2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:41:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 57224 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
zna se da je Zvezda daleko bolja i na organizacionom planu i na navijackom...red star forever...

Offcorse!!!
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Mistreated
Proleter je nedavno ugashen Smile
@delije
Kakvo vam je ono pozoriste sinoc na basketu, jeli ''najbolji navijaci'' Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
bokiPFC

prva ekipa ne dolazi na basket za sada tako da klinci vode navijanje i promovishu se na sipci.
A momci koji dolaze sa strane backa palanka, bijeljina, bela crkva... stoje na mostu kod transparenata tako da extra 30 nalozenih ljudi ne navija.

A sta je bilo na basketu na derbiju...???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nista posebno, vi krenuli pa se vratili Smile
A sto se navijanja tice... i tu ste ga popusili, s tim sto ste to i sami priznali!!!
jbg ni ja nesto ne volim basket... Smile, ali tu nam ne mozete nista!!!
Znam ja da ces ti sada govoriti nesto drugo, ali evo ti
http://rapidshare.de/files/9367720/kkp-cerga_by_4ever-2gether.avi.html

tu se sve vidi, uletili ste u nas kop, dok sva ekipa nije stigla... (to je ono sto se ne vidi, pre snimka), a ono sto se vidi necu komentarisati!!!!!
« Poslednja izmena: 18. Jan 2006, 21:04:51 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ja bi te zamolio da prokomentarises,kao sto si rekao uleteli smo u kop dok nite svi stigli i sta onda,vas tri puta vise stoji i gleda kako cigani stoje na terasici,eventualno po koji pojedinacni napad sa vase strane i koji vise sa nase.Medjutim sta je najbitnije na vasoj teritoriji stoji mnogo manje cigana nego vas i vi samo gledate a u onom trenutku kad milicija upada i pocinje tuci prvo po nama mi se povlacimo a hrabri Grobari krecu u ljuti napad i nabadaju par likova koji su okrenuti ledjima.
Kada kazem MI,NASE i tako to mislim na navijace zvezde,a licno tu nisam ucestvovao,samo komentarisem snimak-Odmah da se ogradim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
bokiPFC nebitno,zelim da kazem da je ZR jedan od centara koji trba da ima prvoligasa.Sada ce B. Banatski Dvor igrati u ZR.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja bi te zamolio da prokomentarises,kao sto si rekao uleteli smo u kop dok nite svi stigli i sta onda,vas tri puta vise stoji i gleda kako cigani stoje na terasici,eventualno po koji pojedinacni napad sa vase strane i koji vise sa nase.Medjutim sta je najbitnije na vasoj teritoriji stoji mnogo manje cigana nego vas i vi samo gledate a u onom trenutku kad milicija upada i pocinje tuci prvo po nama mi se povlacimo a hrabri Grobari krecu u ljuti napad i nabadaju par likova koji su okrenuti ledjima.
Kada kazem MI,NASE i tako to mislim na navijace zvezde,a licno tu nisam ucestvovao,samo komentarisem snimak-Odmah da se ogradim
Od nekoga ko napadne, ocekuje se da osvoji ono sto je napao... sve ostalo je poraz!!!!!
Jeli pala zastava? NIje...
Jeli Kop odbranjen? Jeste Smile
Nije bitno sto je vas bilo manje, sto niste krenuli u vecem broju? To je vasa stvar.. vi niste uspeli i pojedinci su i dobili po p.... Smile
@Mistreated
slazem se, svakako Zrenjanin mora biti prisutan... dosta je tramvaj lige Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 00:42:47 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
joooooj,boki boki,ne zelim da preraste u nepotrebno prepucavanje,ali mislim da se moze lepo objasniti koristeci cinjenice.Ako vec niste napali kad smo dosli do vaseg kopa,zasto ste to ucinili kad je upala milicija i kad su nasi bezali od pendreka i hapsenja.
Kazes kada se nesto napadne a ne osvoji se to je poraz,pa vi onda nikada necete doziveti poraz.A eto vam primer kako ste trebali da reagujete:samo se seti prekinutog 115.derbija,vas je bilo manje ali ste ipak uleteli u teren i krenuli da trcite ka severu,a kako ste zavrsili najbolje znas-e to ti je poraz a ne ovo sto se desilo na basketu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pobeda u navijackom okrsaju znaci, otprilike, skinuta zastava!!!!! (ne salovi, majce... i razna sranja, vec zastava). Niko ne ocekuje da se pokoljemo! Ono sto sam ja hteo reci, to je da vi u pioniru niste ostavili nikakav trag... I nije tacno da smo se poceli braniti tek kad je dosla murija, pojedinci su to i ucinili odma, samo sto je, priznajem, dobar deo nas ostao zatecen...i onda se stvori pogresna slika kao da se niko nije branio...! I nemozes porediti halu i stadion, to su dva sveta!!!!!
p.s. ali tuca je bila cisti egal, i kao takva se i vidi... priznam teze je napasti nego se braniti i zato cisti EGAL!!!
« Poslednja izmena: 19. Jan 2006, 14:17:07 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mali komentarcic za Napredak iz Krusevca lijepo je cuti od nekog da su i oni u igri ali cisto sumnjam jer su prsli finansijski. Teren je kao njiva i bla bla bla.
BokiPFC ne mogu se sjetit koji je derbio bio uglavnom sjetit ces se mozda ti kad su delije rasirile skoro tridesetak grobarskih zastava na sjeveru ali to nije znak da su te zastave otete sa utakmica u direktnim obracunima. Sto se tice pionira nazalost bolji ste jer tada delije predstavljaju svakojaki napaljeni studenti i likovi koji nemaju pojma sta znaci navijanje. Prave ekipe u kopu nema niti ce je bit barem sto se tice Jadranske lige a i da smo u nasoj bilo bi pitanje. Ono sto se desilo prativ Hemofarma stavilo je tacku na navijanje u kosarci.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:41:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.