Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Жртве и профитери сребренице  (Pročitano 9633 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Dulisha,

Argumenti podrazumevaju davanje konkretnih primera. Ti ne nudis NIJEDAN kontragrument i nijedan primer - vec samo prilicno povrsno i malodusno omalovazavanje i predrasude...BBC ti nije relevantan, ne verujes cak ni sopstvenim ocima odnosno fotografijama koje si video, dopisnik Politike iz Praga koji je napisao komparativnu analizu maloprodajnih cena u Beogradu i Pragu ti je neadekvatan...

Znam da je super ziveti u ruzicastom balonu maste, mitova i predrasuda - to je ok za kafansku diskusiju i lupanje sakama u patriotske grudi, ali za normalan i civilizovan razgovor moras malo vise da se potrudis..

« Poslednja izmena: 09. Mar 2007, 16:02:52 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da da da... evo ga... mali Čeda... to može da bude univerzalan nadimak za vas velike govornike...

Komparativna analiza?!? Jako zanimljivo... jesi sam smislio taj termin?
Pazi logike... pivo, koka-kola i milkice u nekom supermarketu u Pragu koštaju manje nego u Beogradu, sledi život u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj i drugim zemljama EU je jeftiniji nego u Srbiji?!?

Vidiš, ja bih tvog profesora matematike iz osnovne poslao na doživotnu robiju...

Ali zato si literarne sastave vežbao očigledno... vidim neke rečenice si izgleda učio i napamet...  Smile

I da znaš BBC mi nije relevantan... ni CNN mi nije relevantan... relevantni su mi koliko i RTS iz tog doba...
A ti da si malo više čitao, video bi na primer da u svojoj knjizi novinar Sky-a degradira sve što je napisao kolega sa CNN-a... toliko o tvojoj relevantnosti...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
BBC je kuca koja je najvise falsifikovala istinu o ratu na prostoru bivse SFRJ i to naravno na stetu Srba.
Noam Comski je CNN nazvao americkom ratnom televizijom.
Eto cisto radi istine! Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
sam vam pričal kaj je christiana amanpour delala u sarajevu decki? kak je htel radovan da je kak vi kažete prikolje sa tupu kamu kad je izblentala ono izvešće i zamenila srbe sa bošnjacima. to je bil igrokaz kak ni block basteri ne bum prikazali na leicester square u londri. jedva je spasla svoje slikomicnicnu zadnjicu zrakomlatom od bbc-ija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile OK..shvatio sam..citao si jednu knjigu gde novinar Sky televizije osporava navode kolege sa CNN-a..Pred tako ultimativnim argumentom nemam sta vise da dodam. Mislim da ce posetioci foruma sada masovno prestati da gledaju TV i citaju novine..raskrinkao si medije totalno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
Kinfa danilo, nikaj ti ne razmes... čuj, kinfa, ja bi se mogal smijat i valjat po podu,al se bojim da bi mogal opast s petog kata,kužiš.Yebate,koje opservacije sredozemlja i Jadrana iz Crnogorske perspektive.Ti,Kinfa,meni ovo liči na fatamorganu,kaj ti veliš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ja sam malo gledao BBCjeve emisije o nama. Da se zgrozis!
Otprilike prevodioci koji tumace Srbe imaju hrapave glasove i uzasan ruski naglasak, a oni koji tumace ostale imaju lepe mladalacke glasice.
Podsetilo me na filmove o Rambu i kako su Rusi prikazani u njima.
Eto samo jedan detalj.
Pa ko to moze da gleda taj je pravi mazohista. Pa jos sa uzivanjem!?! Tipican LSDovac. Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Smile OK..shvatio sam..citao si jednu knjigu gde novinar Sky televizije osporava navode kolege sa CNN-a..Pred tako ultimativnim argumentom nemam sta vise da dodam. Mislim da ce posetioci foruma sada masovno prestati da gledaju TV i citaju novine..raskrinkao si medije totalno.

Ne pročitao sam tekst u novinama sa poređenjem nekih cena u supermarketu u Pragu i supermarketu u Beogradu i zaključio da je život u zemljama EU jeftiniji !!!  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Da si devojka vodio bi te u Prag da se uveris sam..ovako mozes da dobijes samo txt iz novina.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Ne pročitao sam tekst u novinama sa poređenjem nekih cena u supermarketu u Pragu i supermarketu u Beogradu i zaključio da je život u zemljama EU jeftiniji !!
pa to je i jedan od glavnih razloga ulaska u eu! trzisna ekonomija nosi jaku konkurenciju, tu nema intervencionizma koji gusi razvoj i stvara "neprogresni" monopol!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.