Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "1389" тражи заштиту од Русије  (Pročitano 36677 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ko još lud započinje rat 1:1. Jedino ako se za*bucne.
bese to nekada...nekada davno.danas toga nema.
---------------------------------------------------------------------
nego...to stoji,samo sto ameri malo preteruju,posto oni zapocinju rat tek kada znaju da je odnos 100:1.
ko prave male pickice. Smiley
Oni rat vode kao sredstvo svog ekonomskog uticaja, uvek protiv slabijih. Takvi su svetski bankari, za njih ljudi ne znače ništa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Oni rat vode kao sredstvo svog ekonomskog uticaja, uvek protiv slabijih. Takvi su svetski bankari, za njih ljudi ne znače ništa.
pa,znam.oni iz svakog rata izlaze samo bogatiji i jaci.
nego ono sto mene cudi jeste kako i dalje neke druge zemlje i ljudi(magaraca),kojih ima i ovde,to ne shvate vec jednom.za njih znam da im je salo zamenilo mozak,jos odavno,ali,zasto ovi drugi veruju u nju,e to mi nece bii jasno nikad.(ne pricam o zemljama koje moraju da imaju dobre odnose sa njom,nego o onim ljudima koji bas veruju u nju).
elem,necu dalje da pricam o tome,posto sam vec u off-u.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 15:00:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

te price da ima 2 miliona Siptara u Srbiji su obicna lupetanja koja se serviraju sto sa zapada,sto ovde,u korist otcepljenenog Kosova.

bilo je vec prica o ulasku u NATO,i ima drugih tema.sem toga,sta god mislio bilo ko od nas dvojce,Srbija u NATO uci nece,bar ne po volji naroda.
a vidim,pominjes Tursku,i Kosovski boj,kada su nas pobili.
znas,to je bilo u Srednjem veku,i to pre vise od 650 godina.i to je bio pravi rat,gde je bilo i mrvice casti i postenja,a ovo,ovo sto su nam priredili pre 10 godina,to je bio obican akt zla koji je i sprovodio jedan savez zla.to nije bio rat 1:1,to nije bio rat 20:10,to je bilo 2000:1.i nije bio rat,nego obicno sistematsko unistavanje,jer je stradalo civila koliko i vojnika.i to stradanje nije trajalo samo tokom rata,nego traje i danas,zbog silnog trovanja koje narod i zemlja i dan danas trpe.
i to je samo sto se "ratovanja" tice.
mozemo da nastavimo i o trovanju putem hrane,o podvaljivanju,o prevarama,i o svim ostalim blagodetima koje stizu sa tog velikodusnog zapada.

Ne pricam samo o "pravom casnom ratu" za vreme turaka,  pricam o pravilu "prve bracne noci", kada je srpska mlada prvu bracnu noc morala da provede kod pashe, pa tek onda ide kod svog muza,  i slicnim perfidnim metodama kojima su nas turci maltretirali vekovima.
I cekaj, zar mi nismo pobedili taj Nato 1999.,  barem ste tako pricali onomad. Slazem se da takticko bombardovanje vojnih i strateskih ciljeva ne moze da se poredi sa pogromom najsposobnijih srba u bojevima.

Posto sam neobavesten, koliko onda ima siptara na Kosovu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Pobedili smo mi i Turke 1389,  Smile a zašto da nismo i Amere 1999? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
I cekaj, zar mi nismo pobedili taj Nato 1999.,  barem ste tako pricali onomad. Slazem se da takticko bombardovanje vojnih i strateskih ciljeva ne moze da se poredi sa pogromom najsposobnijih srba u bojevima.
biraj malo reci.znas,to sto je NEKO TADA pricao da smo pobedili NATO,ne znaci da SVI,SADA tako misle.
da smo ih pobedili-nismo,jer smo ostali bez Kosova.da smo 40-godina starim PVOom skenjali multi-milionsku "nevidljivu" kantu,da smo "ultra-sofisticiranim" spravama poput mikro-talasnih pecnica sjebavali komunikacije,da su i pored hiljade bacenih bombi unistili svega 13 tenkova i 22 vozila,to jeste.
Citat
ne znam tacnu brojku,ali 2 miliona ih sigurno nema.cak i kad bismo racunali svu NATO gamad kao Siptare.

i za kraj-o kakvom ti taktickom bombardovanju strateskih i vojnih ciljeva pricas?jel se ti zezas,ili zaista verujes u to?
navedi mi,molim te,sta je to od unistenih objekata bilo vojno?ili jos bolje-u operativnoj upotrebi?ili ko je sve od ubijenih ljudi bio vojno lice?
Prazna kasarna u Nisu?Avalski toranj?CK?Republicki SUP?Kineska ambasada?ili mozda jedan zeleznicki most?
ili mozad cuvar koji je cuvao kasarnu?ili mozda policajac kog je rasporio geler kod Generalstaba?ili mozda Milica?ili mozda zli putnici i osoblje voza na mostu?Radnici rafinerije u Pancevu?ili mozda bolesni ljudi u Dragisi Misovic?
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 15:18:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
to uvezi prve bracne noci su bili retki slucajevi..ali narod lupa i ispade da je to bio obicaj.....
ma realno mi 99' smo dobili prvu bitku ali smo izgubili rat....
ma koja 2m nema ih ni ceo jedan milion...jeste da se mnoze kaokunici al nema ih toliko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
biraj malo reci.znas,to sto je NEKO TADA pricao da smo pobedili NATO,ne znaci da SVI,SADA tako misle.
da smo ih pobedili-nismo,jer smo ostali bez Kosova.da smo 40-godina starim PVOom skenjali multi-milionsku "nevidljivu" kantu,da smo "ultra-sofisticiranim" spravama poput mikro-talasnih pecnica sjebavali komunikacije,da su i pored hiljade bacenih bombi unistili svega 13 tenkova i 22 vozila,to jeste.
Citat
ne znam tacnu brojku,ali 2 miliona ih sigurno nema.cak i kad bismo racunali svu NATO gamad kao Siptare.

