Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zlatibor: Unuk zlostavljao babu, a praunuk je pljačkao  (Pročitano 4068 puta)
02. Jun 2012, 00:15:20
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 19.0.1084.53
mob
Apple 15
Zlatibor: Unuk zlostavljao babu, a praunuk je pljačkao
N. JANKOVIĆ | 01. jun 2012. 20:57    | Komentara: 5
Savku Krejović (86) zatočili i maltretirali, da bi neometano ukrali stoku, vrednu 2.000 evra. Nesrećnu ženu unuk Jovica (42) mučio više od dva sata, sekao po rukama, prskao suzavac u oči, tukao...

Savka Krejović / Foto: D. Karadarević

STARICA Savka Krejović iz zlatiborskog sela Drenova 86. rođendan neće zapamtiti po slavlju, već po porodičnoj drami koja ju je slomila: njen unuk Jovica (42) pojavio se na imanju oko 15 časova sa sinom i još jednim čovekom, baku je nasilno držao zatvorenu u jednoj prostoriji skoro dva sata povredivši joj sečivom ruke, u oči joj je naprskao sprej, a za to vreme njegovi saradnici su iz obora u kamionsku prikolicu utovarili plen - ukupno 24 ovce, jaganjaca, koza i jarića!

To što ukradena stoka vredi skoro dve hiljade evra i što su joj ruke na zglobovima povređene sečivom, najmanje su muke za ženu kojoj je čist obraz svetinja.

- Moj unuk Jovica, dete moga Obrena, moga sina, pojavio se niotkuda u selu, sačekao je da ode komšinica koja je bila sa mnom, a onda je užas počeo: uhvatio me je za ramena, bacio na krevet, posekao mi je ruku sečivom, a onda mi je nekakvim sprejom prskao po očima... - zapomaže Savka.

- Pokušavala sam da se otrgnem, a on me je stolicom gurao nazad...

Unuk Savki nije dozvolio ni da ode u toalet, morala je starica da mokri u kofu u sobi.

Pored Savke, bled i nemoćan, sedeo je njen sin Obren, čestit i vredan čovek. Njegov sin krivac je za gnusni događaj. Nesrećnik pita, zapomaže: šta mi je činiti sa Jovicom, sa sopstvenim detetom?

Citat
SVE DALA DECI
OBRENA Krejovića surovost i obest sopstvenog sina je potpuno slomila. Radio je 40 godina u paraćinskoj fabrici stakla, stekao je stan od 90 kvadrata, to je prodao, sebi kupio garsonjeru, a ostatak je dao sinovljevoj porodici da se skuće. Baka Slavka je penziju stekla u "Sirogojnu" kao pletilja, živela je za to da i praunuka oženi.
- Dočekah da me praunuk opljačka, dok me je unuk zlostavljao! - kuka starica.

- Neka mi je sto puta sin, kazna ga mora stići. Lekari su konstatovali povrede, prijavili smo ga policiji, tamo kažu da je raspisana poternica. Jovica sa ženom i troje dece živi u Beogradu, nekako je saznao da ja u nedelju neću biti kod kuće, pa je došao da napravi zlodelo. A ovo je najgore: sa njim su bili jedan čovek i moj unuk! Svoje dete, odličnog đaka, poveo je da mu pomaže u krađi - očajan je Obren, jer ne zna kako da pomogne povređenoj majci, sinu koji "mora da je u nekoj strašnoj nevolji, čim je spreman na sve", ali i unuku koji je uvučen u zlodelo.

Vrhunac beščašća dogodio se dok su reporteri "Novosti" u porodičnoj kući Krejovića, u Drenovi, razgovarali sa staricom: poštar je doneo telegram. Na koverti piše, od Jovice. Unuk je posle svog zlodela Savki na ovaj način - čestitao rođendan!

- Dokle u ovom nevremenu možemo potonuti... Nije to prvi put da nam Jovica priređuje ovakav užas, jednom prilikom iz Obrenovog novčanika nestalo je 600 evra, krao je i čekove da bi ih unovčio, falsifikovanim potpisom, u radnjama svojih poznanika. Do sada je policija osam puta dolazila zbog njega - govori Radmila Arsović, Savkina sinovica, koja sada brine o starici.

Iza pljačkaša ostala je pustoš, a u štali - samo jedno jagnje.

- Zna on da uskoro prislavljamo, ostavio je jagnje, valjda da imamo čime da poslužimo goste - kaže Savka, sva u modricama, moleći sina da je negde vodi iz sela, jer se plaši da će unukovu obest sledeći put platiti glavom.

SPREJ UMESTO PARFEMA
MOGLI su Krejovići imati u Drenovi velelepnu kuću i još mnogo toga, međutim, baka Savka je sve što je stvarano na imanju, slala Jovici.

- Celu penziju dajem za stočnu hranu, svake godine imali smo po 20-30 jaganjaca, nikada ni jedno nismo prodali da zaradimo pare! Sve je Jovici odlazilo, najvažnije je bilo da njegova deca imaju. Kad razdelimo, sebi smo kupovali u prodavnici - kaže starica sva ugruvana od maltretiranja. - Ovako mi je unuk vratio: kada mi je gurnuo onaj sprej u oči, psovao je i govorio kako će samo da me naparfemiše!

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Mesto da ceni baku i deku i sve sto su ucinili za njega on ih zlostavlja i pljacka.  Smile

Tuzno je kakvog sve nezahvalnog poroda ima...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2012, 00:40:47 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
 Smiley 1

ljudi...

Najgora vrsta koja je ikad zagadila ovu planetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson K610i
Metak u glavu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Sta je bre ovo, kakvu im to drogu sipaju u heroin  Smile Smile Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
narkomancine neke garant.. stisla kriza ili dugovi..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Droga ili kocka ..... ja bi reko kocka .... svejedno, treba da visi .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
јебо га ко га је васпитао таквог
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 3220
Citat
Nesrećnik pita, zapomaže: šta mi je činiti sa Jovicom, sa sopstvenim detetom?

malo je kasno za prevaspitanje, trebalo je o tone razmisljati mnoogoooo ranije...  Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
Jovica sa ženom i troje dece živi u Beogradu, nekako je saznao da ja u nedelju neću biti kod kuće, pa je došao da napravi zlodelo.
Citat
јебо га ко га је васпитао таквог
Пошто је осмолетка била обавезна под Брозом, онда га је она васпитала. Питај марадића ко је био друг павле морозов.  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.