Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 12.10. ~ Opsadno stanje u Beogradu... dolazi nam KlinGonka...  (Pročitano 23762 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da li si ti to pre negde na forumu spominjao da sve zgrade na NBGD-u naprave nešto slično kad je neko dolazio iz USA Smile?
da,kad je dolazilo drugo americko kopile,Bajden. Smiley

to djubre je kolko se secam,prenocilo u Hajatu(realno,ja mu poljski WC ne bih dao,a kamoli Hajat),i tada mi je sinulo da bi odatle,ili na putu donde,sigurno video CK.a setio sam se da je za vreme CK jednom za Novu Godinu bio napravljen krst od svetala,i onda sam se setio da bi i sad mogao da se napravi jedan veliki srednji prst.  Smile
da vidi "gost" kako ga volimo.  Smile

al,kad razmislim,ni krst ipak nije losa ideja. Smile
ko zna,mozda ako ga vidi uzivo,mozda se zlikovacko kopile zapali.  Smile
vidis,to bi mogli da probamo i sa ovom kurvom vavilonskom.  Smile Smile
takodje bih,da mogu,izdejstvovao da se svetla na CK tokom noci ostave tako da predstavljaju jedan veliki srednji prst.da vidim bas kako bi se kurva bunila protiv te sve stvari-protiv volje naroda i protiv "slucajnosti" da su svetla ostala tako upaljena na jednoj zgradi.  Smile

Ma samo neki bilbord na zgradi velicine 10x10 metara sa Monikom Levinski, neka reklama za karmin ili sredstvo za uklanjanje fleka il slicno  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

tooooooooo!!!!!bravo,@maradicu,ja se ne bih setio toga!!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ti bi da te bas svi na forumu zamrze?

Ajde sada, zar mislis da mu je to cilj  Smile
nije,to mu je sekundarni.primarni je da iskontrira svakoga.
Mene zanima gde će se kurava kretati, da ne bih morao da kružim neigrađenom okretnicom da stignem do faksa.
sta,ti mislis da imas pravo da znas gde smes da se kreces po svom gradu dok u njemu boravi ova divna dama?  Smile
a kamoli da imas pravo da se zaista i kreces,i to gde god pozelis,u sopstvenom gradu?  Smile

ti mislis da ti imas pravo da ides na svoj faks u svom gradu?ti mislis da ti imas pravo da se slobodno kreces po rodjenom gradu?  Smile Smile
tebe treba poslati u Hag!  Smile

lele,kakav bezobrazan covek. Smile  Smile
nije mu dovoljno sto se usudjuje i pita previse,nego bi jos da hoda gde god oce u svom gradu.  Smile c,c,c...  Smile sramota. Smile

Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 01:19:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Niko je nije ni zvao već su verovatno dobili instrukcije o dolasku. To su naša govna da izvineš-okrenuli se zapadu umesto da prate puls svog naroda. Možda se plaše da ne budu smaknuti pa slušaju sve što im se kaže tek, ne rade ništa korisno za naciju osim što se trude da promovišu cigane u farmi kao deo multikulturalnog s*anja i vode borbe za manjine dok većina grca u bedi. Ali oni kao da mrze narod bukvalno-čuo si Čedu kad psuje da će jebati ovog i onog i Mrku i Nikolića kako psuju dok sedaju u kočije...Sve bi to bilo bešeno na sred terazija optuženi za veleizdaju u staroj Srbiji gde se narodu služilo...

@Dupli
 Šta da ti kažem...Nastavi da budeš u komi i jedan veliki rac za tebe što me prozivaš a nisi pročtao ni dve rečenice o zaverama koje pišem. Maliciozni stvore.
----------------------------------

Mislio sam na ono da se izadje sa plakatima tipa "Nisi dobrodošla" i da se naša vlast malo blamira da se vidi da naro ne podržava veštičji dolazak.
 Bila bi to extra poruka svima a Srpski narod i inače ima do jaja rang na internetu kao buntovan narod koji kad prsne čuvaj se ko može.
 A sad bez zezanja i nevezano za dogadjaje od juče-sa nama moraju polako,mnogo smo zajebani kad povilenimo i to ova Briselodupeuvlakačka odnarodjena vlast vrlo dobro zna.

Много ће она да се потресе што ће нека будала да носи натпис не волим те хилари, исто колико и за натпис волим кинеске веверице, а и режим ће се много потрести. Престани да живиш у илузијама, какве бре црне репутације на интернету? Кога боли уво шта неки теоретичари мисле о Србима на интернету? Боже ме сачувај ал је теби добро.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
U svakom slučaju, nakon velikog uspeha 10. oktobra,

фрамлинже...какав успех 10. октобра? Smile да ли је то неки јубилеј? паљење нове пећи у аушвицу? Smile
ода ајхману? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Mrgi, ne zajebavaj coveka.

