Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Ja te branim, bre ženo. Ti si mi skroz ok, imali smo malih nesporazuma, ali si kulturna. Mogu da kažem valjda da mi se pojedini moderatori ne dopadaju, kao ni ja njima. Sasvim normalna stvar.
To bolje da ne otvaramo, mislim da bi mnogi imali šta da kažu...pa bi onda pale uvrede, banovi. Evo iskreno, cenim ja vaš rad i trud, ali zato što je neko moderator ili admin ili whatewer, ne mora da se toliko unese u ulogu da nekog stalno pecka i vređa. Admini mogu da nas zovu neobrazovanim, plitkim, nepismenim čobanima (čobani, ja se izvinjavam), dok mi moramo da ćutimo i da jedemo g.... da ne bi popili ban. Mislim, ako neko nema živaca za taj posao, onda neka nađe drugi. Mora čovek da ima malo obzira.
Broj ljudi koji ne prave incidente i koji se zale na rad moderatora / supermoderatora / admina moze se izbrojati na prste jedne ruke, i svi takvi incidenti resavaju se bez ikakvih znacajnijih potresa... Za one koji se zale a sami su doprineli svojoj situaciji i odnosu drugih i obicnih clanova i clanova tima, stvarno nemam razumevanje... Ne planiram uopste da ulazim u raspravu, nemam ni vremena ni volje ni potrebe.. ali kad vidim kako neko ko ratuje sa svima, ima primedbu, mogu samo da se nasmejem... Svima kojima je ovde toliko lose, neka odu negde gde ce im biti bolje.. to nije teranje sa foruma, to je logicna stvar, svako trazi mesto koje ce mu odgovarati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!