Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 10:14:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zverstvo  (Pročitano 18317 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Anea.
Nikakav zapovjednik UN nije tako nesto rekao,to je glupost koju si ti rekla.Neka jaja koja ti spominjes je vjerovatno prepricavala"objektivna"RTS.Pa i neka bude tako,kao sto ti kazes(iako je to u domenu SF-a)sta je sa ostalim danima.Na markalama je poginulo "samo"65 ljudi a sta je sa skoro svakodnevnim granatiranjem.Par granata ovdje,par tamo.tvoje negiranje zrtava u Sarajevo je samo plod"objektivnog"izvjestavanja sa ratista u Bosni.

Kobibrajant.
Iz Sarajeva se moglo izaci,to je tacno.Da li to hoces da kazes da sam ja kriv sto nisam otisao iz Sarajeva!?Ili tacnije receno pobjegao i ostavio porodicu na milost i nemilost zlotvora sa brda. =D>Bravo.Stvarno,nisko,moja je krivica sto sam branio svoj grad da ne postane,jos jedna Srebrenica.
Voda nije ulazila u grad,na nasu srecu Sarajevo je puno izvora i vodu su dijelile povremeno s cisternama,tj cekalo se u redovima sa kanisterima,koje su uzgred gadjali ovi s brda ,kad god su mogli.

"Shvati da si pre svega bio taoc svojih jastrebova rata, kojima je odgovaralo da zbog medija drza onaj silni narod u gradu i tako, i samo na taj nacin, sprece da padne Sarajevo"

Ja sam bio taoc Karadjica i Mladica.I stvarno si glup,ako mislis da je samo,kako ti kazes "zbog medija drzan narod"i da je samo zbog toga Sarajevo odbranjeno.Odbranjeno je hrabroscu naroda,kojem je pomogao Srpski kukavicluk,koji im nije dozvolio i pored tolikog naoruzanja da okupiraju Sarajevo.

"Spominjesh Srebrenicu. Sta je sa selima. cistim srpskim koja su zatrta okolo Srebrenice? Ne znash... Kada se budesh raspitao sta je bilo sa mestanima tih i mnogih sela okolo Srebrenice i Zepe, shvaticesh zasdto se desila Srebrenica.
"

Kazes,da je uzrok masakra i etnickog ciscenja,navodni napadi Bosnske vojske.Jos jedna nebuloza.Pa gdje je bila srpska armija.Na izletu.daj pusti suplju pricu.Pricas samo stvari koje si cuo iz"pouzdanih"izvora.U prvodijelu negirate zvijerstva koja su se desila u Srebrenici,da bi u drugom onako uzgred rekli,da se to desilo zbog Muslimanskih napada,ne neka sela pored Srebrenice.Pa vidite li svoju glupost.
Ja cu samo ponoviti tvoje rijeci
" Ako si zrtva necije medijske kampanje onda ti ne mogu zameriti na tvom neznanju, u suprotnom... "samo cu dodati,ne necije medijske kampanje,vec srpske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
'Ajde, kolega moderatore "cg_ac",

pola tema si zakljucao umesto da si banovao

ovog fasistu koji opravdava mudzahedinska klanja Srba,

pa zakljucaj i ovu...

a ono ce vec da nadje neko drugo mesto da zagadjuje svojim gadostima...

Pogledaj samo na sta lici spisak tema, sa ogromnim brojem precrtanih/Locked.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2006, 15:25:52 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nije samo on doprineo da se toliko tema zakljuca a da banujem jednog po jednog zbog njihovih gluposti mi ne pada napamet. A njemu je receno to sto je receno.
Btw. kako ti kazes nemoj da me prozivas tako i ti nemoj mene. Ako imas neki problem ima veci i jaci od mene pa se
zali na moj rad, sve sto sam lose uradio prihvatam o mojoj grbaci.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne pada mi na pamet ni da se zalim nekom drugom a ni da nekog prozivam. Konstatujem cinjenice. Ti te cinjenice verovatno drugacije vidis, ali to nije moj problem, one su za mene i dlaje ovakve kakve su.