Sasvim je jasno da se to odnosi na paradu ponosa cike i njegovih sledbenika.  Smile

« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 01:32:29 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
HTC One M8
„Ево ти хлеба ако ти треба, немој да те ПЕДЕРИ ХРАНЕ ЛЕБОМ“

окт 11th, 2010 | Од Инфо-Служба | Категорија: Политика

На славији испред кордона декица са шеширом је, питао полицију зашто стоје ту и бране педере?Изговор који полиција наводи јесте тај да морају да зареде за хлеб.На тај одговор декица је из своје торбе извадио векну хлеба и да  полицајцу уз речи „Ево ти хлеба ако ти треба, немој да те ПЕДЕРИ ХРАНЕ ЛЕБОМ“
На то је уследио смех и аплауз свих присутних.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
hahahahaaaa!!!!  Smile Smile Smile Smile deka car!  Smile mislim,ne zato sto je spustio pandura,jer nije pandur tu kriv,nego sto je lepo isprozivao vlast koja dozvoljava da grupa od 500 nakaza manipulise njome i celim narodom.
Citat
U svakom slučaju, nakon velikog uspeha 10. oktobra,

фрамлинже...какав успех 10. октобра? Smile да ли је то неки јубилеј? паљење нове пећи у аушвицу? Smile
ода ајхману? Smile
hehehe...  Smile Smile

jajara provokatorska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
E kada bi to bilo tako jednostavno i kada bi se radilo o tom jednom hlebu.

Komsija sa sprata je policajac, godinu dana mladji od mene. Lik je vec 7 dana na bolovanju, ima zescu upalu pluca. Nazvali su ga i rekli da se javi u stanicu po zadaku/zbog parade. Decko lepo kaze da je na bolovanju, strogo mirovanje i da ce doneti sve papire a kao odgovor dobije - u stanicu tada i tada ili dodji po radnu knjizicu.

I sta on (ili bilo koji drugi pandur) da radi? Em ga znam privatno i mislim da su njemu pederi manje dragi nego svima onima koji su juce divljali em lik mrtav bolestan. Otisao je na "polozaj" u nedelju u 2:30h i zna da se nije vratio do ponoci sinoc.

Pa sad vidi kada se njemu sve skupi, a ti krenes da ga gadjas ili jurisas na njega. Samo se nadaj da te nece dohvatiti, ima na tebi sve da iskali.  Smile

Elem, u vezi sa brojem, ne preteruj:
da grupa od 500 nakaza.

Evo i LDP, tacnije clan LDP-a kritikuje organizatore parade  Smile

Nenad Prokic [neregistrovan/a] (11.10.2010, 13:36)
Re: Putuj Evropo!
Najbednije od svega je to što je Alijansa opet zakazala: od 1000 ljudi 200 je bilo iz Alijanse, a 800 je došlo da ih podrži. Taj procenat je neodrživ, pa neka budu uvređeni koliko hoće. Kada sam 2001. došao da ih podržim, oni koji su me pozvali nisu se pojavili na paradi. Uslov moje solidarnosti prema njima je solidarnost između njih samih.

Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 02:07:20 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
E kada bi to bilo tako jednostavno i kada bi se radilo o tom jednom hlebu.

Komsija sa sprata je policajac, godinu dana mladji od mene. Lik je vec 7 dana na bolovanju, ima zescu upalu pluca. Nazvali su ga i rekli da se javi u stanicu po zadaku/zbog parade. Decko lepo kaze da je na bolovanju, strogo mirovanje i da ce doneti sve papire a kao odgovor dobije - u stanicu tada i tada ili dodji po radnu knjizicu.

I sta on (ili bilo koji drugi pandur) da radi? Em ga znam privatno i mislim da su njemu pederi manje dragi nego svima onima koji su juce divljali em lik mrtav bolestan. Otisao je na "polozaj" u nedelju u 2:30h i zna da se nije vratio do ponoci sinoc.

Pa sad vidi kada se njemu sve skupi, a ti krenes da ga gadjas ili jurisas na njega. Samo se nadaj da te nece dohvatiti, ima na tebi sve da iskali.  Smile
o tome i ja pricam.cak sam danas pricao sa par ortaka koji su ranije imali problema sa njima,i,jelte,nemaju bas blistavu proslost(no,batalili su sve to odavno),i pazi kad su i oni sami rekli da su u stvari panduri najgore prosli i da su samo radili svoj posao.i takodje se slazu sa mnom da je stoka i divljak svako ko je ucestvovao u razbijanju,jer i oni kao i ja vole svoj grad,kao sto i znaju da panduri nisu branili pedere jer su hteli,nego jer su morali.
ali,ne,vecina voli da drugacije posmatra stvari.

al bolje da se vratimo na temu,ima i ovu da zakljucaju ako skrenemo,ko sto su zakljucali proslu jer im je bilo previse tesko da pomeraju oci levo-desno,tj-da citaju sta se pise,pa onda uzmu pa ko veli-zakljucajmo mi lepo celu temu nego da se mucimo i citamo.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 02:08:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
al bolje da se vratimo na temu,ima i ovu da zakljucaju ako skrenemo,ko sto su zakljucali proslu jer im je bilo previse tesko da pomeraju oci levo-desno,tj-da citaju sta se pise,pa onda uzmu pa ko veli-zakljucajmo mi lepo celu temu nego da se mucimo i citamo.  Smile

http://forum.burek.com/nemojte-da-zakljucavate-teme-o-gay-paradi-tu-se-najvise-diskutuje-t521158.new.html#new

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.