватно наставити са даљим разбијањем Србије.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
Споразум је гарантовао останак КиМ у саставу Србије, као и повратак 1000 војника.
А шиптари су незавиност стекли за време владавине досовских странака и Бориса Тадића, без обзира што су западњаци обећавали да је статус косова питање демократије и да ће демократска власт бити гаранција да косово неће добити независност.

Досманлијску власт су преварили западњаци, па је било очекивано да прекину све односе са њима. Пошто нису значи да су саучесници у томе и да ће вероватно наставити са даљим разбијањем Србије.
Smile =D>tako je....
Колико год ми била мрска свака власт од 5. октобра, толико је смешно причати да су они изгубили Косово, а не Шешељ и Слоба.

Батали бре те приче о Резолуцији 1244 и о томе како њено потписивање представља војно-дипломатско-моралну победу и гарант останка покрајине у саставу Србије.

Тим споразумом, ми смо изгубили сву фактичку власт на територији Косова и Метохије и то је то. Крај приче!

Нисмо ми ту земљу изгубили даном изгласавања независноти у Приштини, већ '99. Наравно да проблем Косова сеже дубље у прошлост, али задња власт која је имала контролу над њим и моћ да нешто уради је несретна коалиција два потпуна идиота, Слободана Милошевића и Вјекослава Шешеља.
pa da...sloba je pokusao jedino sto je mogao....rat....nije uspeo.....sta ce....sta je uradio tadic???N I S T A..koja crna diplomatija....pusku u rike i na kosovo....mi smo odavno izgubili ime i postovanje drugih da bi mogli da racunamo na diplomatiju i pregovore u nasu korist...a to je izgubljeno 80'...
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 16:20:42 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Кривица Тадића је у томе што је наставио са евроинтеграцијама након прогашења независности косова.
Свака нормална самостална и независна држава би урадили оно што је урадио Слоба, а то је покушај да одбрани део своје територије.
Такође свака нормална власт би након проглашења и отцепљења дела територије обуставила све односе са државама које су допринеле том отцепљењу и које су подржале независност.
Нико није терао Тадића да поново покреће рат против запада, али прећи преко тога као да је у питању нека област у Азији, то је већ већа срамота, од Слобиног пораза.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 

pa da...sloba je pokusao jedino sto je mogao....rat....nije uspeo.....sta ce....sta je uradio tadic???N I S T A..koja crna diplomatija....pusku u rike i na kosovo....mi smo odavno izgubili ime i postovanje drugih da bi mogli da racunamo na diplomatiju i pregovore u nasu korist...a to je izgubljeno 80'...

Брани ли неко теби да узмеш ту пушку, нађеш саборце и одеш на Косово? Па бар оружја у Србији не мањка.

Дакле батали те приче о рату, јер је Србима пун курац ратовање више.

Што се тиче Тадића, он ништа није урадио, јер и није могао ништа да уради, осим да се мало јогуни по телевизији и седишту УН-а, чисто да не би разочарао грађане, којима мање-више свесни да је Косово изгубљено, али тешко им је да себи самима то признају.

Кривица Тадића је у томе што је наставио са евроинтеграцијама након прогашења независности косова.
Свака нормална самостална и независна држава би урадили оно што је урадио Слоба, а то је покушај да одбрани део своје територије.
Такође свака нормална власт би након проглашења и отцепљења дела територије обуставила све односе са државама које су допринеле том отцепљењу и које су подржале независност.
Нико није терао Тадића да поново покреће рат против запада, али прећи преко тога као да је у питању нека област у Азији, то је већ већа срамота, од Слобиног пораза.

Па опет ће за тог Тадиће гласати највише људи, само због евроинтеграција. О томе се ради, што већина грађана хоће у ЕУ, по цену Косова.

Ко то не види слеп је поред очију. Не свиђа се људима што нам Шиптари пишају и газе по историји, али не желе ни да се сукобљавају са светом због тога.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 17:20:44 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70

hm....msm da je i po ustavu sloba morao da krene u rat....tako sam cuo..i mislim d aje to tacno...
a tadic je pogazio nas cuveni ponos i inat..i svi ti koji glasaju za tadic su bagra koja ne vidi dalje od nosa i svog novcanika....svime je zinulo dupe za pare.....nas je bog kaznio....da sami gazimo preko principa,u koje su verovali nasi predci..kad su isli u te silne ratove i dobijali iste,i branili drzavu..
sada toga nema,svi gledaju samo svoj dzep...e zato nam je tako..
bio sam na ex u madjarskoj....u budimpesti..
pljuni me ako su oni bolji od nas....ok..budimpesta ima lepe gradjevine,i to je sve....jadno...toliko o toj evropi.....a miz apeli,kao da je tamo med i mleko,i kao da evropa samo  nas ceka.....
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Европа је курветина, шиптари су ушли у њу, 9 месеци касније је затруднила и родила ментално заосталу бебу којој је дала име ''косово репубљик''.
Ко је луд да курву поштује као даму, курве треба само је...и, а њено болесно дете је унапред осуђено на кратак живот.

Citat
Па опет ће за тог Тадиће гласати највише људи, само због евроинтеграција. О томе се ради, што већина грађана хоће у ЕУ, по цену Косова.

