Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zorana će od srušenog hrasta uzeti kalem za novi  (Pročitano 15365 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Срам вас било. Доће и вама наплата.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
LG G3
Pa ovo drvo je jos i pocelo da se susi i bilo bi mrtvo za par godina. Ja ne znam da li je moguce da se nesto uradi kako se ne bi osusilo, ali sam siguran da ovi seljaci nista ne bi uradili.

Pogotovo ne neka budala koja izjavljuje ovo:
- Ako je hrabrost trebalo da se sruši, trebalo je to učiniti tokom dana, uz prisustvo sveštenika jer je to drvo svetinja staro preko 600 godina i nije red da se seče kada vampiri izlaze -  rekao je Nikolić agenciji Beta. Smile

I manastiri su trošni,daj da ih ostavimo da se sruše  Smile

Pravi junački potez SNS-ovaca,no jebi ga narod je stoka pa trpi.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung SGH-E590
Uopste ne razumem kako ljudima moze da bude prioritet jedno relativno staro drvo koje je pocelo da se susi od autoputa koji ce da poveze mnogo ljudi. Sa jedne strane kuka se kad se sece drvo, a sa druge se kuka zato sto autoput grade 100 godina. Najbolje da se dogovorite malo sta je bitno. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Стари су и манастири, још старији од дрва. Лепо ти објаснио човек.

Једно питање. Да ли би ти дозволио да ти, зарад аутопута, сруше кућу у којој је живело 15 твојих генерација, а да ти на другом месту направе 10х бољу кућу?
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 14:34:10 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Seamonkey 2.33.1
mogli bi svi manastiri da se poruše i da ih neki investitor napravi od modernijih materijala.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Svaki civilizovani covjek postuje 1.kontinuitet 2. prirodu ..  cak su i neki prethodni narodi bili civilizovani kroz paganstvo (staroslovenstvo, indijanske religije)
Logicno ako ne postujes te stvari onda ne postujes ni vece stvari, zivotinje, covjeka, moral, drustvo.

Neki po fejsbuku se pozivaju na Boga i gnijev, ali ja ne bih rekao da Bog ima nesto s tim:
U prvom poglavlju Biblije pise da su sve zivotinje mora i kopna, neba i sve biljke podredjene covjeku.
Takodje mit o Nojetu nam porucuje da je covjek prioritet tom Bogu, a biljke i zivotinje imaju takodje sansu, ali tek preko covjeka.

Ali ako nam je stalo do starog drveta, trebali smo i reagovati, kao sto bi mozda neke druge nacije.
Al jebo ti akciju kad je vrhunac drustvenog angazovanja "lajk i sher".. (ili komentar na forumu, pa i moj)

Cak i ako je narod sujevjeran, vrlo je nevjesto vlastima povlaciti ovako lose i nepopularne poteze.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 15:26:39 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
Ali ako nam je stalo do starog drveta, trebali smo i reagovati, kao sto bi mozda neke druge nacije.
Al jebo ti akciju kad je vrhunac drustvenog angazovanja "lajk i sher".. (ili komentar na forumu, pa i moj)

Суштина свега. Било које теме које се дотакнемо, суштина су ове две реченице.

Да се окупило лепо 10 хиљада људи око дрвета, храст би и даље био жив.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2015, 15:48:49 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
SonyEricsson k 850i

Sve si rekao..

Ljudi nemaju pojma koliko spomenika je vec unisteno ili se nalazi ispod puteva.. Na par km od mene se nalazi arheolosko nalaziste iz 10. veka pne i to ispod autoputa.. Mnogo starije i od manastira i od hrasta.. Niko ni ne zna za to, niko se ne buni i svima je dobro..

A evo jos primera sa jednog drugog foruma:

Citat
delimicno pregazen a delimicno konzerviran Via Militaris u izuzetnom stanju ( apsolutno jedinstven nalaz u Srbiji), izmedju Dimitrovgrada i Gradine.
potpuno pregazene Tracanske grobnice posle klisure kod Ciflika (apsolutno jedinstveni nalazi u Srbiji). Na srecu, potpuno obradjeni uz izvanredne nalaze.
potpuno pregazena kompletna kasnoanticka vila. (obilaznica oko Bele Palanke)
potpuno pregazena jos jedna kompletna kasnoanticka vila. (ista obilaznica)
potpuno pregazeno praistorijsko+anticko naselje kod Jelasnice/Proseka.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung SGH-E590
Sta ti znaci to "pregazeno"? Jel su unistena ta nalazista ili su arheolozi prvo iskopali sve sto su mogli i onda su temelji samo zakopani i tako sacuvani? Nije isto unistiti i ponovo zakopati, postoje neki standardi oko toga. I nije isto objekat iz recimo 10. veka i temelj objekta iz 10. veka. Postoji toliko arheoloskih nalazista gde eto turisticki mozete da odete i vidite temelje nekih objekata. A koliko ste ih uopste videli? Evo ja se secam da sam jednom sa skolom isao na lokaciju nekog rimskog kupatila, gde je preziveo temelj i par slika na podu i to bi bilo to. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
SonyEricsson k 850i
Neka su istrazna, neka nisu.. To sam samo kopirao, ali pretpostavaljam da je ista prica kao i sa bazilikom.. Pesak, najlon, kako vec ide taj postupak, ima na yt snimak zatrpavanja.. Neko je pricao na tv da su to do sada bas cesto radili pa kada se steknu uslovi nastavice se istrazivanja, a putevi ce se malo izmesiti..

Ima ovde i rimsko utvrdjene, isto temelji, ako uopste mogu da se nazovu temeljima i to zarasli u siblje Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.