Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:30:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Šta je ovo,po vama....?
ispiranje mozga
47.6%  (60)
kršenje prava dece
9.5%  (12)
medijska zloupotreba
12.7%  (16)
glumac, stvarni autor je 36-godišnjak
6.3%  (8)
neko planira da uzme pare...
4.8%  (6)
novi Beba Popović
1.6%  (2)
dečko bez stila u oblačenju
7.1%  (9)
talenat,čist talenta...
3.2%  (4)
sledeći predsednik SAD-a
7.1%  (9)
Ukupno glasova: 126
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12-godišnjak i NATO  (Pročitano 79353 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

pa,to,bato,naravno.
imao sam ja takvu sliku,doradjenu sa sve strelicom,pokazateljem pravca leta,i destinacijom.  Smile Smile
i moj predlog i dalje stoji.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 00:20:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Komentar sa njegovog bloga
Citat
Ipak, ti Stormfrontovci su jedini koji su me uopšte i saslušali, postovali su moje odgovore, citirali ih i reagovali na njih, dok gospoda na B92 i VojvodinaCaffe - u moje komentare, odluke i mišljenje ignorišu, i žele da me silom primoraju da uživam u svom detinjstvu, budem huligan ili nešto slično...
Malom je politika popila mozak...
bio on za LDP,SRS,DS ili bilo koga,ovoliko interesovanje za politiku u ovako mladoj osobi je bolest
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Ма добар је мали, оно типа за бејби ситера, кења нешто деци да одвраћа пажњу а сличних је година да га ови не гледају као маторца Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Komentar sa njegovog bloga
Citat
Ipak, ti Stormfrontovci su jedini koji su me uopšte i saslušali, postovali su moje odgovore, citirali ih i reagovali na njih, dok gospoda na B92 i VojvodinaCaffe - u moje komentare, odluke i mišljenje ignorišu, i žele da me silom primoraju da uživam u svom detinjstvu, budem huligan ili nešto slično...
Malom je politika popila mozak...
bio on za LDP,SRS,DS ili bilo koga,ovoliko interesovanje za politiku u ovako mladoj osobi je bolest
a kada bi ovde neko uzeo i poceo da ga citira,i obrazlozi njegove izjave,onda bi ga ili ignorisao,ili vodio diskusiju u beskraj,dok se svi ne sruse od smora i njegovih filofiranja.
Ма добар је мали, оно типа за бејби ситера, кења нешто деци да одвраћа пажњу а сличних је година да га ови не гледају као маторца Smile
ahahaha  Smile Smile Smile Smile Smile
@vanyo,ti uvek imas neku dobru foru!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Ал немам књигу и свој блог, туки џабе све  Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 00:53:16 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
1.ti imas zesce probleme.ne samo sto citiras sam sebe,nego jos i govoris o sebi u trecem licu.

Uzalud pokusavate nazivajuci me i poistovecujuci sa Rastkom da negirate cinjenicu da nas ima jos puno koji isto mislimo. Polako vas preovladovamo brojcano, i to vas plasi. Uskoro cemo postati vecina, a vi cete svoje crkvene propovedi da sprovodite u crkvi a ne u politici, gde im je i mesto. Hteli vi to ili ne, uvescemo vas u NATO i EU.

Pozdrav od LDP Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Dali bi vam ovaj decak bio bolji ako bi se bavio sprtom, druzio se a u isto vreme bavio se ovim sa cime se bavi?

Bio bi im bolji samo ukoliko ljubi sliku ona dva ruska kepeca.No, posto decko zauzima zdrave stavove i promovise ljubav, toleranciju i nediskriminisanje, odma je NEsrbin, ustasa, siptar, neonacista... Neverovatno je kakve se gluposti ovde daju citati, ali cenim da se doticni sale, inace bih se zaista zapitao kakav je ovo fasisticki sajt. Bukvalno ne mozes nista normalno procitati od ostrascenih klerofasista koji misle da drzavu vode kroz crkvene propovedi, umesto precizno definisane politike ustolicene u realnim interesima drustva.
Tvoja bolest je uznapredovala!
 Smile ti ne znas,da zatrazis pomoc,a neces ni da poslusas samaricane koji se brinu za tebe!
Zasto Kvlade=Pocesta==genetska greska!?
Ajmo,  :chillpill:tako pa ce ti biti,barem malo lakse Smile.
Ako ne budes slusao,zvacemo
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 00:57:13 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Citat
Uzalud pokusavate nazivajuci me i poistovecujuci sa Rastkom da negirate cinjenicu da nas ima jos puno koji isto mislimo. Polako vas preovladovamo brojcano, i to vas plasi. Uskoro cemo postati vecina, a vi cete svoje crkvene propovedi da sprovodite u crkvi a ne u politici, gde im je i mesto. Hteli vi to ili ne, uvescemo vas u NATO i EU.

Јесте да, оће то 5,000000001 посто да завлада већином у неким жешће психоделично наркоманским баснама. Јеботе шака јада, ти овде мученик једва да те и има и ти ћеш неког негде да уводиш, хесус крајст шта све овим езоповцима не пада на памет Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Pozdrav od LDP Smile
Rastko,ne izmotavaj se,i ne pravi se lud,znamo da si to ti.

btw-koje to "nas" nadbrojavate,i koji to "vi"?
rekoh ti vec-ti se bolje oprosti od LDPa,jer kad saznaju da zelis da im postavis moto na Siptarskom,nece te primiti.
svakako da oni primaju sve i svasta u svoju grupicu,i da podrzavaju i vole Siptare,ali,prvo,dok ti dobijes pravo clanstva,ta ce stranka verovatno da se podeli,ili izmeni,a dozvoliti ti da im postavis siptarski moto nece nikada.

Ал немам књигу и свој блог, туки џабе све  Smile
Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2010, 01:37:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Bosch pumpa
1.ti imas zesce probleme.ne samo sto citiras sam sebe,nego jos i govoris o sebi u trecem licu.

Pozdrav od LDP Smile

hteli mi ili ne!!!-definicija demokratije! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:30:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.