Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:56:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ima li crnjaka?  (Pročitano 2538 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 5527
Zastava Brčko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 5
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Život je prekratak zato prvo pojedi desert!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1064
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Drzi djed pedofil unucicu na koljenima i pita je:"Reci mi sto dobijes kada izdrkas medvjedu?"
Ona odgovori:"Medvjedu spermu!"
Djed je zatim ponovo upita:"Sto dobijes kada izdrkas tigru?"
Djevojcica odgovori:"Tigrovu spermu!"
Djed opet postavi pitanje:"A sto dobijes kada izdrkas djedu?"
Ona odgovori:"Djedovu spermu!",a djed je napola prekine i kaze: "I cokoladu,i cokoladu!"

IP sačuvana
social share
Najbolje stvari u životu su one koje su zabranjene, nemoralne ili debljaju!

Najvažniji trenutak je sadašnjost, najvažniji čovjek je onaj koji ti upravo stoji nasuprot i najvažnije djelo je ljubav!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6600
Sta dobijes kad se kamion pun krompira zaleti u vrtic pun dece!Musaku

Kako se Sasa Matic proveo na letovanju!Nevidjeno

Zasto se Sasa Matic prijavio za kviz "Sve za ljubav"?Nije video brata 30 godina

Koja je slicnost izmedju leseva i medicinskih sestara?I na jedne i na druge se pale bolesnici

Dolazi decak sa rukom iza ledja i kaze:
mama,mama pogodi sta imam u ruci!
mama:Krusku?
dete:nije
mama:jabuku
dete:nije
mama:pa kazi mi ne znam?
dete:Pavavizu

Šta radiš kada vidiš epileptičara koji se kupao u kadi i dobio epi-napad?
Ubaciš prljav veš!

Kaže retardirano dete Perici:
Što me jebeš u zdrav mozak?

Vaterpolo treneru se desi maler - dva dana pre svetskog prvenstva razbole mu se tri igrača. Šte će, mora skrpiti tim pa objavi oglas da traži igrače. Sutradan, javi se na oglas jedan bez nogu. Trener će, ne verujući svojim očima:
Šta ćeš ti ovde?
Ja jednom rukom pucam i dodajem, a drugom plivam!
Skoči u bazen i pokaže treneru a trener se oduševi pa ga primi u tim. Malo kasnije, dođe drugi bez ruku i kaže:
Jednom nogom plivam, a drugom pucam!
Pokaže u bazenu, kad on - još bolji nego prvi. Zatim, malo kasnije, dovedu trećeg tipa u invalidskim kolicima, bez ruku i nogu. Trener popizdi:
'Ajde nekako još i ova dvojica, ali koji kurac ti ovde tražiš?
On mu odgovori:
Ja jednim uhom plivam, a drugim dajem golove!
Hajde - kaže trener - Da i to vidim!
Bace ga oni iz kolica u bazen i on potone. Prošlo 20 sekundi, nema ga. Prošlo 40 sekundi - ništa. Nakon jednog minuta izvade ga nekako iz bazena, a on, jedva živ, pljujući vodu kaže:
Jebem mu majku, ko mi je nabio ovu kapicu na glavu!!?

Šta je potrebno da bi se Bitlsi opet ujedinili?
Još dva metka.

Peva Saša Matić na Grand paradi i odjednom kaže:
Da vidim gore ruke!

Čoveku javljaju da je njegova žena doživela saobraćajnu nesreću i da je u bolnici. Dotrči on u bolnicu, nađe lekara, a ovaj mu kaže:
Znate, imam jednu dobru i jednu lošu vest.
Dajte prvo lošu.
Pa, vaša žena je teško povređena, stavili smo je na operacioni sto i ustanovili da je slomila kičmu, što znači da će biti teški invalid. Ne može da se pomera. Moraćete da je nosite i radite sve oko nje, hranite je, kupate, nosite od kolica do kreveta... i tako sve do kraja njenog života.
Čovek trenutno padne u očajanje, počne da drhti, rasplače se, ali ipak pita koja je onda dobra vest.
A da, dobra vest... Pa dobra vest je da njen život nije dugo trajao - umrla je na operacionom stolu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:56:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: crnjaka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.