Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivotni standart bivsih SFRJ republika....  (Pročitano 12181 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Svi smo mi monako i švicarska ali u obrnutom smislu..  Smile

Ma jebes i jedne i druge meni se na tom zapadu nishta osim standarda ne svidja, suvishe mi je uredjeno a ni mi ni vi nismo navikli na takav red. A jebesh ti i takav standard i visoke plate kad imash samo radno odelo i pizhamu. Radish spavash radish spavash...

Twic...neznam koliko si proveo na zapadu ali ako mislis da mi ovdje samo spavamo i radimo to se grdno varas...ovdje neces vidjeti ljude navecer mozda na cesti ali su kafici i clubovi puni...a uz to sve covijek ima i dosta novca da priusti sebi i auto i odmore i kucu i normalan zivot...

Pa i ovde su kafici puni i svaki dan nichu novi ko pecurke posle kishe, svi kukaju skupoi gorivo male plate nema se para a svi samo lochu po kafanama, saobracajne guzhve iz dana u dan se vece i nepodnoshljivije. Uzmi pimer Novog Sada koji je trenutno najvece gradiliste u Evropi (shto nije bash pozitivno jer se gradi bez reda i zida zgrade i kurta i murta) a i na letovanje manje vishe svi odlaze.
Twice to jednostavno nemozes uporediti....koliko god ti pokusao cinjenica je da 85% mladih do tridesete godine zive sa roditeljima u kuci,u Srbiji...Europu i pogotovo Velike drzave se jednostavno a i male nemogu porediti sa Srbijom i ostalim zemljama na Balkanu a i sire...o tome valjda nemoramo pricati..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nigdje se manje ne radi a ne živi dobro kao u hr , ja kad sam lapio predstavništvo ove firme s kojom radim ko da sam u penziju otišao , malo radim - više sviram kurcu , a lova skroz solidna , to ne bi garant uboo nigdje vani.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nigdje se manje ne radi a ne živi dobro kao u hr , ja kad sam lapio predstavništvo ove firme s kojom radim ko da sam u penziju otišao , malo radim - više sviram kurcu , a lova skroz solidna , to ne bi garant uboo nigdje vani.

Nikola ...kako je tvoje vidjenje Srbije i standarta i HRV,posto ti takodje si cesto putovao i putujes u Srbiju..??
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
Baš je pa bitno njegovo viđenje, sami mi vidimo sebe i svoj standard poslednjih godina  Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Baš je pa bitno njegovo viđenje, sami mi vidimo sebe i svoj standard poslednjih godina  Smile

Pa nadam se da dodju ljudi ovdje i koji su bili u HRV pa tako da pricamo kako je kako vam se cini ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Šta znam , nekako mi je druga priča kad dodjem i u Bosnu i u Srbiju - kao da je vrijeme stalo , autoput izrovana desna traka , table izblijedjele , ne vidiš po noći kud voziš , kao neka zona sumraka . Ja im želim što prije izlazak na pravi put jer zajedno smo jači , nema Hrvatska ništa od toga ako su joj susjedne države u zaostatku .Treba se pičit naprijed , svi zajedno ko braća , a ne ko rakova djeca .........  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Upravo tako slazem se sa Nikolom...trebamo iako je sve ovo se desilo gledati zajedno da pomazemo jedno drugome....ja bi najsretniji bio kada bi Srbiji bilo bolje....zato se nadam pameti naroda u Srbiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
nije stanje na terenu isto kao na internetu , ja poznam strašno puno super ljudi u Srbiji , nema nikakvih problema , moraš shvatit da neki preko interneta prvi put u životu komuniciraju sa Hrvatima  pa ih zahvati kravlje ludilo , a to nema smisla nikakvog ..........  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Šta znam , nekako mi je druga priča kad dodjem i u Bosnu i u Srbiju - kao da je vrijeme stalo , autoput izrovana desna traka , table izblijedjele , ne vidiš po noći kud voziš , kao neka zona sumraka . Ja im želim što prije izlazak na pravi put jer zajedno smo jači , nema Hrvatska ništa od toga ako su joj susjedne države u zaostatku .Treba se pičit naprijed , svi zajedno ko braća , a ne ko rakova djeca .........  Smile

Pa hrvatska je manje uslovljavana, takoreci nikako u odnosu na Srbiju, za pomoc koju je dobila. Te puteve nije izgradio hrvatski standard nego donacije od preko. Mala je razlika u standardu izmedju nas i vas. Ali opet kazhem a to si i ti rekao nigde se manje ne radi a shodno tome i bolje ne zhivi ako je sudeci po kolichini rada, nego kod vas i nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nikakva pomoć , mi smo autoputeve izgradili kreditima , a Jugoslavija je pare od autoputa ZG-ST utukla u prugu Beograd Bar jer ko jebe Hrvate oni su ustaše .......  Smile  Sad Hrvati sami grade , nema više trte mrte preko BG-a .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.