Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vaša iskistva sa životnim osiguranjem?
Sjajna, preporučujem svima
12.5%  (1)
Ok, nije loše
0%  (0)
Nemam ih
62.5%  (5)
Pih, nije to to
0%  (0)
Fuj, prevaranti
25%  (2)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Životno osiguranje - prevara?  (Pročitano 17027 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Na koje pitanje nisam odgovorio ?  Smile

Koliko sam procitao nisam propustio nijedno pitanje u proslom iskazu mada .. mozda gresim .. Smile

A sto se tice poredjenja Kanade i Srbije.. to je sasvim druga tema.

Vi ovde iskazujete da su zivotna osiguranja prevara a ja sam vam dokazao da nisu .. mozda ste u svom iskazu s pocetka teme trebali da kazete zivotna osiguranja u Srbiji posto onda sigurno ne bih ni pricao o tome posto svi dobro znamo u kakvom je stanju Srbija sto se tice svega a ne samo zivotnih osiguranja  Smile

Ako ste vec otvorili temu za globalnu diskusiju, ocekuj'te da neko iz dijaspore komentarise na to kontajuci da mislite globalno sva zivotna osiguranja Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Evo kopiram pa lepim:

A sada bih Vas zamolio da mi kažete da li i vi obećavate svojim klijentima osiguranu sumu u slučaju poplava katastrofalnih razmera kao i slučaju nuklearne havarije .. Neke vaše kolege su učene da baš tako čine a što možete videti na četvrtoj strani priručnika za razgovor sa klijentima  https://docs.google.com/document/pub?id=1bxNv533vIMjoFudK5LYXKzmtidPxKulpLSPBkKb2834

i  ovo, mada nije bilo direktno Vama upućeno, zaista bih voleo da mi kažete ..

Ako ja imam 30 godina i uplaćujem 1000 evra godišnje narednih 20 godina, kolika će mi biti osigurana suma ... Koji je postotak troškova osiguravajuće kuće a koji je procentat godišnjeg prinosa, u Vašoj osiguravajućoj kući ( ako ste zbilja zastupnik neke) a koliki je Bojanovoj, koju je lepo izreklamirao a vi ga niste proglasili spamerom, što meni naravno ne smeta ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Citat
Nema tu nikakvog ugovora mila moja,
postoji ponuda, polisa, tabela otkupnih i
redukovanih vrednosti i obićni tipski uslovi
osiguranja ... To, sve zajedno  kuće zovu
ugovorom..

A sta jos treba?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Evo kopiram pa lepim:

A sada bih Vas zamolio da mi kažete da li i vi obećavate svojim klijentima osiguranu sumu u slučaju poplava katastrofalnih razmera kao i slučaju nuklearne havarije .. Neke vaše kolege su učene da baš tako čine a što možete videti na četvrtoj strani priručnika za razgovor sa klijentima  https://docs.google.com/document/pub?id=1bxNv533vIMjoFudK5LYXKzmtidPxKulpLSPBkKb2834

i  ovo, mada nije bilo direktno Vama upućeno, zaista bih voleo da mi kažete ..

Ako ja imam 30 godina i uplaćujem 1000 evra godišnje narednih 20 godina, kolika će mi biti osigurana suma ... Koji je postotak troškova osiguravajuće kuće a koji je procentat godišnjeg prinosa, u Vašoj osiguravajućoj kući ( ako ste zbilja zastupnik neke) a koliki je Bojanovoj, koju je lepo izreklamirao a vi ga niste proglasili spamerom, što meni naravno ne smeta ...

Zar vec nisam odgovorio ....

Kao drugo, siguran sam da ne zivite na ovim prostorima i da niste osigurani [b]Primerica zivotnim osiguranjem jer bi sigurno onda znali da svaki moguci potencijalni klijent prolazi kroz zdravstevene testove i u zavisnosti od rezultata tih istih testova se odluci koliko se moze pokriti za tog istog klijenta i kolika je mesecna rata i onda ukoliko se klijent slozi, ugovor se potpise a onda kada se prva mesecna rata odbije bilo koji " act of God " slucaj ( grom, poplava, ... ) se pokriva ( uz naravno dosta suza jer je osoba izgubila zivot u situaciji koja nije bila u nicijoj do Bozijoj " kontroli " )
[/b]

Znaci da se pokrivaju neki slucaji uz naravno odredjene doktorske preglede ... nadam se da vam ovo nije promaklo oku posto vidim da veoma dobro citate sve sto napisem ..

Ovo je ujedno i odgovor na vase pitanje ( za koje ne znam da li je postavljeno meni ili Anei )
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Osiguravajuca drustva, su mahom u posedu neke od banaka ; ) Sto se samog osiguranja tice, takav sistem je trenutno na snazi i ljudi se osiguravaju, imaju i tu mogucnost, niko te ne tera, ali kad je bal, nek je bal....naravno radi se o gluposti i mentalitetu potrosackog drustva. Sto se povracaja ulozenog tice, nema smisla raditi to pre isteka nekoliko godina (zavisi od ugovora), jer je otkup mali.

