2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:28:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zvezda ili Partizan  (Pročitano 56940 puta)
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Dakle, napaljeni fanovi srpskog satro fudbala.........ponavljam posle duzeg vremena inicijativu za ukidanje Crvene Zvezde i Partizana......Ta dva kluba su postala bruka za Srpski fudbal.legla kriminala, otimacine para, malverzacija, cak i mafijaskih obracuna......

Sve to treba pogasiti.....i osnovati ligu od 10 klubova, iz 10 najvecih urbanih centara Srbije, gde bi se regrutovali mladi igraci, koji u ovom mafijasko kriminalnom miljeu nemaju nikakvu sansu za proboj i afirmaciju.

Tako nam talenti odlaze za bedne pare jos u 16 oj godini...a paljevine od navijaca Zvezde i Partizana gledaju trecerazredne zvezde, i za njih " zivot daju".hhhahhaaah......za bolje i nisu...

Ponavljam....ta dva kluba su rak rana naseg fudbala

[Edit by karanm: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno  Pravilnikom Burek Foruma Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti  formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 15. Jan 2006, 03:08:55 od karanm »
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Dakle, napaljeni fanovi srpskog satro fudbala.........ponavljam posle duzeg vremena inicijativu za ukidanje Crvene Zvezde i Partizana......Ta dva kluba su postala bruka za Srpski fudbal.legla kriminala, otimacine para, malverzacija, cak i mafijaskih obracuna......

Sve to treba pogasiti.....i osnovati ligu od 10 klubova, iz 10 najvecih urbanih centara Srbije, gde bi se regrutovali mladi igraci, koji u ovom mafijasko kriminalnom miljeu nemaju nikakvu sansu za proboj i afirmaciju.

Tako nam talenti odlaze za bedne pare jos u 16 oj godini...a paljevine od navijaca Zvezde i Partizana gledaju trecerazredne zvezde, i za njih " zivot daju".hhhahhaaah......za bolje i nisu...