To ne znaci da imam ista protiv tebe licno; daleko bilo i ne poznajem te. Cak ni protiv fasiste nemam nista; samo mislim da njegovim fasistickim komentarima ovde nije mesto -- ne mora da se banuje; moze da se obrise otvoreno vredjanje zrtava ...

Ili npr. onaj drugi koji kaze da je otvarao sampanjac kad su bombardovali bolnice u Beogradu, jer je neko treci njega bombardovao ranije.

Zasto da to stoji na Bureku a tema zakljucana? Ne znaci valjda da je to konacni zakljucak te teme?!

Anyway... jos jednom: ne zalim se, kazem sta mislim -- i uvek cu! -- da moze da bude drugacije, a ti radi kako hoces...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
U sustini si u pravu ali ne volim da brisem poruke mozda je moja geska sto ne potezem za tim ali u svakom slucaju postoji dugme nova tema tako da se uvijek moze otvoriti slicna tema.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
os jedan filmovan zlocin nad srpskim vojnikom...
Naravno, niko nije procesuiran.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
ogrish-dot-com-bea... (1134.02 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Posto sam prozvan,red je da odgovorim.
Shvatam ovog Tralalalala da me mrzi,ali ne shvatam zasto me naziva fasistom.Ne vidim da sam ikoga uvrijedio,a ako se neko nasao uvrijedjen zao mi je zbog toga.To mi nije bila namjera.
svoje misljenje iznosim u culju rasprave o nekim temama,a to sto neko ne zeli da prihvati istinu ili konkretne dokaze,mislim da to nije razlog da se neko banuje.

I kao sto sam rece doticni gospodin:"Anyway... jos jednom: ne zalim se, kazem sta mislim -- i uvek cu!"
Mislim da je sasvim normalno da ovo vazi i za mene.
Podvlacim,nije mi namjera nikoga vrijedjati,ali nisam ja kriv ako konkretni dokazi,nekoga vrijedjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Mohaba,
daj majke ti o kakavim ti dokazima prichash? Ti smatrash da te neko mrzi a coveka ni ne poznajesh. Pogledaj malo tvoje postove pa ako si iskren videcesh da su puni cinizma i da u najmanju ruku tvoji komentari provociraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
А и ниси рекао ништа око филма.
Не дотиче те, јел да?!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Mohaba,
daj majke ti o kakavim ti dokazima prichash? Ti smatrash da te neko mrzi a coveka ni ne poznajesh. Pogledaj malo tvoje postove pa ako si iskren videcesh da su puni cinizma i da u najmanju ruku tvoji komentari provociraju.

Ma ne smatram JA da me neko mrzi,vec onaj trallalalala.Ja znam sta pisem,nastojim uvijek da iznesem dokaz,druga je stvar sto neko nece te dokaze da smatra relevantnim,jer ga vrijedja istina.Primam svaku kritiku i zbog toga se ne ljutim niti mislim da me neko mrzi.
Ali mi smeta kada neko zbog istine misli da sam cinican i zahtijeva da me banuju,mislio sam da je ovdje sloboda govora i misljenja.

Feanor11985
А и ниси рекао ништа око филма.
Не дотиче те, јел да?!

Nisam znao da je meni upuceno.Da ti odgovorim.Mislim da sam jasno rekao da svako ko je cinio zlodjela treba da odgovara zbog toga.Zalosno je gledati maltretiranja bilo kojeg covjeka,pa tako i Srbina.Nikad i nigdje nisam rekao da je samo jedna strana cinila zvijerstva.O broju zvjerstava se moze raspravljati.
Ali ovdje je ocito problem,kada se iznese neki dokaz protiv srba,onda ni priznanje predsjednika RS nije relevantno niti dovoljno i tada se moji postovi smatraju uvrijedljivim i cinicnim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 10:14:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.223 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.