Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "1389" тражи заштиту од Русије  (Pročitano 36421 puta)
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@sasa92

naravno da mozes da dobijes sengen vizu u plavi pasos,uvek je i moglo...evo ja je imam sad vazi mi jos pola meseca...i sa njom mozes putovati u sve zemlje sengenskog sporazuma...
a crveni biometrijski pasos mozes koristiti u svim zemljama sengenskog sporazuma i u zemljama sa kojima imamo potpisan bezvizni rezim....mozes putovati bez vize ako ti je lakse da ukapiras....
inace zamena pasosa je produzena za par meseci jer gradjani nisu uspeli da zamene pasose....i neshvatam u cemu je frka kad plavi pasos ti vazi do 1.1.2010 a od tad startuje bezvizni rezim sa zemljama sengena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
sengen ce vaziti samo za crvene pasose,dok plavi ce i dalje biti u upotrebi ali nece imati istu vrednost kao novi.
A sto se tice sengena videcemo jos mlao ce nova godina....i nije narod nit' glup nit' prost vec je zaveden!
A što bi sad neko bio glup, ako je vlast obećala , a nije ispunila obećanje?Šta mi kao građani možemo, da se ljutimo, trpimo i glasamo za druge, koji će možda isto lagati, kao i prvi.
ako plavi psos vazi do 2010..onda sigurno nema sengena do 2010...sengen ne moze da postoji za drzavu(jugoslaviju) koja ne postoji..
a mi smo retardi ako verujemo da su oni produzili plavi pasos,a dobijamo sengen.....to nema nikakvog smisla!!

vec sam ti rekao u prethodnom psotu,al da ponovim....sengenski sporazum ce samo vaziti za crvene pasose,sa plavim pasosem mozes i dalje putovati ali uz vizu...
Smile Smile
ne mozes da dobijes sengen u plavi pasos........
ako je produzen,to znaci da  nema sengena!!
koji deo ne razumes...da ti dodatno pojasnim! Smile Smile

Jel tebi stvarno tesko da razumes da ce beli sengen vaziti samo za crvene pasose, a da ce se plavi tretirati kao i do sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
sengen ce vaziti samo za crvene pasose,dok plavi ce i dalje biti u upotrebi ali nece imati istu vrednost kao novi.
A sto se tice sengena videcemo jos mlao ce nova godina....i nije narod nit' glup nit' prost vec je zaveden!
A što bi sad neko bio glup, ako je vlast obećala , a nije ispunila obećanje?Šta mi kao građani možemo, da se ljutimo, trpimo i glasamo za druge, koji će možda isto lagati, kao i prvi.
ako plavi psos vazi do 2010..onda sigurno nema sengena do 2010...sengen ne moze da postoji za drzavu(jugoslaviju) koja ne postoji..
a mi smo retardi ako verujemo da su oni produzili plavi pasos,a dobijamo sengen.....to nema nikakvog smisla!!

vec sam ti rekao u prethodnom psotu,al da ponovim....sengenski sporazum ce samo vaziti za crvene pasose,sa plavim pasosem mozes i dalje putovati ali uz vizu...
Smile Smile
ne mozes da dobijes sengen u plavi pasos........
ako je produzen,to znaci da  nema sengena!!
koji deo ne razumes...da ti dodatno pojasnim! Smile Smile

Jel tebi stvarno tesko da razumes da ce beli sengen vaziti samo za crvene pasose, a da ce se plavi tretirati kao i do sad?

ima ljudi koji stvarno tesko kapiraju  Smile

a mozda covek ne zna koja je trenutno godina.....il ne zna da posle 2009 doalzi 2010 godina  Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2009, 19:05:29 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
ne moze plavi plavi pasos da vazi...i da  dobijemo beli sengen.......
to da imas sengen vizu...cisto sumnjam...dobija se retko..i vazi jako kratko......najduze 4 meseca.....tako da......
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70

mislim da je to apsolutna glupost.....!!!i vise od toga!!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
to da imas sengen vizu...cisto sumnjam...dobija se retko..i vazi jako kratko......najduze 4 meseca.....tako da......

sengen vizu tesko imati?Kako mislis da ides u zemlje sengenskog sporazuam bez sengena?? Smile Smile Smile Smile
moja vazi 6 meseci  Smiley kako to? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N70

sengen vizu tesko imati?Kako mislis da ides u zemlje sengenskog sporazuam bez sengena?? Smile Smile Smile Smile

jako tesko se dobija.....duuuuuugo se ceka...
msm da 4 meseca imaju neki veci drzavni zvanicnici..
mozda si ti jaci od tadica...ko zna....ko se krije iza nicka kmilos992 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

jako tesko se dobija.....duuuuuugo se ceka...
msm da 4 meseca imaju neki veci drzavni zvanicnici..
mozda si ti jaci od tadica...ko zna....ko se krije iza nicka kmilos992 Smile Smile Smile Smile Smile

kad je neko tvrdoglav pa to ti je  Smile Smile Smile
..ako ispunis uslove mozes imati  ivizu na 12 meseci za vece vize ne znam kakva je procedura...i proces za dobijenje vize uopste nije dug...samo ima gomila provera....
moj ti je savet nepolepisi ono u sta se nerazumes..raspitaj se malo..idi na sajt neke ambasade tamo imas brtelefona zovi njih pa pitaj koliko se ceka i da li se moze dobiti viza duze od 4 meseca...videces sta ce ti reci..
...izvinjavam se za off

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Напад на активисте СНП1389
Активисти Српског народног покрета 1389 нападнути су синоћ око 2 ујутру на Врачару у близини Храма св. Саве док су лепили плакате "Слобода за 1389 - Србија се умирити неће". Група од седам младића напала је троје активиста 1389 и покушала да им отму плакате али су наши чланови успели да се одбране захваљујући помоћи случајних пролазника -навијача који су се враћали са прославе победе репрезентације Србије. У инциденту нико није теже повређен.
Српски народни покрет 1389 сматра овај напад директном последицом негативне кампање коју, против "1389",  преко режимских медија воде тужилац Слободан Радовановић и МУП. У прилог томе говори и чињеница да је ово први инцидент ове врсте, за пет година, од кад постоји СНП 1389. Од почетка медијске хајке на Покрет 1389, због отказивања педерске параде, на мејл и телефон СНП 1389 стигло је на десетине претећих писама и порука.
Српски народни покрет 1389 обавештава јавност да нас нападни, претње као и притисци власти неће спречити да наставимо са својим активностима и да смо више него способни да се одбранимо од сваког физичког насртаја.

Информативна служба СНП 1389
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Nema povredjenih, nema nikakvih konkretnih dokaza,  spasili ih slucajni prolaznici navijaci.. hm.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.