Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zrenjanin: Muz zadavio zenu jastukom  (Pročitano 16453 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S III
Citat
Zato mu ne treba ni prilaziti. Pogotovo kada znas kako je tesko otici.
Problem je što ljudi ne pokazuju odmah svoje pravo lice.
Promene se okolnosti, promeni se i čovek.

Nasilnici su najbolji frajeri. U uvijek imaju na pretek zenskog drustva.

Zena sama bira s kim ce da zivi. Ja ni jednu ne mogu da natjeram da bude samnom, iako nikada ne bih mogao da udarim zenu.

Najveca greska zena ipak jeste sto ulaze u brak ekonosmki zavisne. Dakle, zena nikako ne smije da pristaje na takvo nesto. Vec od svoje plate mora da zivi. Najbolje da zavrsi fakultete i da nadje ok posao pa da se onda udaje.

Ako zena samo srlja da se uda za nekog manijaka ko moze da joj pomogne? Sigurne ne ja. Jer ne mogu da lupam sakom o sto i tako dokazjem da sam muskarac. A zenama kao da je urodjena potreba za bas takvim muzijacima.

E taj je najgori. Bogat, dominantan, a Balkanac. Taj po balkanskoj pravdi moze da ima sve sto pozeli i takav je po pravdi rodbine i roditelja najbolji ulov za njihovu dragu cerkicu, koja eto bas i nije najbolji djak u skoli.

I posle jebiga, nije htjela da zivi od ljubavi ili jebiga zaljubila su u njegov alfa bucan, drcan i odlucan hod.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ма пустите људе да се бију ... ко се бије тај се воли. А и кад неко претера с тим вољењем ... јбга дешава се, погреши човек.  Smile

Сандра ... рече за тетку, појавила се с плавим оком, па вероватно нека размена мишљења, па рече и да теча после тога није пипнуо тетку до дан данас ... ако сконтах лепо. Је л' то она после свега остала са њим? После 30 година батина, после ''пуцања бруке'' илити кад се све сазнало, после схватања да има неко ко ће бранити?

Е то никад нећу моћи да разумем ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple 15
Citat
Nasilnici su najbolji frajeri. U uvijek imaju na pretek zenskog drustva.

Sorry, sefe... uopste ne razumes dinamiku ljudskih odnosa.

ALi i tebi je valjda jasno sta svaka mlada zena mora da uradi prije nego sto odluci da se udaje? Zar ne?

Da zatrudni?

Brana je rekla... ponekad se ljudi promene... mozes da ih skeniras koliko hoces, a onda se jednog jutra probudis pored monstruma...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Zasto branimo onu zenu?Zato sto se suk sa rogatim ne bode.A ako se bode mora da postoji debeo razlog!
Ne ides na fizicki jaceg da ga onesposobis tek tako.

Zmaju ostala je sa njim. To sa tim okom plavim bilo je 15 godina ako ne i vise.A moj brat i ja smo isto godiste samo je on stariji mesec i dva dana. Pukla bruka? Pa to su svi znali...znala je i baba 100 kilometara od nas a ne oni koji su ziveli u istom mestu.Svi su znali ali niko nije hteo da se mesa.
I dan danas je sa njim. Niko ne moze da ga smisli ali niko mu nista ne govori.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Stvarno, čitam šta ovi muški pišu, pa iako mislim da nisu zlonamerni, zaista pojma nemaju o čemu pričaju.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
ма то пукла брука сам навео јер је и тај моменат да се не сазна, јој брука и срамота ... један од разлога што жене остају с онима који их млате.

Немогућност да самостално преживи, дакле финансијска зависност без изгледа да се то промени ... је једини и апсолутно једини разлог који могу да разумем зашто бре остајеш с неким ко те млати а кад те не млати онда на ситно пије крв.

све остало ... е па госпођо и сама си делимично крива.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S III
Stvarno, čitam šta ovi muški pišu, pa iako mislim da nisu zlonamerni, zaista pojma nemaju o čemu pričaju.

Jeste da ne zivis odje, ali hajde izanaliziraj nam na brzaka zasto zena nakon sto se krivo zaljubila, lose udala, pogresnom naradjala djece.. itd itd.. i dalje ubijedjuje sebe i druge da je sretna, zadovoljna, da ima najboljeg muza i najsretniji brak... ne priznajuci sebi koliko je lose, koliku je gresku napravila, koliko problema ima i kakav horor njen zivot zapravo jeste sa tim montrumom, koji je usput redovno bije....

strah ? novac ? ljubav ? seks ? bdsm ?

ili jednostavno, eto tako.. kao odje:  

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
ма то пукла брука сам навео јер је и тај моменат да се не сазна, јој брука и срамота ... један од разлога што жене остају с онима који их млате.

Немогућност да самостално преживи, дакле финансијска зависност без изгледа да се то промени ... је једини и апсолутно једини разлог који могу да разумем зашто бре остајеш с неким ко те млати а кад те не млати онда на ситно пије крв.

све остало ... е па госпођо и сама си делимично крива.
.

Znas li ti ...da niko ne gleda razvedenu zenu?
Znas li da je takva nedolicna za drustvo?
Da svaka prijateljica misli kako ce se jebati bas sa njenim muzem?
Da li znas da jako tesko dobija posao? Jer je sama sa decom i MOZDA ce cesto izostajati sa posla?
Znas li da takvoj zeni SVAKA susa nudi seksualne usluge za popravljen bojler\masinu\slivnik?
Da li znas da su te zene najcesce zrtve mobinga na poslu? Jer ona se razvelasad samo kurca trazi?
Da li znas da je svi ogovaraju, niko nece ruku da joj pruzi, crna je ovca u porodici jer nije uspela da ODRZI BRAK. Jer odrzati brak smatra se ultimativnim uspehom, vecim nego Armstronga koji je hodao po Mesecu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Hajde da u ovoj prici napustimo dinamiku medjuljudskih odnosa. Mislim ja iskreno nemama pojma kako zene biraju, i sto biraju takve likove. Ali sa druge strane jeste cinjenica i da danas nikome ne mozes da vjerujes, bio muskarac ili zena, pa ste sa te strane potpuno u pravu.

Ali... Zena sama mora bude kreator svoje sudbine. Dakle, skola, pa fakultet, pa posao, pa stan. Zasto vi mislite da je muskarac sposobniji i da to sebi moze da obezbijedi a ne zena ne moze? Zena prosto mora da ima nekakav posao. Vid ekonomske samostalnosti. Da ne zavisi ni od roditelja, ni od muza... bilo koga. Djevojka koja batali svoju egzistenciju, i zabavlja se sa nekim likom, pa ostane trudna nazalost sama je odogovrna za svoje djela i prema tome ce i sama nositi tert takvih odluka. Nikoga Bog nece kaznjavati za ovo ili za ono. Zivot nam sam presudjuje. Da li cemo biti potpopljeni ili prezivjeti plovidbu zavisi samo od nas. Nikako od roditelja, muza ili drzave... Ne zivimo u serijatskom zakonodavnom sistemom. Nije nam vise ni pravoslvlje glavni i jedini sistem vrijednosti. Sta nas dakle sprijecava da sami donosimo odluke, i da prema tome budemo odgovorni ljudi. Koji ce odgovarati za svoje greske, bez da se krijemo ispod tudje kecelje?

« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 13:43:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ja ne znam...HALO....jel se mi nalazimo u Srbiji? Sta pricate vi? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.