Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zrenjanin: Muz zadavio zenu jastukom  (Pročitano 16356 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
U svakom slucaju ovo jeste velika tragedija. Strasan zlocin. Jedna majka je na tako gnusan nacin ubijena.

Zasto ljudi moraju da budu takve zvijeri?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia E71
Verovatno je i ova zena kriva...  Smile

Nije kriva niti je zasluzila da ovako zavrsi, ali je "kriva" zato sto je trpela zlostavljanje. Nikada mi nece biti jasno zasto su pojedine zene/devojke u stanju da predju preko svega samo da bi bile sa "voljenim" muskarcem...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S III
Verovatno je i ova zena kriva...  Smile

Nije kriva niti je zasluzila da ovako zavrsi, ali je "kriva" zato sto je trpela zlostavljanje. Nikada mi nece biti jasno zasto su pojedine zene/devojke u stanju da predju preko svega samo da bi bile sa "voljenim" muskarcem...

a, pa to ti je objasnjenje jednostavno...

ne mozes da pobjegnes i da se suprostavis nasilniku...

a nema ko ni da te zastiti.... pa moras sve to da prihvatis takvo kakvo jeste..

ako i uspije da zbrise, onda biva zigisana u svom selu kao razvedena zena, a tu je tek najebala...

tuzna li je sudbina tih zena , rodjene su da bi bile zrtve , neka im bar zemlja laka bude... !
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 15:15:07 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia E71
Citat

Zasto mislis da ne moze da se pobegne (ili suprotstavi) ? Pogotovo sto maltretiranja najcesce pocinju vec u samom pocetku veze/braka.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S III
Citat

Zasto mislis da ne moze da se pobegne (ili suprotstavi) ? Pogotovo sto maltretiranja najcesce pocinju vec u samom pocetku veze/braka.

Zene mi neke rekle ...
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ajd.. ovako... Odi na pocetak teme i kreni da citas... ne mogu da se ponavljam..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
u jednom našem selu čovjek je ,ni manje ni više,pred djecom zaklao ženu. oboje oko 40 godina.
ovu je zadavio njen .
ubistvo je samo po sebi čin koji se teško razumije,osim ako nemaš neko bliže iskustvo .
zlostavljane žene imaju onu glupu misao u početku-promijeniće se,ovo je samo faza. pa faza potraje,pa neće zbog djece,pa se plaši,ne smije..pa on postane još veća životinja. pa se kune da neće opet,plače pijan...ili trijezan . i opet mu povjeruje. samo mali procenat žena se usudi da ode,nakon prvog ili prvih šamara. nekima prekipi pa stave tačku tako što ga ubiju na spavanju. neke stavljaju tačku samim  tim što su smogle snage da odu,dok je on negdje,van kuće. treba otići i prije toga,kad vidiš da su tvoja osnovna prava kao čovjeka orišla dodjavola,da nisi bitnija od metle ili usisivača koji koristiš ili kojim te tuče . ali kad se to nekom desi..način na koji se on bori zavisi od njega samog,onoga što je njemu u glavi. džabe tu teorija.

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia E71
Ajd.. ovako... Odi na pocetak teme i kreni da citas... ne mogu da se ponavljam..

Procitao sam sve, ali i dalje imam isto misljenje. Svako je gospodar svoje sudbine i niko drugi ne moze da bude krivac za stvari koje ti se dogadjaju u zivotu (osim u slucajevima ropstva). Ako zena dozvoljava da je neko maltretira od samog starta, sta drugo mogu da kazem nego da je sama kriva. Ne podrzavam nikakav vid nasilja, pogotovo ne prema zenama i zaista bih to strogo kaznjavao, ali ako neko nesto trpi i nema nameru nista da menjaonda je sam kriv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Ama kako si gospodar svoje sudbine ako ti npr. neko preti ubistvom u slučaju da ti padne na pamet da odeš, ako ti neko preti smrću deteta, ako te toliko zastraši svakodnevnim psihičkim i fizičkim zlostavljanjem?
Da, svi smo mi tako jaki i stameni, kao stene Stare planine...ma mi bismo svi odmah skočili na noge lagane i otišli, na prvi nagoveštaj zlostavljanja..pa neka puca u leđa.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Ja opet imam utisak da zivim u paralelnoj dimenziji...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.