Ко то не види слеп је поред очију. Не свиђа се људима што нам по Шиптари пишају и газе по историји, али не желе ни да се сукобљавају са светом због тога.
Лако је у условима апсолутне контроле медија створити већину за нешто, али шта би било када би 50% медија се бавило другом страном медаље ЕУ.
Ми смо једина држава у Европи, где је забрањена свака критика ЕУ.
И није тачно да желе по цену КиМ, јер само ЛДП је спреман да жртвује КиМ.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
Људима јесте испран мозак, људима јесте лако манипулисати, али људи су и савршено свесни алтернативе. Зато Тадић добија изборе.

Велика већина гласачког тела је искусила живот 90-их, ратове, санкције, беду. Због тога су они сасвим задовољни Тадићем, јер нит' смрди, нит' мирише, води их у Европу, од које пред сваке изборе добијемо неке мрвице, а и прича како се никад нећемо одрећи Косова и Метохије.

Што се става народа око косовског питања тиче, не заваравај се да су само Чедини за то. Они су само најгрлатији. Већина би, понављам, без превише размишљања мењала Косово за тренутни или врло скори улазак у ЕУ.

Младима једноставно нема ништа привлачно у вези са Косовом. Није ни њиховим очевима својевремено. Они су то капирали као оријенталну забит препуну Шиптара. И тамошње Србе су често називали Шиптарима. Зато и не треба чудити данашњи став. Млади резонују да ће с уласком у ЕУ бити поправљен стандард и отворено више радних места, а то им је свакако привлачније од борбе за Косово, за које реално нико и не зна како се треба борити.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 18:38:01 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Младима једноставно нема ништа привлачно у вези са Косовом. Није ни њиховим очевима својевремено. Они су то капирали као оријенталну забит препуну Шиптара. И тамошње Србе су често називали Шиптарима. Зато и не треба чудити данашњи став. Млади резонују да ће с уласком у ЕУ бити поправљен стандард и отворено више радних места, а то им је свакако привлачније од борбе за Косово, за које реално нико и не зна како се треба борити.
to nije tacno,seti se samo dana kada je proglasena nezavisnot kosova...ko je otpoceo proteste?bas omaldina..cak u inostranstvu srpska deca od 16-20 godina su pravil iproteste u nekim gradovima..neki cak nisu ni rodjeni u srbiji a opet to osecaju....u manjim gradovima ko je pravio proteste?omaldina,vecinom srednjoskolci!mladi osecaju vise nego starije generacije!i 60% omaldine bi u eu smao zbog viznog reszima,ali sad kad nam puste vize videcete niko me nece unija trebati!!
ja imam druga u USA u 91' god otisao sa 4 godine,srpksi sam ucio..od tad nije doalzio u srb. ali nekoliko puta smo pricali i uvek kaze da u slucaju rata dolazi u srb pa makar poginuo da brani zemlju...jer tako je njega neko spasao 90-ih u bosni...iskreno koji srbin ne bi branio otadzbinu?mi srbi iz srbije nemamo gde bezati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Лако је у условима апсолутне контроле медија створити већину за нешто, али шта би било када би 50% медија се бавило другом страном медаље ЕУ.
Ми смо једина држава у Европи, где је забрањена свака критика ЕУ.
И није тачно да желе по цену КиМ, јер само ЛДП је спреман да жртвује КиМ.

nije to toliko pitanje medija ,vec stanja duha u narodu ,a pochelo je to josh pre slobe - a sada kulminira. vec u krajnoj fazi jugoslovenskog socijalizma pochelo je narodu da se predstavlja da u zivotu najbolje prolaze oni koji se "snalaze" ,a da "za ideale ginu budale" . kod slobe je to dovedeno na vishi nivo - dok su ljudi ginuli na frontu u beogradu su pili puni kafici . sloba je igrao na kartu nacionalizma ,ali nikad toliko jako da narod stvarno oseti rat . kad je do rata oko kosova ipak doshlo ,narod je taj koji je pukao pred americhkim bombama. ja se josh uvek secam kako sam jedini ja bio tuzan kad je bombardovanje zavrsheno - dok su se drugi oko mene veselili  Smile Smile

i sad judeo-liberalni rezim igra na istu kartu : u srbiji je puno kafanskih nacionalista - niko nije spreman da se javno odrekne kosova (osim onog najgoreg shljama oko LDP ,ali to je posebna pricha) . velika vecina glasacha DS bi se sigurno izjasnila protiv toga ,da ne pominjem ostale. ali poshto svi znamo da nikom ne pada na pamet da se zbog kosova zrtvuje  Smile , ostaje ona druga pricha - kako da nam bude ekonomski bolje .....

i tu onda idu sharene laze o EU , akcijama ,jeftinim automobilima  Smile ... narod to voli ,pa su zato i bivshi radikali (toma ,vucic i kompanija) okrenuli po toj prichi i dobijaju rejting . mislim da i ti i drugi treba da shvatite da bez promene sistema nece biti ni promene svesti . jednostavno ,dok god budemo imali ovaj parlamentarni svinjac ,jasno je da ne samo shto gubimo kosovu vec cemo i ostatak srbije polako izgubiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.