Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Зли,зли Мекдоналдс ресторан у Новом Саду  (Pročitano 15138 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Smesna je prica o diskriminaciji Meka koji ima bukvalno 20% radnika romske nacionalnosti...
Takodje je glupa i licemerna prica o diskriminaciji i borbi za romska prava dok im se dozvoljava da na najstrasniji nacin zloupotrebljavaju, eksploatisu i zapostavljaju svoju decu...

Tu decu treba po zakonu sklanjati sa ulice i uzimati "roditeljima" i polako ih vracati u normalne civilizovane tokove kroz hraniteljske porodice, domove, skole i drzavnu kontrolu... A bagru koja upropascava tu decu u zatvor gde im je i mesto...

Obrni okreni mi Rome moramo ubaciti u sistem... Ovo ignorisanje problema ili mastanje da cemo ih nekako nekad teleportovati - ne daje rezultate...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Tacno je da ne postoji dres kod ali verujem da niko ne bi imao zelju da sedi, jede u nekom restoranu, dok pored njih sedi neki smrdljivko, prljav i pocepan u guzvelja neki sendvic.

Ova ojebina Maja je trebalo da ih odvede u Holidej In ili In hotel, bas me zanima kako bi tamo prosla.

opa, izgleda da je Maja neki omraženi lik bg podzemlja Smiley

ne sumnjam da je zabrana stigla sa viših nivoa meka. Al ljudi su toliko snebivljive prepodobne spodobe aporopo "prljavog", da mi se gade u svoj svojoj opeglanoj mirišljavoj garderobi.
Baš taj mek na slaviji toliko smrdi na užeglo ulje od pomfrita, a taj "miris" kontaminira do stanice trole, pa ljudi i dajle jedu tamo, a prljavo dete (ne mora da bude ciganče) bi ih zgrozilo.
Uvek dajem pare cigančićima koji pevaju u busu, skoro me je jedan nadzak deda, i sam ne baš tako miršljav, opomenuo i reko da nisam ništa bolja od njih. A šta njima fali, osim što nemaju para, budućnosti a nažalost ni detinjstva.
Socijalna inkluzija će potrajati, ali imati empatiju prema gladnom detetu ili čoveku koji umire na pločniku je, za mene, normalna stvar
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Imao bih empatiju da su oni ljudi ali posto nisu onda imam empatiju isto kao prema pascetu koje nema da jede. Cak cu pre dati pascetu da jede nego ciganinu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Sony 
Jao Orfanelin-e, gori si od Bajazita Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ovo je klasično medijsko mazanje očiju kome smo izloženi toliko intenzivno da ću početi da na njega reagujem prirodnim refleksom povraćanja.

Dakle, ako sam dobro razumela, Maja je humana, McDonald's je rasistički nastrojen. Oookeeej...
Tek tako je pokupila Cigančiće na ulici i odvela ih u Mek, koji ima pozamašne cene u odnosu na to za koje pare možeš na drugim mestima da se odvališ od špikovane pljeskavice. Ali ne, Maja je zapucala pravo u Mek sa čoporom Cigana jer tako je u mogućnosti.

Mek je ionako smeće, što se tiče hrane. Ispašćeš humana ako deci daš to smeće da jedu? Rešila si time neki problem? Malo sutra. Na taj način problemu se samo doprinosi. I taj jebeni Mek... u kom god gradu u Evropi da sam ušla u Mek, u njemu su spavali beskućnici. Niko ih nije terao, tako da ne verujem da im je politika takva da teraju ljude. Ako je neko već oteran, za to verovatno postoji dobar razlog. I ranija istorija sa njima.

Da se razumemo, žao mi je te dece, što bosa i gladna prose. Žao mi je sve bose, gladne i nesrećne dece ovog sveta. Ali ako uzmeš njih petoro i odvedeš ih u Mek, ne da nisi rešio problem, nego si svim tim i te kako organizovanim Ciganima poslao jasnu i nedvosmislenu poruku da je u redu da prose, kradu, grebu se... uvek će naići neka humana Maja da im pomogne, što bi oni nešto drugo u životu uopšte radili.

Elem, pre nekoliko godina, vraćam se ja sa fakulteta i prolazim pored Spensa sa par drugarica u po bela dana, kad napade nas čitava horda Cigana, nijedan nije imao više od 7 godina. Deca, bukvalno. One se razbežaše, ovi ih jure. Ispred mene se stvori klinac od ne više pet godina i poče nešto da mi preti, visinom mi ne dođe ni do struka. Ja počeh da se smejem i kažem mu - je li, mali, jesi li svestan da ako te šutnem, ima da te prebacim preko ovog stadiona? Samo je počeo da beži.  Smile Koliko su kurčeviti čak i kad su duplo manji, to je neverovatno. Hvala bogovima pa je mali pobegao, inače bi me linčovala mislim Maša Mileusnić lično zbog rasističkog... šutanja.  Smile

Nedavno sam se vratila sa Sicilije. Tamo sam, za 10 dana, videla 2 prosjaka. Jednog invalida u Palermu i jednu mladu ženu na naplatnoj stanici na auto-putu. Jednostavno ih nema. Ljudi rade, muče se, oni siroti Arapi prešpartaju plažu i po 20 puta u toku dana prodavajući one svoje zajebancije... ali rade, niko ne traži da mu daš jer on nema. Država to ne toleriše, pa znaju da moraju da rade da bi jeli (pa i u Meku), a ne da će da im pada s neba kao što pada ovima kod nas. E zato živimo u govnima, što podržavamo totalno pogrešne modele ponašanja, a ova dušebrižnica iz teksta je savršen primer za to.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
da im kupi jedan mali pomfrit.. pa nek podele  Smile

jok ona je svima htela po mek obrok.. naravno..

legla joj plata taj dan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Ja ne znam ali ce biti da sam ja jeo u drugim nekim mekdonaldsima. U cetiri grada na zapadu sam jeo u mekdonaldsu iz razloga sto je to najjeftinija hrana, a da je u "restoranu". Nigde nisam video pocepane, beskucnike, cigane, prosjake niti bilo sta slicno. Da li je hrana zdrava ili ne, to je druga stvar, iako ne verujem da cu bitno ugroziti zdravlje ako povremeno pojedem nesto u meku, tamo je cistije nego u 90% drugih restorana.

Cak ni u Amsterdamu, prestonici svih droga, kurvi, pedera. Ovu sliku sam ja slikao, nisam skidao sa neta. Stavka pod brojem 5 jasno kaze sta moze.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

mek.jpg
(307.67 KB, 1920x1440)
« Poslednja izmena: 24. Jul 2012, 16:01:54 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ja sam u Milanu videla dvoje beskućnika da spavaju, u Nici je Mek kao da je u njemu eksplodirala neutronska bomba - prljav, prepunjen i zagušljiv. Bila sam u još nekoliko i tu nisam primetila ništa neobično, ali se sećam scene gde se u Milanu jedan beskućnik opružio na tapaciranu klupu i spava, niko ga nije dirao, a nemoguće da ga nisu primetili. Za zapad je Mek socijala, samo je kod nas nešto vaaau.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ovo je vest da nema vesti.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Za zapad je Mek socijala, samo je kod nas nešto vaaau.

To isto kao i kola i tako neke "marke". Mi se svi tripujemo da je to nesto kao za burzuje jel dolazi sa zapada ali u stvari je to kod njih nista posebno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.