a ti Danilo, preporucujem ti da pogledas knjigu "Egzodus" pa onda nastavi da pljujes po svom narodu. Kazem pogledas, jer je to zbirka fotografija i zapisa o srpskim zrtvama iz Krajine i istocne Slavonije
истина, али свако, понављам СВАКО помињање Сребренице, без помињања БРАТУНЦА и осталих страдања Срба је за мене ниско, одвратно, један издајнички чин несрећника без националне свести
Svakako treba pricati i o tome ko je prvi zapoceo etnicka ciscenja u istocnoj Bosni 1992 u Visegradu, Zvorniku itd...gde su Muslimani bili vecinsko stanovnistvo ali je deo napaljenih Srba snagom oruzja i uz pomoc paravojnog sljama iz Srbije odlucio da izmeni etnicki sastav, pali, ubijaja, proteruje, dize u vazduh dzamije itd.
hahaha, ko te je to naucio ? b92? ili Blic ? pazi, ja imam nacionalnu svest. Ponosim se precima, prosloscu, dedovima, Svetim Savom i Nikolom Teslom. Optuzujem zlocine, ali samo kao dela pojedinaca. A ti ? Ti pljujes po svom narodu i seres po sisi koja te je podojila ! Sta mislis, ko od nas dvojice je srecniji ?
Bio sam tamo...a to sto se desavalo uopste nije smesno vec zalosno. Takodje se ponosim Sv. Savom, Teslom, Pupinom, Divcem...ali to nema veze sa ovom temom niti bi trebalo da postaje jeftino takmicenje u dokazivanju srpstva...
Apsolutno ne osecam potrebu da se takmicim sa bilo kim, znam dobro ko sam i kakav sam patriota. A nikada necu prihvatiti bilo koji oblik krivice koji se namece mom narodu, pogotovo zato sto znam ko je zapoceo, i ko je bio najveca zrtva. Kao i koji narod u Evropi ima najvise izbeglica ! A ti ako si bio u jednom mestu, ne mozes nikako da znas sta je bilo u ostalim mestima nista bolje od nas iz Beograda. A sto se tice zrtava Srebrenice, ja samo znam da se tu jos nista ne zna, kao i da su inace Muslimani imali obicaj da masakriraju svoje civile zarad marketinga. (Markale... 2 puta). I kda mi takvi fanatici pricaju o svojim zrtvama, imam svako pravo da budem skeptik
Svakako treba pricati i o tome ko je prvi zapoceo etnicka ciscenja u istocnoj Bosni 1992 u Visegradu, Zvorniku itd...gde su Muslimani bili vecinsko stanovnistvo ali je deo napaljenih Srba snagom oruzja i uz pomoc paravojnog sljama iz Srbije odlucio da izmeni etnicki sastav, pali, ubijaja, proteruje, dize u vazduh dzamije itd.
Rista, ak se ti licno osecas odgovornim idi se ispovedit i kraj spike. bices cist pred sobom i pred bogom. ak si ateist, mozes i dalje pjenit o necemu o cem imas pojma ko ja o tome kaj je pukel kevlar na shattlu. zamisli situaciju da ja izađem na ilicu i pocnem ko ti pjenit o hdz udruzi, jasenovcu i ne znam kojim stvarima i da se hrvatsko pucanstvo mora izvinut i trazit oprostaj od srbije. znas kaj bi mi se desil? ovi srbijanci kaj slusaju tak snjofe kaj im pripovedas, imaju decki strpljenja preko glave.
Oni su goloruki docekali rat u Bosni `92 kada su nagrnuo kvazipatriotski paravojnokriminalni sljam iz Srbije, koji je vec bio `prekaljen` u Vukovaru i Slavoniji i koji je bio tu da se obezbedi supremacija u istocnoj Bosni i da se usput opljacka sto je vise moguce.
Evo jedne zanimljive scene iz Zvornika: centrom grada Arkanovci sprovode lokalne Srbe skinute do gola koji su odbili da im se pridruze u opstoj pljacki i paljevini. To sto ti to nisi video i cuo..ne znaci da se nije desilo vec samo da ne znas jer nisi mrdnuo nigde iz Beograda. Kao sto isto tako verovatno ne znas da su u toj istoj Bijeljini o kojoj pricas Arkanovci su `92 pravili nevidjena sranja i zlocine nad civilima. A do tada je tamo bio mir i niko nije ratovao.