Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 09:17:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79360 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa HKJ, svi govore sta mali ne bi trebo da radi a sta bi trebo, istovremeno nemam bas nista protiv crkve (verujem ni crkva protiv mene  Smile) nit protiv vernika ako stvarno veruju iskreno i uostalom mogu sa takvim likovima i da profilozofiram bez da se svadjamo.
ja znam da ti nemas nista protiv crkve,samo me nervira tvoje trpanje iste svugde.
po onoj tvojoj izjavi ispada da je lose ici u crkvu.zato sto,par desetina bitangi i zlikovaca ide u crkvu,i izdaje se za velike vernike,a onda ubijaju,pa onda ispada da su svi takvi.
mislim,kolko sam te razumeo,posto stvarno ne znam ni koja ti je bila poenta...
to,i ono osciliranje iz jedne,pa u drugu krajnost,je ono sto mi je zasmetalo.
a da je mali konstruisana licnost,slazem se da jeste.
u sustini,ovo je samo jean obican marketinski potez.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 17:17:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

ja znam da ti nemas nista protiv crkve,samo me nervira tvoje trpanje iste svugde.
po onoj tvojoj izjavi ispada da je lose ici u crkvu.zato sto,par desetina bitangi i zlikovaca ide u crkvu,i izdaje se za velike vernike,a onda ubijaju,pa onda ispada da su svi takvi.

E, to nisam rekao  Smile . Imam i par prijatelja od kojih je jedan bio u manastiru (godinu dana je ucio ikonoslikarstvo), drugi je hteo da ode u manastir, ti ljudi zive danas manje vise kao vernici al su ok ljudi i posteni i vredni i sto je vazno, tolerantni su. A jasno je da uvek ima pojedinca koji bas nisu neki primer al crkva je ta koja je otvorena svima, svako moze da udje u crkvu za vreme liturgije.

a da je mali konstruisana licnost,slazem se da jeste.
u sustini,ovo je samo jean obican marketinski potez.

Ma to je sto mi smeta u svemu. Konstruisali su ga i sada to forsiraju i svi se primaju na njega da se dize prasina ko kod vulkana na Islandu a jednostavno ga treba ignorisati pa i dalje nek se tresu gluposti i nebuloze... Ranije su takvi ljudi dobijali odgovarajuce nadimke i zasluzili malo smeha i ostalo na tome, niko ih nije ozbiljno svato. A sada dovoljno da bilo ko sta lupi svi se dizu, galame, prete, ko da ce sutra da izbije rat.
Mene vise to ostavlja ravnodusnim i predmet mi je zahebancije al eto cudno mi kolko se ljudi primaju na marketiski potez i to providan i los. Meni je to ravno ko da neko u BG na zgradi nacrta grafit sa srcem i tekst "volim NATO", samo bih se nasmejao kad bih video i ne bi vise obracao paznju al ima ljudi koji bi se primili da bi dosli sutra navece sa cekicima da obiju fasadu.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia 
Citat
po onoj tvojoj izjavi ispada da je lose ici u crkvu.
слично ''мисли'' и знаменити По-Цеста...
њима смета Црква...
а не смета им грех...

али добро су пројектовали малог...
јасно да овакав перфидни (да не кажем зао) ум не може да има један 12-годишњак (једва врлодобар)

« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 20:48:33 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple iPhone 6s
Evo vec 53 stane na ovu temu a samo jedno troje ucesnika diskutuju. Smile
i sve se svodi na isto
Dali bi vam ovaj decak bio bolji ako bi se bavio sprtom, druzio se a u isto vreme bavio se ovim sa cime se bavi?
Slazem se da mu se daje veliki publicitet i koj jos pise knjige razgledajuci internet, verovatno sa wikipedije sakuplja podatke, sto mi se bas ni nije najpouzdanije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Dali bi vam ovaj decak bio bolji ako bi se bavio sprtom, druzio se a u isto vreme bavio se ovim sa cime se bavi?

Bio bi im bolji samo ukoliko ljubi sliku ona dva ruska kepeca.No, posto decko zauzima zdrave stavove i promovise ljubav, toleranciju i nediskriminisanje, odma je NEsrbin, ustasa, siptar, neonacista... Neverovatno je kakve se gluposti ovde daju citati, ali cenim da se doticni sale, inace bih se zaista zapitao kakav je ovo fasisticki sajt. Bukvalno ne mozes nista normalno procitati od ostrascenih klerofasista koji misle da drzavu vode kroz crkvene propovedi, umesto precizno definisane politike ustolicene u realnim interesima drustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
ti si jedini kepec! Smile Ako ti se ne sviđa ovde, pravac na b92, pa pljuj po srbima! Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 23:15:29 od tvzec »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bio bi im bolji samo ukoliko ljubi sliku ona dva ruska kepeca.No, posto decko zauzima zdrave stavove i promovise ljubav, toleranciju i nediskriminisanje, odma je NEsrbin, ustasa, siptar, neonacista... Neverovatno je kakve se gluposti ovde daju citati, ali cenim da se doticni sale, inace bih se zaista zapitao kakav je ovo fasisticki sajt. Bukvalno ne mozes nista normalno procitati od ostrascenih klerofasista koji misle da drzavu vode kroz crkvene propovedi, umesto precizno definisane politike ustolicene u realnim interesima drustva.
1.ti imas zesce probleme.ne samo sto citiras sam sebe,nego jos i govoris o sebi u trecem licu.
2.ne mesaj teze.
ti si jedini kepec! Smile Ako ti se ne sviđa ovde, pravac na b92, pa pljuj po srbima! Smile
ma,kakav B92,pravac-Surcin,pa mars napolje.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2010, 23:36:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Што на Сурчин кад има савршено добар прешевски пут према администартивној граници па са Шиптарима мало да се симбиоише под предпоставком да под симбиозом не рачунам секиру у вугла кад проговори српски. Лепо са ултра светским пацифистима да размени искуства и таман дође после овде на куру зен разјебанизма ако икад здркају ту несрећну параду Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Што на Сурчин кад има савршено добар прешевски пут према администартивној граници па са Шиптарима мало да се симбиоише под предпоставком да под симбиозом не рачунам секиру у вугла кад проговори српски. Лепо са ултра светским пацифистима да размени искуства и таман дође после овде на куру зен разјебанизма ако икад здркају ту несрећну параду Smile
u pravu si,jos bolje.ja zaboravih da je ovaj pravi Siptar,tako da ne moramo da ga saljemo na Surcin,nego samo da tutnemo preko KZB granice,i gotovo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
u pravu si,jos bolje.ja zaboravih da je ovaj pravi Siptar,tako da ne moramo da ga saljemo na Surcin,nego samo da tutnemo preko KZB granice,i gotovo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 09:17:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.