Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:04:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zukorlić: Autonomija Sandžaka izvesna  (Pročitano 43656 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Gde su sad nataša smradić i babe u crnom sa gomilama starih cipela da reaguju protiv govora mržnje? A da, one ne smeju ni da prdnu protiv divljaka spremnih da biju i u podrum zaključavaju neposlušne ženturače. One ne smeju da se suprotstave pedofilčini poligamisti i dileru smrti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Ovog poturicu treba uhapsiti zbog separatizma, Inace iza ovg izdajnika stoji nasa vlada koja ga podrzavam da bi sto duze ostala na vlasti jer mi je sad preko potreban jedan sukob.

ali kao sto rece vladika Danilo Ne bojim se od vražjega kota, neka ga je ka na gori lista, no se bojim od zla domaćega.
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
nema kod Pere Lukovića ni slovo o tome šta je baljezgao muftija. Kad pročitaš njegov izveštaj ispade đubre najbolji i najiskreniji dobroželitelj Srbije i muslimana u Srbiji, a ne krvožedni pas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Nicksrb,
sigurno živiš u beogradu pa planiraš podjele i preseljenja tuđih domova.Zar treba opet da bude pobijeno na tisuće i protjerano.Valjda znaš za izreku"lako je tuđim k. gloginje mlatiti".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Nema nam Mok'ce,izgleda da je otisao da sa vanzemaljcima pravi planove za invaziju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 88
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
To gde ja zivim, manje je bitno, ali da zivim u Beogradu, i da znam za tu izreku, s'tim sto sam ja za svoje ideje spreman koliko sutra da krenem u rat ako zatreba srpskom narodu, a te price pricaj nekome drugome... Uostalom to i nisu samo moje ideje, to je jednostavno zahtev istorije i naroda...

Ipak, zaista nema razloga da se na ovim prostorima vodi neki ozbiljniji rat, tj, rat uopste, jednostavno se trebamo izdeliti kao ljudi... Svakom svoje i svi srecni...

A uostalom, ti bi kao istoricar, ako sam dobro razumeo kroz pracenje foruma da ti je to zanimanje, trebao da znas da je rat na ovim prostorima jedna jako cesta i normalna pojava... Al ja znam da vama hrvatima smeta svaki vid nacionalne izgradnje kod Srba, jer imate podsvesni strah da ce Srbi doci jednom da vam naplate za sve zlocine... I budite uvereni, da Srbi ce doci, ali to nece biti skorije...

Ja sam svakako za svako mirno resenje, ali okupirani srpski narod ce morati da se bori na sve nacine, prevashodno mirne, al ako to zatreba i neko napadne Srbe, boricemo se i vojno, borili su nam se i preci, boricemo se i mi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
POLEMIKE Muamer ef. Zukorlić odgovara Bakiru Izetbegoviću: Ono što je za Vas Firket Abdić za nas su Jusufspahići
Autor Faruk VELE 2011-05-13 13:25:00
Decrease font Enlarge font

Dali ste doprinos pokušaju legalizacije paravjerske tvorevine, poručio je muftija

U intervjuu za današnji broj  "Oslobođenja", koji posljednjih dana vodi žestoku kampanju protiv vjeronauke, Islamske zajednice u BiH (IZ BiH) i islama uopće, bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović  potvrdio je informaciju "Dnevnog avaza" da se susreo sa zamjenikom reisu-l-uleme paralelne Islamske zajednice Srbije Muhamedom Jusufspahićem.

Neslužbena posjeta

Izetbegović tvrdi da je Jusufspahića primio tek u neslužbenu posjetu i s njim razgovarao o "životu muslimana u Beogradu i Srbiji".  Istovremeno, on se distancirao od glavnog muftije zvanične Islamske zajednice u Srbiji Muamera ef. Zukrolića!

Zanimljivo je da se sve ovo dešava nedugo poslije susreta s kontraverznim Jususpahićem, poznatim po podaničkoj odanosti srbijanskim režimima, te poslije trilateralnog susreta BiH, Srbije i Turske u Karađorđevu, gdje je konstatirano da je upravo muftija Zukorlić neprihvatljiv kao kandidat za budućeg reisu-l-ulemu IZ BiH.

- Podržavao sam i Muamera Zukorlića, ali sam, očigledno, pogriješio - rekao je Izetbegović.

Nadalje, komentirajući žestoku reakciju Zukorlića  na njegov susret sa Jusufspahićem, Izetbegović je istakao da je muftija "reagirao veoma personalno i veoma neodmjereno", te da je "malo toga rekao o meni, a puno o sebi".

Interes islama

U izjavi za portal "Dnevnog avaz" muftija Zukrolić kaže da je njegova oštra reakcija bila usmjerena isključivo na susret Izetbegovića s Jusfspahićom.

- Jer, to je direktni atak na jedinstvo Islamske zajednice. Ne može neslužben susret biti u Predsjedništvu BiH! Osim toga, ta informacija je objavljena na stranicama Rijaseta IZ Adema Zilkića. Ali, služben ili neslužben, taj susret za nas predstavlja doprinos pokušaju legalizacije paravjerske tvorevine, koju su proizveli udbaško-politički krugovi u Srbiji s ciljem ugrožavanja interesa islama. Ono što za njega (Izetbegovića, op.a.) bio Firket Abdić, to su za nas Jusufspahići i svi oni koji su pravili paralelnu IZ u Srbiji - kazao je Zukorlić.

Slobodan i čovjek na vlasti

U njegovoj reakciji, kako veli muftija Zukorlić, nema ništa lično, osim razočarenja u postupke Izetbegovića i njegove susrete s Jusufspahićem, jer "moj stav dijeli apsolutna većina Bošnjak u Bosni i Sandžaku".

- Može se primijetiti raskorak između stavova slobodnog čovjeka, a to u sarajevskom kontekstu znači dok niste na vlasti, i dijametralno različitih stavova onog trenutka kada dođete na vlast. Izetbegović ne iznosi nijedan razlog zašto je pogriješio u pogledu mene. Osim što se osjeća povrijeđenim mojom reakcijom na susret s Jusufspahićem čime je legitimirana IZ Srbije - istakao je Zukotlić.

Avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Nicksrb,
sigurno živiš u beogradu pa planiraš podjele i preseljenja tuđih domova.Zar treba opet da bude pobijeno na tisuće i protjerano.Valjda znaš za izreku"lako je tuđim k. gloginje mlatiti".

Ne balavi, genocidni, imaj mere u provokacijama. Ne moramo da trpimo genocidne ovde.  Smile

Odi i papaj si kras-expres doma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
To gde ja zivim, manje je bitno, ali da zivim u Beogradu, i da znam za tu izreku, s'tim sto sam ja za svoje ideje spreman koliko sutra da krenem u rat ako zatreba srpskom narodu, a te price pricaj nekome drugome... Uostalom to i nisu samo moje ideje, to je jednostavno zahtev istorije i naroda...

Koliko imas godina? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
HTC Wildfire S
Prosto je neverovatno na koliko načina je sposobna ova država da me razočara...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:04:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.