Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 20:58:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zukorlić: Autonomija Sandžaka izvesna  (Pročitano 43654 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
nik,ne vjerujem da bi bija dragovoljac u nekom ratu jer ne znaš šta je rat.Malo je koliko se ja sjećam bilo dragovoljaca koji su išli u Krajinu da pomažu braći.Svi su hrabri na forumima.tako i ti .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
nik,ne vjerujem da bi bija dragovoljac u nekom ratu jer ne znaš šta je rat.Malo je koliko se ja sjećam bilo dragovoljaca koji su išli u Krajinu da pomažu braći.Svi su hrabri na forumima.tako i ti .

mene su banovali na vasim forumima. vidis kako su srbi dobri pa ti i slicni i dalje sedite ovde  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
a zašto bi bija izbačen?Pa smisao je foruma da se sučele različita mišljenja.Nikad nikoga osobno ne vrijeđam.To što je moja istina drukčija od vaše je samo bogatstvo ovog foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung SGH-E590
Samo jedno moze biti istina, a ti do sad nikakvu istinu nisi rekao. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
a zašto bi bija izbačen?Pa smisao je foruma da se sučele različita mišljenja.Nikad nikoga osobno ne vrijeđam.To što je moja istina drukčija od vaše je samo bogatstvo ovog foruma.

ni ja nikoga nisam osobno vredjala pa su me izbacili samo kad su skontali da zivim u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 2610

nece tebe niko dirati profesore glupih izvala i nebuloza-kako bi se malo smejali  da nije tebe?????
Suceljavanje razlicitih misljenja podrazumeva konstruktivnost a ne lupetanja sa jedne strane i -mozda, povremeno izbacivanje neceg nalik korektnom postu.
Kontriranje po svaku cenu nije suceljavanje misljenja.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
To gde ja zivim, manje je bitno, ali da zivim u Beogradu, i da znam za tu izreku, s'tim sto sam ja za svoje ideje spreman koliko sutra da krenem u rat ako zatreba srpskom narodu, a te price pricaj nekome drugome... Uostalom to i nisu samo moje ideje, to je jednostavno zahtev istorije i naroda...

Koliko imas godina? Smile

25... Sto Sandra, hoces da se upoznamo?  Smile           Smile

@BoraBorasS Slusaj ti ustaso, to sta ti verujes, meni puca kurac, nit me znas, a cak i da me znas, opet je pitanje dal bi mogao da shvatis, dal bih ja isao u rat ili ne... A 'dragovoljac' svakako ne bih bio... Dobrovoljac i clan redovne vojske, svakako da!
I jako je dobro meni jasno i sta je rat i kakvo je to sranje, da tu nicega lepog nema... Isto kao sto mi je jasno i sta je zivot i sta je smrt...
Al ja znam da se vama tresu gace, jer znate da su Srbi prosli put voljom odnosno nevoljom Milosevica stali i nisu vas pregazili, al to ce vam se desiti kad tad, jer tako istorija nalaze...

I ja ovde nikakvo preseljenje nisam pominjao, to je pominjao neko drugi...

Kao sto rekoh, jos ce ovde biti tumbanja, treba ocekivati da u narednih 10 godina Albanci krenu sa resavanjem svog nacionalnog pitanja, pa treba ocekivati sranje u Makedoniji i Crnoj Gori, sto ce im(siptarima) verovatno i uspeti obzirom na podrsku Amerike, koju imaju i Makedonija i CG al u manjoj meri... Zapravo Makedoniju bi svi rasparcali... I Albanci, i Bugari i Grci, pa i Srbi, koji je smatraju za Juznu Srbiju... Takodje, tu je BiH kao neodrziva drzava...

Sta je poenta? Poenta je da ce ovde jos biti menjanja granica, i da je bilo srece, lepo bi se organizovala konferencija i izdelili ko ljudi, a ovako ce biti sranje verovatno...
I ja nikako ne prizivam rat, i jedna zrtva rata je previse, al nazalost, poznajuci istoriju, prilike, ovo je neki realan scenario...
Inace to menjanje granica je kroz gotovo ceo 20. vek bila prirodna pojava, ne treba to uzimati za nesto toliko vulgarno, kakvo je sada stanje svesti o tom pitanju...

« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 18:10:25 od NickSRB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Hhehe Ne. Ne zelim da se upoznamo. Sto ne znaci da za tebe mislim nesto lose. Nego...znas na sta mislim.
Mislila sam da si mladji, napisao si da bi odmah uhvatio oruzje u ruke i ratovao...
Nekako mi takve izjave idu uz mladju osobu...ali ok.Postujem tvoj stav  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Nisam dobio konkretan razlog zbog cega bi Raska trebala da dobije autonomiju  Smile

Kako zašto? Pa zato što Beograd krade njihove pare i 80% poreza na plate njihovih zaposlenih ide u Beograd i džepove Beograđana, Tadića i ostale žute bagre.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 19:11:43 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Kako zašto? Pa zato što Beograd krade njihove pare i 80% poreza na plate njihovih zaposlenih ide u Beograd i džepove Beograđana, Tadića i ostale žute bagre.  Smile

Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 20:58:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.