Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12.10. ~ Opsadno stanje u Beogradu... dolazi nam KlinGonka...  (Pročitano 23588 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
E steta sto nisam prisustvovao protestima, imam visak energije koji treba pametno upotrebiti  Smile

@Soft iz prethodne teme
Niko ne veruje Soft-e dok ne dobije po pi''' posle ce biti e pa nismo znali i sta sve ne.  Kraj je vec ovde, dosao je medju sve nas, samo je pitanje dok sve ovo ne detonira i otera nas tamo gde ne treba.

@Simion
Vidim, u Srbiji uvek neko sranje, nasa murija bas ima odlicnu opremu za suzbijanje nereda.  Ja sam lepo pricao jos pre dve godine da mi je malo cudno bilo da nasa murija potrosi onoliko para za takvu opremu.  Doduse ja sam glup ne znam sta pricam sto se da videti iz ovakve svetkovine u srcu Beograda  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
al bolje da se vratimo na temu,ima i ovu da zakljucaju ako skrenemo,ko sto su zakljucali proslu jer im je bilo previse tesko da pomeraju oci levo-desno,tj-da citaju sta se pise,pa onda uzmu pa ko veli-zakljucajmo mi lepo celu temu nego da se mucimo i citamo.  Smile

http://forum.burek.com/nemojte-da-zakljucavate-teme-o-gay-paradi-tu-se-najvise-diskutuje-t521158.new.html#new

Smile Smile Smile
ko ce drugi da se zali nego @Steva storyteller...  Smile Smile
nervira ga sto se sve manje prica o njegovim nasminkanim drugarima i njihovoj paradi.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Raven, znas da oduvek imamo ok odnos ali ovo je jace od mene - nije da u USA nema gej parade, ko te sprecava da ispraznis taj visak energije?  Smile

@hkj, ali je dobrim delom u pravu. U poslednje vreme a bez obzira da li je tema stvarno interesantna ili krs, olako se zakljucava umesto da se moderira. Pre neke 2 godine se vise moderiralo i Politika je bila mnog zanimljiviji i poseceniji pdf.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Raven, znas da oduvek imamo ok odnos ali ovo je jace od mene - nije da u USA nema gej parade, ko te sprecava da ispraznis taj visak energije?  Smile
Nema ko da me podrzi, ovima ovde je to normalno da muskarci lupaju muskarcima zvaku.
Sem ako neses da svratis da mi pomognes, lakse je kada nas ima vise  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@hkj, ali je dobrim delom u pravu. U poslednje vreme a bez obzira da li je tema stvarno interesantna ili krs, olako se zakljucava umesto da se moderira. Pre neke 2 godine se vise moderiralo i Politika je bila mnog zanimljiviji i poseceniji pdf.
da,sstvarno,jbt...    

desilo se i to cudo i @steva je ladno jednom rekao nesto tacno i istinito!

Ovo je istorijski momenat za ovaj forum!kao i za samog @stevu!  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 02:25:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Vidim, u Srbiji uvek neko sranje, nasa murija bas ima odlicnu opremu za suzbijanje nereda.  Ja sam lepo pricao jos pre dve godine da mi je malo cudno bilo da nasa murija potrosi onoliko para za takvu opremu.

Pa u duhu Slobine politike i svakog totalitarnog i uplasenog-za-svoju-fotelju rezima, najvise para ide na policiju i to onaj deo koji neposredno cuva vlast!!!
Zato ti ovi nesretnici, obicni prasinari vuku raspale uniforme, koje nisu zamenili godinama i primaju smesne plate, dok su ovi opremljeni kao svemirci!
Jer pazi....to sto gubimo Kosovo i sto se izivljavaju nad Srbima tamo, ne ugrozava direktno vlast, pa su zato i potpuno nezainteresovani da reaguju tamo, vec naprotiv, koriste svaku priliku da istaknu kako nikad necemo koristiti silu....to sto muftija divlja po Sandzaku Raskoj, to njih direktno ne ugrozava, pa zato i pored silnih sranja i nasilja koje se tamo dogadja, oni pozivaju na mir, toleranciju i resavanje problema dijalogom....ali ce zato (citat)Odgovor drzave biti JEZIV! - Homen(/citat) kada su u pitanju Srpska deca i omladina koja protestvuju u BG-u, zato sto to vec ugrozava njihove fotelje i njihovu vlast!

I to je jedna jako tragicna stvar, koja pokazuje dokle smo dosli kao drzava i cemu sluzi nasa policija.
Da se kunemo da necemo upotrebljavati silu da bi zastitili svoj narod i drzavu i usput dozvolimo da svako sere po nama i ponizava nas, i da pripremamo JEZIV odgovor prema svojoj deci i omladini....BOLEST!