i za kraj-o kakvom ti taktickom bombardovanju strateskih i vojnih ciljeva pricas?jel se ti zezas,ili zaista verujes u to?
navedi mi,molim te,sta je to od unistenih objekata bilo vojno?ili jos bolje-u operativnoj upotrebi?ili ko je sve od ubijenih ljudi bio vojno lice?
Prazna kasarna u Nisu?Avalski toranj?CK?Republicki SUP?Kineska ambasada?ili mozda jedan zeleznicki most?
ili mozad cuvar koji je cuvao kasarnu?ili mozda policajac kog je rasporio geler kod Generalstaba?ili mozda Milica?ili mozda zli putnici i osoblje voza na mostu?ili mozda bolesni ljudi u Dragisi Misovic?
cisto da se razumemo..izgubiti rat....znaciiiiii......da je vojska potpuno porazena....d.a je neprijateljska vojska usla u glavni grad....da je vojska porobljena,a vojno naoruzanje rashodovano(ili zaplenjeno)..
meni se cini da nato nista od toga nije uradio..
K O M P L E T N O naoruzanje sa kosova i metohije je povuceno sem 7-10 trenkova,i nekoliko transportera..tako da....apsnostrumfno siplja prica da je rat izgubljen....
onda....taj pvo koji je star 40 god..zato je i skinuta ta kanta.....navikli ameri na nove sisteme..al od ovih starih se ne mogu spasiti..posto ih nikad nisu ni videli,ni koristili,a boga mi..niti znaju kako rade.tako da........
« Poslednja izmena: 10. Okt 2009, 15:21:11 od sasa92 »
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
cisto da se razumemo..izgubiti rat....znaciiiiii......da je vojska potpuno porazena....d.a je neprijateljska vojska usla u glavni grad....da je vojska porobljena,a vojno naoruzanje rashodovano(ili zaplenjeno)..
K O M P L E T N O naoruzanje sa kosova i metohije je povuceno sem 7-10 trenkova,i nekoliko transportera..tako da....apsnostrumfno siplja prica da je rat izgubljen....
ali,jesmo izgubili Kosovo.jer smo na kraju bili primorani da se povucemo.znaci,cilj napadaca je postignut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70

te price da ima 2 miliona Siptara u Srbiji su obicna lupetanja koja se serviraju sto sa zapada,sto ovde,u korist otcepljenenog Kosova.

bilo je vec prica o ulasku u NATO,i ima drugih tema.sem toga,sta god mislio bilo ko od nas dvojce,Srbija u NATO uci nece,bar ne po volji naroda.
a vidim,pominjes Tursku,i Kosovski boj,kada su nas pobili.
znas,to je bilo u Srednjem veku,i to pre vise od 650 godina.i to je bio pravi rat,gde je bilo i mrvice casti i postenja,a ovo,ovo sto su nam priredili pre 10 godina,to je bio obican akt zla koji je i sprovodio jedan savez zla.to nije bio rat 1:1,to nije bio rat 20:10,to je bilo 2000:1.i nije bio rat,nego obicno sistematsko unistavanje,jer je stradalo civila koliko i vojnika.i to stradanje nije trajalo samo tokom rata,nego traje i danas,zbog silnog trovanja koje narod i zemlja i dan danas trpe.
i to je samo sto se "ratovanja" tice.
mozemo da nastavimo i o trovanju putem hrane,o podvaljivanju,o prevarama,i o svim ostalim blagodetima koje stizu sa tog velikodusnog zapada.

Ne pricam samo o "pravom casnom ratu" za vreme turaka,  pricam o pravilu "prve bracne noci", kada je srpska mlada prvu bracnu noc morala da provede kod pashe, pa tek onda ide kod svog muza,  i slicnim perfidnim metodama kojima su nas turci maltretirali vekovima.

brate.mnogo lupas...tebi kao da je drago sto je tvoj narod "izgubio rat" kako to ti kazes.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N70
ali,jesmo izgubili Kosovo.jer smo na kraju bili primorani da se povucemo.znaci,cilj napadaca je postignut.
nismo mi kosovo izgubili zbog rata 99'....izgubili smo ga jer smo nesposobni da 2 nacrtane ovce sacuvamo.....i jer nase politicare zanima lova,lova i brdo love....
po rez 1244..kosovo je legitimni deo srbije..to je sloba postigao...kad dodje tadic,demokratija,prozor u evropu i svet,tako ode i kosovo kroz isti taj evropski prozor...ili gresim?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.