Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zloupotreba Novaka Djokovica  (Pročitano 34262 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Да... Видех у међувремену Smile

Али опет стоји ово што си рекао.  А и ко то рачуна уопште у спорт Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Njihovih 8 olimpijskih medalja u kriketu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
u americi(S.A.D) je fudbal najpopularniji sport zadnjih 50 godina,ko tvrdi drugacije ili nije sa ove planete ili je kompletni idiot
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Njihovih 8 olimpijskih medalja u kriketu.

Па они могу да убаце играње кликера на олимпијаду Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
I Pakistanci igraju kriket.

U Americi nisam primetila nikakvu euforiju povodom fubala..ovog evropskog.
Ragbi, bejzbol, hokej, košarka..to njih interesuje. Mislim da je i lakros popularniji od fudbala.Ali...šta ja znam.

Ameri imaju svoje sportove... bas te sto si napomenula... ali... i fudbal im dozivljava vaskrsnuce.

Samo ovo, sto se tice fudbala... jebiga, narod najvise voli fudbal... nije nam nesto preterano dobar ali ga narod voli (oduvek ga je voleo) i zbog toga se najvise paznja pridaje njemu.
Fudbal je sport br. 1 u svetu, da ga ebem sad...

Pa to je cinjenica, broj 1 i sasvim je lepo propracen, cak i najvise. I treba ali u tenisu smo se uzdigli zadnjih nekoliko godina, imamo jako dobre rezultate i skoro svi nasi teniseri, zenski i muski imaju odlicne rezultate, obzirom na nase "pracenje" tog sporta pre Djokovica i ekipe.

Ne racunajuci kosarku, odbojku, vaterpolo i rukomet(koji nemaju publicitet kakav bi trebalo), svi ostali sportovi su svedeni na minimum informacija i zaista su jos bednije medijski praceni nego ovi nabrojani.

Ja sam naveo reli i motore ne zato sto mi imamo ili nemamo nekog predstavnika tu, nego zato sto se to meni svidja. Tebi se recimo svidja bocanje, bookeu macevanje, brani kriket, bulmasoftu igre bez granica, maslinki klizanje al jbg, nema. Eto na primer, Andrej Kulundzic je vozio trke 100 godina, samo sam jednu ili dve odgledao, uvek je bio na pristojnom devetom mestu i tako cele karijere, osim kad su se prvih osmorica pokvarili ili odustali, pa ni tada nije bio prvi. Tokom cele karijere nije ni jednom pobedioi, nijedna pol pozicija, pa opet na TV-u voza estradne zvezde u kolima, svako malo nesto sere na TV-u.

Da ne ulazimo u ostale kategorije, tipa karate, dzudo. Ona mala Lazarevicka prvak Evrope bila u karateu, od propracenosti ima jedan nastup kod Zike u sarenici, jednom kod Minje Subote i jednom kod Branka Kockice. (parafraziram)

Jbg, treba odraditi 5-6 Tv-a SOS, pokrivenost u celoj Srbiji, pa vozi misko.

Sve si lepo rekao.
Sve sto hocu da kazem je da meni Novak ne smeta... i treba da se prenosi... ali RTS ima dva kanala... umesto polja lala, srecnih ljudi i ostaloga... mogu dati polufinale vaterpola u prenosu.
Evo i danas na primer u Alo! novinama. Novak je opet bio na dvolisnici. Doduse, javili su i za Partizan.

Fudbal je najpopularniji u nerazvijenim i zemljama u razvoju...
Sta ti treba - parce ciste zemlje, jedna lopta, 4 stapa... i udri... Smiley

http://www.mostpopularsports.net/

A? Smile

Kad obiješ Indiju, Ameriku, Australiju, Kanadu i još niz mnogoljudnih azijskih zemalja..u proporciji sa brojem stanovnika planete, fudbal nije najpopularniji sport.

Bolje je gledati to na ovaj nacin... da poredimo sa brojem zemalja a ne sa brojem ljudi...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung SGH-E590
U nekim delovima Indije fudbal je popularniji od kriketa, a cak u nekim delovima dominira i budjavi hokej na travi Smile
Ali da li je bitno koji je najpopularniji sport u Indiji kad je jasno da je i fudbal tamo popularan...

A u Americi sigurno nije jedan od najpopularnijih sportova, ali je sport koji se najbrze razvija i koji ce sigurno jednog dana prestici neke druge sportove i bice jedan od najpopularnijih. To je zato sto je to sport kojim mogu da se bave i mala deca, a svi mi znamo da jednom kad odigras fudbal, zavolis ga za ceo zivot! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Kubanci imaju najvise titula svetskog prvaka u bejzbolu, a kriket se igra i u colovima...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Da mi je znati samo kako ste dosli do bejzbola na Kubi(sto jeste tacno),i kriketa u Pakistanu  Smile,al mrzi me da citam sve ispocetka  Smile ,pa cu samo lepo reci:

Jedan od razloga zasto se toliko trubi o Djokovicu i predaje toliko publiciteta jednom...tenisu... jeste sto smo pukli iz svih ostalih sportova(ne racunajuci pojedine povremene izuzetke),pa smo spali na to da se ponosimo plasmanom u tensiu.  Smile  Smile
On jeste dobar,uspesan,bla,bla... ali,mislim,ljudi...  Smile to je tenis.   Smile

Al,dobro,aj,razumem...  Smile Da i Srbija dobije svojih pet minuta slave.  Smile Ko sto rekoh-kad vec ne mozemo da budemo dobri u necemu normalnom,da budemo bar u tenisu.  Smile

(Zapocinjem pripreme za odbranu rafala i plotuna koji stizu  Smile )
« Poslednja izmena: 06. Jun 2011, 00:33:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pukli smo jedino iz fudbala... odbojkasi, vaterpolisti, pa cak i kosarkasi se dobro drze koliko se nasa odbojkaska, vaterpolo ili kosarkaska liga promovisu po medijima...
Jedino rukometasi nemaju srece, ali oni su uvek bili tretirani kao uder-dog... nezasluzeno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kubanci imaju najvise titula svetskog prvaka u bejzbolu, a kriket se igra i u colovima...
Dobri su kubanci i u boksu, mnogo bolji neko u bejzbolu... imaju najvise titula svetskog prvaka u sportu koje igraju 3 drzave a od te tri jedna ne salje svoju reprezentaciju na svetska prvenstva Smile Mislim da fudbal na kubi nije nista manje popularan nego bejzbol Wink

Voleo bih da dodje neko ko bolje poznaje stanje stvari u Indiji... Meni je ta drzava apsolutna nepoznanica. Jednostavno su ogromni a bas se i ne zna puno o njima.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.362 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.