Mislim, pogledaj ti ove nemacke pandure za razbijanje demonstracija i njihovu opremu ...pa njima da opalis samar, ubio bi ih na mestu

A pogledaj nase....gde god da ga tresnes bejzbolkom, on se nece ni pocesati

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Jbg, zato se u Nemackoj gej parada odrzava najnormalnije (samo ta parada definitivno nije normalna) pa nema potrebe da se trose pare ni na opremu niti na ogroman broj policijaca. Nemci - prakticnan i stedljiv narod.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
A policija se opremila ovako zbog gay parade, koja se odrzala 2001 i drugi put 2010?  Smile

U Nemackoj ne postoji drustveni, socijalni, nacionalni (ili bilo koji drugi) problem zbog koga bi covek zeleo da izadje na ulicu i rizikuje tesku (pa cak i laksu) telesnu povredu ili zatvorsku robiju u sukobu sa policijom, zato sto vise ne moze da trpi to i ne vidi drugi nacin da nesto promeni i pokusa da dozove vlast pameti.
U Nemackoj je vlast, koja svojim odlukama ne izaziva bes ogromnog dela gradjana, u Nemackoj postoje institucije u kojima mozes da resavas probleme, pa nije potrebno da ih resavas na ulici, jer drugi nacin ne postoji, u Nemackoj se protestvuje zbog nukleralnog odpada, sece suma, nekih poreskih zajebancija od 1.84%, i slicnih nebuloznih stvari za koje niko nije spreman da rizikuje zivot, povredu ili robiju....pa obzirom da im protesti nisu ovako ekstremni, a protestantni ocajni i puni mrznje, onda im je i policija umerena...kolko tolko  Smile

A i jedna stvar je sigurna....u Nemackoj nikad, ali NIKAD, ne bi moglo da se dogodi da vlast sedi i gleda kako joj neko otima teritoriju i ubija Nemce u Rurskoj oblasti  i uverava ceo svet da nikad nece koristiti silu zbog toga....niti da neki muftija zagovara autonomnu pokrajinu Stajersku sa vecinskim Turskim stanovnistvom, gde on vrsi vlast i zastrasuje lokalno nemacko stanovnistvo, a da vlast poziva na dijalog, saradnju i pronalazenje kompromisa.....a onda svoju drzavnost, vlast i moc (ona cuvena floskula - pokazacemo da niko nije jaci od drzave  Smile ) pokazuje tako sto dovuce 6000 policajaca da polomi nemacku decu i omladinu i najavi jeziv odgovor drzave prema toj istoj nemackoj deci i omladini

E vidis, zato se nemacka vlast ne plasi svog naroda, pa im nije ni potrebna svemirska policija.

« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 03:30:47 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.36
Jedan od razloga što administrativni centar Srbije treba da bude neki manji grad, ne od Beograda samo, nego manji i od Niša, Novog Sada... je upravo lakše obezbeđivanje stranih delegata, državnika i sl.

U svakom slučaju, nakon velikog uspeha 10. oktobra, danas je još jedan veoma važan dan ove godine i da su nam političari pametniji i hrabriji, iskoristili bi ga mudro. I da, to znači i odricanje od Kosova ali to mu dođe isto kao kada bi Turci bili u dilemi da li da se odreknu Beograda ili ne.

Ti bi da te bas svi na forumu zamrze?

Pozdravicemo se sa KiM kao jevreji sa Jerusalimom.  Smile

Voleo bih da smo uspeli da sačuvamo to parče zemlje, ali nismo. Voleo bih da možemo da ga povratimo, ali ne možemo.

Ako bilo ko od vas misli da je meni drago zbog toga, greši. Nisam neki "patriota" jer ne priznajem i ne volim države već samo ljude i ostale životinje, ali isto tako odvajanje kosova smatram veoma nepravednim a pravdoljubiv sam i to je jedini razlog zašto podržavam i LGBT populaciju, između ostalog.

Stvar je u tome što nas pokušaji da povratimo deo okupirane teritorije čine sve slabijim i ranjivijim i lako se može desiti da se obistine pretpostavke da će nas kosovo, poput kamena vezanog za nogu, povući sa sobom toliko daleko od razvijenog dela sveta da će svi na kraju odustati od nas i pustiti nas da pojedemo jedni druge. A 10. smo po ko zna koji put dokazali da smo u tome veoma uspešni.

Neka sitnica poput nečije drugačije seksualne sklonosti je dovoljna da se probudi nerazumljiva mržnja i i ono neljudsko u nama. Mnogo smo bolesna nacija.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 04:19:23 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
sereš ješo. k'o po običaju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.