Ponavljam....ta dva kluba su rak rana naseg fudbala
Ma kako da ne! Gde da ukines dva nasa najveca i najpopularnija kluba.  Smile
Talenti odlaze iz mnogo razvijenijih i bogatijih zemalja, a u nasoj treba da ostanu!?
Mafija upravlja i sa pola italijanskih timova, pa niko ne trazi da se gase ti klubovi. Gde god se pare obrcu i peru vladace mafija, takva je sadasnjost u celom svetu (posebno u svetu fudbala), tako da se tu trenutno nista ne moze promeniti.
A da, bruka naseg fudbala je mnogo veca, jer pored 3-4 ozbiljnija fudbalska tima i kakvih takvih stadiona, nemamo nista vise.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2006, 21:04:51 od karanm »
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
Sve shvatam, ali ukidanje Zvezde i Partizana!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
10 klubova iz 10 najvecih centara Srbije? To mi zvuci kao neko samoupravljanje i planska privreda. Ajde nabroj mi devet gradova u Srbiji koji mogu da se nose sa Beogradom.
Ako u Beogradu zivi dva miliona ljudi, od ne znam ni ja koliko Srba, ali cemo se sloziti da ih u BG zivi 20-25%, a da je kolicina para bar 50%, onda je logicno da od 10 klubova Beograd ima 3 do 4.
To planiranje i rasporednjivanje na silu nikad nije dalo rezultata. Uvijek je trzisni mehanizam odradjivao svoje i satirao svako nametanje.
I jos nesto. Gdje ima para, ima i mafije. I uvijek ce je biti.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ovo sad objektivno, mislim da je ipak najveca fleka ipak predsjednikovanje Franje Tudjmana, ali zbog cinjenice da su htjeli da unize jedan srpski klub stavljajuci mu na celo hrvatskog generala i promovisuci "bratstvo i jedinstvo" na jedan nasilnicki i bolestan nacin, ali je cinjenica da je Partizan oduvijek bio vojni klub blizi drzavnim strukturama nego Zvezda. I to je bilo lakse izvesti u Partizanu nego Zvezdi.
Ajd sad lijepo na onu temu Zvezda ili Partizan, ili onu Promjena imena Zvezde ili Partizana, ili Politicki forum, ovdje je ipak mjesto gdje se okupljaju navijaci Zvezde, meni kad su rekli da ne dolazim da podjebavam na Juznoj strani bureka, ja sam prestao. I zbog toga tamo ima 9 strana a ovdje 60.
poz
Mene zaboli sto nam je predsednik bio tudjman, jer znam da je to nametnuto.. veca briga mi je Zarko Zecevic i mafija koja se okuplja oko njega... zar zaista mislis da onaj rezim nije bio u stanju ''okupirati'' i zvezdu... sto nije nemam pojma, verovatno zato sto im je Partizan bio ponos Smile i ako mislis da se toga mi stidimo, gresis... apsolutno sam ponosan na sve sto smo doziveli i proziveli sa voljenim klubom...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6610
Partizan ne treba da zaboravi da je za vrijeme Zeke i Bjeke ipak dozivio jedan od svojih najvecih uzleta, i to u kakvim vremenima, poslije sankcija i svega, ulazak u ligu sampiona je najveca stvar koja se Partizanu desila od finala '66.
Ali opste je poznato da je Partizanu vise bila naklonjena komunisticka elita, a Zvezdi reakcionari, ali i to je sad pitanje licnog izbora, neko i dalje zali za komunizmom, a neko za kraljem, to je vrijednosni sud. Hocu da kazem da su komunisti ipak mogli da instaliraju svoje ljude prije u Partizan nego u Crvenu Zvezdu, a i bilo im je vise stalo da Partizan bude bolji. A Zvezda je u zadnjih dvadeset godina na svom celu ipak imala svoje igracke legende Dzaju i Piksija, a ne partijske ljude. Opet kazem, to nista ne dokazuje. Cak su mozda bolji menadzeri bili Zeka, osrednji kosarkas i Bjekovic, solidan ali ne i legendarni cetnarfor. Mozda su se malo izgubili u parama i cuvanju fotelje (u njihovom slucaju i glave i slobode, jer ako policija udje u Partizan i vidi njihove mucke, robija im ne gine) u zadnje vrijeme .

A naravno da treba da budes ponosan na svoj klub. I ja sam na svoj.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Taman da smo osvojili LS, nebi im oprostio ovo poigravanje sa nasim emocijama i sramno prodavanje utakmice sa Makabijem, mnogo namestenih utakmica,prebijanje sopstvenih navijaca i uskracivanje navijackih prava istim... nebi im oprostio cirkus sa sarenim stolicama, prodavanje najboljih igraca svake godine... i jos mnogo toga. Za razliku od nas vi imate srece da u vasoj upravi sede ljudi koji zvezdu vole, i koji ce se povuci cim navijaci zinu, i koji ce raditi u interesu zvezde, a ne sopstvenom...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
drago mi je da jedan Grobar priznaje neke stvari.  Smile
Nazalost bjeka i zeka su duboko zaglibili u nekim stvarima i tesko da ce u skorije vrijeme otici. Stvarno je tuzna ta cinjenica ali su vas njih dvoje dosta sje####. A da bjeka i zeka barem malo vole taj partizan odavno bi otisli i promjenili bi vam stolice  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Iz BG samo Zvezda,Partizan,OFK,Zemun.Ostalo:Radnicki Nis,Spartak SU,Sartid,Vosa,Proleter Zr,Napredak Krusevac i tamo neko iz CG dok ne odu.Jeste da su Sartid i Proleter u nizim ligama ali po meni su to ipak fudbalski centri i voleo bih da stanu na noge.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zna se da je Zvezda daleko bolja i na organizacionom planu i na navijackom...red star forever...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:28:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.