2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:15:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 57352 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vadis mi delove recenice, kada citiras i sklapas kako tebi odgovara... ja sam rekao da ne mogu mrziti bugare kao hrvate, a ne da ih ne mrzim Smile
Pravoslavlje sam samo naveo kao neshto sto nam je zajednicko...
Opet o Manceu, Dragan Mance se nikada nije deklarisao kao hrvat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nemoj da lupas gluposti!!!!!!!! On je legenda JUGA, i najveci Grobar koji je obukao crno-beli dres.. i apsolutno je nebitno sta je bio....
O Bobeku necu, jer ga se ne secam, ali ja sam samo govorio da taj covek nije bio ustasha... kako su neki cigani tvrdili!!!!
Vokri nas je izdao, i to se desava
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Mance i nije bio hrvat on je bio Rumun kolko sam ja pratio to, jer po dolasku na forum sam se posvadjo sa mladjom oko Mancea pa sam malo pretrazivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zaista ne znam shta je bio, ali hrvat nije sigurno... tako se nije izjashnjavao... ali niko to nije spominjao dok je bio ziv... sada se odjednom postavlja pitanje njegove nacionalnosti.. ko da je to vazno pored svega sto je vezano za njega.... Smile
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Pa to sto je on legenda juga i najveci grobar ne znaci da nije hrvat. S obzirom da mi je cale igrao fudbal tih godina u I ligi dobro je poznavao mancea kome je keva srpkinja a otac hrvat.

Dakle hrvat je. Kakvi crni rumun.

Pa vama i nije vazno jer hrvatsko osecate kao svoje...

To vam je najdraze srcu.

I sto se nerviras? Istina boli znam.

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Totalno ste otislu u neku glupu raspravu. Je### bugare, hrvate i ostala gov##.
Sta mislis da glavna ekipa preuzme kop u kosarci i krene pravo navijanje na utakmicama basketa da li bi bili bolji od vas. Nazalost sada prolaznici navijaju i kurce se kao da su neka ekipa, razni fenseri, studenti itd. Sta da se radi tako je kako je! Sto se tice ostalih navijackih grupa jedino po meni mogu u igri da upadnu varvari mada su i oni sad prsli jer su u sinalko ligi. A dok sam zivio u pg znam samo da ste redovno dobijali batine  i u fuci i u basketu. Po meni sto se tice navijanja u fuci poslije delija drugo mjesto zasluzuju varvari jer prave dobre koreografije i imaju dobre pjesme. Ja barem po tome mjerim navijace a ne po tucama i sra### koje naprave, da po tome mjerim prvo mjesto bi sigurno osvojio United force.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Smile
@Sto mu gromova
Zasto  to nisi govorio, o Manceu, dok je covek bio ziv vec ga sada ti, i drugi veliki Srbi prozivate kada je pod zemljom!!!
@ cg_ac
Kada smo to mi od varvara dobijali batine... sa njima mi nikada nismo bili u losim odnosima, u PG ste batine u vise navrata dobijali najvishe VI!!! Nemoj mi reci da vasha prva ekipa ne vodi navijanje na derbijima u PIONIRU?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Stvarno boki a sta dokazuje ova slika neki retard je uzeo zvezdin pijacarski sal i sliko se sa jebenom zastavom, i sta jel ja treba da se sa partizanovim salom slikam kod slike Ante Pavelica.

Ekipa vodi navijanje... ali ne uvek..... i taj glodar sta je on pravoslavac i hriscanin sto je izbacio krst preko majice.

Ja te molim da ovakve slike vise nikad ne postavljas, jer ne dokazuju nista, samo uzimaju prostor na forumu.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma to je nas boki kupio zvezdine salove a zastava Srbije je veoma upecatljiva  Smile
Mozes li da mi ostavis broj ovog lika.
Sto se tice varvara u pioniru dodje najmanje deset do dvadeset likova koji se zaleti na vas 100, 150 i off corse da popiju batine ali nisu kao vi pic### da kad dodjete u Pg koju sacinjava najvise 50 ljudi iz Bg-a bjese jos na stanici jer smo vas tamo zadnji put cekali doduse bilo je davno. Trenutno ti pricao o basketu jer sam do tada bio dolje i na basketu smo vas bili pa niste mogli da se otrijeznite od batina. U fuci znam samo za dvije tuce u kojima sam i ja ucestvovao i obje su bile zesce ko je dobio nemam pojma jer sam bjezao od murije. U bgd-u mozete da se kurc### ali kad dodjete dolje i ovi likovi iz bijelog polja bi vas ubili.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Ovaj deckic na slikama nema vise od 13-14 godina,ne vidim kakve on moze imati veze sa navijacima i tom pricom  Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 9600
Ma i Boki ima verovatno 12-15. godina. Cim me pita zasto to nisam govorio Manceu dok je bio zivi???  Smile

A slike su super...

Stvarno ne znam odakle ti hrabrost da stavis ove slike i da nas time prozivas kada svi znamo ko odlazi organizovano na utakmice repke i pravi onako dobro koreografije  Smile   Smile  Smile

Evo jos jedna slika..

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2.JPG
(172.39 KB, 600x450)
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 00:15:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.