Vi dobijete ugovor, ali ne i tabele koje se ticu otkupa....To mora da se trazi, da vam izracunaju. U konacnom zbiru, uvek je manji povratak za sve one koji su ulozili, jer inace kako bi "trgovci" zaradili. Velik problem je i taj sto osiguravajuca drustva vode privatna lica....
« Poslednja izmena: 18. Jun 2012, 19:26:38 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Bojane, molim Vas...

Uzmimo da sam i ja Kanađanin, da hoći da osiguram svoj život i ujedno uštedim za dopunsku penziju, rentu, sastanem se sa Vama kao agentom kuće i pitam VAs

kolika je godišnja kamatna stopa koju mi garantuje Vaša kuća, i kolika je stopa troškova(režijski dodatak) Vaše cenjene osiguravajuće kuće, kako bih sam  http://webservices.nbs.rs/FinancialCalculatorOfficeSite/SerCyrl/FinancialCalculator/ZivotnoOsiguranje.aspx

mogao izračunati svoju osiguranu sumu pod uslovom da sam apsolutno zdrav, imam nn godina , želim da uplaćujem xx dolara, evra, na xz godina ...

Vi čete mi kao moj agent osiguranja reći .....

Draga Anea,
ništa više nije potrebno osim profesionalog poštenja a to se u Srbiji, ( da ogradimo Bojana) izgleda ne isplati ..
evo vidite

Ovde fakat sve lepo piše. ali sve kontra od onoga što je agnet naučio iz već objavljenog priručnika ...

da bi se prevara uspešno okončala večina agenta zaboravlja da ostavi ovu ponudu klijentu ....

Ajd nastaviću posle, da baš ne prenesem ceo blog na jedan post ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
rekoh vec .. al ajde ponovicu nije mi tesko ...

Kanada ima svoje principe sto se tice zivotnih osiguranja i sve ono sto mi radimo se stavlja u poverljiv sistem koji nije ni nalik ovom sto ste vi postavili tako da je to nemoguce izracunati bez lekarskih pregleda

Sto se tice tog agenta koji nije rekao istinu, to je njegov problem a ne moj i to treba raspraviti licno sa agentom .. ja nisam glavni i odgovorni za tog agenta inace taj isti agent ne bi ni radio da se ja pitam Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Vazda Vam izmiče suština Bojane,

ne radi se ovde o jednom agentu, već o čitavoj armiji agenata obučavanih po onom priručniku što objavih ...
a koji su naučeni da lažu klijenta o dobiti od 50% na os. sumu , povraćaju celokupne uplate nakon tri godine osiguranja ( u slučaju da klijent nije u mogućnosti da više plaća premije) kao i isplate štete čak i u slučaju " Fukušime i Černobilja zajedno ...

Za Aneu

ČL 8 i 9. ponude koju objavih ukazuju na prevarantsku nameru osiguravajućih kuća.. druge svrhe i nemaju

Što se tiče uslova osiguranja koji su deo ugovovora, to su tipski tekstovi, zašto se oni odmah ne uruče potencijalnom klijentu nego tek posle uplate, kada klijet dobija polisu i ustanovi da mu osigurana suma dupla manja od one najavljene od strane agenta?

Pa čak se i dešava da osiguravajuća kuća iako uzme pare , klijentu ne pošalje ni polisu ni uslove ni bilo šta .. a po čl, 10. Ponude , krivicu za to svali opet na jadnog klijenta

Vi ćete me sada Anea, verovatno uputiti na čl. 11 koji kaže da se klijentu vraća uplaćena premija ukoliko nije zadovoljan " ugovorom", aleatornim kako rekoste ili kockarskim ... da tako je, ali kako klijent da ustanovi da je nezadovoljan ako namerno zaborave da mu uruče delove ugovora, Ponudu, uslove, polisu .... A to nije slučajnost već pravilo... razrađena šema ...

Trezveno gledajući agent ničemu drugom i ne služi osim da sluđuje i klijenta ....Sve informacije koje bi pošteni aget mogao dati klijentu mogu se objaviti na sajtu osiguranja, pa čak i on lajn odgovoriti klijentu na sva pitanja i nedoumice pre samog zaključenja " ugovora" ..

Ali šta je tu problem... On lajn odgovori bi bili ipak crno na belo i osiguravajuća kuće ne bi mogla da se vadi na članove 8 i 9...

Posebna priča je naplata obeštećenja.. da ostavimo za neki od sledećih postova ....
« Poslednja izmena: 18. Jun 2012, 23:56:27 od Gojrod »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0
O tome ste vec obavesteni kome da se zalite u Srbiji ... uostalom ... sto bi se vi zalili nekome ako vi niste pokradeni .. ili se mozda varam u vezi toga ?

Vidim da ste otvorili i drugu temu ( koja ce najverovatnije biti izbrisana ) i to mi samo daje do znanja da ono sto je Anea rekla je tacno ..da vi samo zelite da skrenete nekom paznju na vas .. prema tome moja diskusija u ovoj temi je zavrsena s ovom porukom

Svako dobro Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
gojko koliko si ih do sada uapsio ,mislim te prevarante
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.