Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivotni standart bivsih SFRJ republika....  (Pročitano 12211 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pazi ti vase price.
Napravis par apartmana na moru ili na Kopaoniku....
Pa ljudi ko ima te pare da to napravi njemu ne treba ni Nemacka ni Evropa.

Poenta je da se u HR bolje zivi,ali da se zivi 5 puta bolje to je obicna glupost.
Daj jbt pa niste vi Svajcarska.

Nije vidis da smo kao Monako.... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Onda smo mi Svajcarska  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Onda smo mi Svajcarska  Smile

Pa moze mi Monako a vi sajcarska... Smile

Evo jos jedna vijest sto sam procitao sada....

U Hrvatskoj većina ima stan
29. januar 2007. | 16:28 | Izvor: Beta
Zagreb -- Više od 87 odsto domaćinstava u Hrvatskoj ima smeštaj, kuću ili stan u svom vlasništvu.

Međutim, standard stanovanja više od polovine domaćinstava svodi se na stambeni prostor za do dve osobe. To pokazuju rezultati ankete o potrošnji domaćinstava u 2005. godini, koju je sproveo Državni zavod za statistiku na uzorku od 2.727 domaćinstava u Hrvatskoj.

Anketa, koju je preneo Poslovni dnevnik, pokazala je i da mnogo više građana Hrvatske ima sopstvenu nekretninu nego što je to slučaj sa građanima zapadnih zemalja, a da 10,3 odsto domaćinstava ima i drugi stan.

Čak 78,7 odsto domaćinstava za smeštaj u privatnom vlasništvu nije opterećeno obavezom otplate stambenog kredita, dok njih 8,7 odsto ima hipotekarni kredit ili zajam.

Samo 4,7 odsto domaćinstava živi u iznajmljenom stambenom prostoru, a 7,9 odsto stanuje u besplatno iznajmljenom smeštaju.

Čak 65,2 odsto stanova izgrađeno je između 1961. i 1990. godine, a svega 9,4 odsto nakon 1991. godine.

Svako deseto domaćinstvo stanuje u zgradama izgrađenim pre 1918, a 20,5 odsto u građevinama podignutim između 1918. i 1960. godine.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola v360v
Svi smo mi monako i švicarska ali u obrnutom smislu..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Ma jebes i jedne i druge meni se na tom zapadu nishta osim standarda ne svidja, suvishe mi je uredjeno a ni mi ni vi nismo navikli na takav red. A jebesh ti i takav standard i visoke plate kad imash samo radno odelo i pizhamu. Radish spavash radish spavash...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola v360v
Hohohohoho.. Vidi, vidi.. Zna i naš twix nešto pametno izjavit..  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno kad se treba po zapadu pljuvat onda se cak i vi slozite..koji fenomen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
naravno kad se treba po zapadu pljuvat onda se cak i vi slozite..koji fenomen Smile

Mi ga ne pljujemo. Svako ima pravo na svoje mishljenje. Voleli bi i mi zapad kad bi to bilo tako kako vecina misli, zapadna plata ali hrvatski i srpski nachin zhivota, i naravno nashe cene. Al nema toga ni u diznilendu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Ma jebes i jedne i druge meni se na tom zapadu nishta osim standarda ne svidja, suvishe mi je uredjeno a ni mi ni vi nismo navikli na takav red. A jebesh ti i takav standard i visoke plate kad imash samo radno odelo i pizhamu. Radish spavash radish spavash...

Twic...neznam koliko si proveo na zapadu ali ako mislis da mi ovdje samo spavamo i radimo to se grdno varas...ovdje neces vidjeti ljude navecer mozda na cesti ali su kafici i clubovi puni...a uz to sve covijek ima i dosta novca da priusti sebi i auto i odmore i kucu i normalan zivot...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Twic...neznam koliko si proveo na zapadu ali ako mislis da mi ovdje samo spavamo i radimo to se grdno varas...ovdje neces vidjeti ljude navecer mozda na cesti ali su kafici i clubovi puni...a uz to sve covijek ima i dosta novca da priusti sebi i auto i odmore i kucu i normalan zivot...

Pa i ovde su kafici puni i svaki dan nichu novi ko pecurke posle kishe, svi kukaju skupoi gorivo male plate nema se para a svi samo lochu po kafanama, saobracajne guzhve iz dana u dan se vece i nepodnoshljivije. Uzmi pimer Novog Sada koji je trenutno najvece gradiliste u Evropi (shto nije bash pozitivno jer se gradi bez reda i zida zgrade i kurta i murta) a i na letovanje manje vishe svi odlaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.339 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.