Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivotni standart bivsih SFRJ republika....  (Pročitano 12187 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ne.

Mislio sam mozda si bio pa da mi kazes kako je tvoj utisak o tome...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Nisam bio... ali poslovno surađujem sa nekim ljudima iz Srbije... imam neku rodbinu (daljnju rodbinu) u Beogradu i u Subotici...

Tako da imam nekakav uvid u stanje... doduše, nije to isto kao i doživljaj iz prve ruke, ali ipak... nije sad baš da nemam pojma o čemu pričam
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nisam bio... ali poslovno surađujem sa nekim ljudima iz Srbije... imam neku rodbinu (daljnju rodbinu) u Beogradu i u Subotici...

Tako da imam nekakav uvid u stanje... doduše, nije to isto kao i doživljaj iz prve ruke, ali ipak... nije sad baš da nemam pojma o čemu pričam

Ok.Samo me je interesovalo kako ti stvaras sliku o Srbiji...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ma sve je OK....

Samo moraš priznat da konstantno forsiraš teoriju o "ogromnoj razlici" između HRV i Srbije... svjesno ili nesvjesno, ali to činiš

Kažeš Beograd kako-tako, ovo okolo užas..

Pa zar nije tako u Hrvatskoj - Zagreb kako-tako, ostalo ajme majko... (osim Istre)

Jeste ...mozda to cinim ali nije mi to bas na umu da pravim takve razlike...u globalnome gledanju je HRV dosta odmakla Srbiji i nista vise to oko Zagreba okolo to jeste tako i okolo Zga je losija situacija ali eto naprimjer u dalmaciji je najlakse zaraditi pare,barem koliko ja to vidim otvoris par apartmana i izdajes turistima i eto ti solidna dobra plata..zar ne?
A u Srbiji nemas bas takav izbor ili negdje drugo u Regiji....ja upravo nezelim da se vratim zbog toga u HRV zato sto mi se nesvidja ta cijela atmosfera u njoj nezelim taj nacionalizam koji jos uvijek je prisutan izmedju ljudi a najvise mi smeta korupcija u HR...

Jesili bio u Srbiji od kako je se rat zavrsio ?

Imash u Srbiji slichan nachin da zaradish pare samo u manjem obimu, u pitanju je zimski turizam. Smlatish apartmane na Zlatiboru i Kopaoniku i eto ti solidnih para. Ali generalno daleko je veci standard u Vojvodini nego u juznoj Srbiji. Ipak smatram da je ova anketa nerealna jer ako poredimo standard i zivot u evropi i Hrvatska i Srbija su u totalnom qrcu a slozices se ako vec dolazis u Srbiju da nema trika da se u hrvatskoj zhivi 5 puta bolje. Mada ruku na srce i parametri u anketi su bezveze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Neznam ni kako bih to poredio 5 puta bas bolje rekao bih jednostavno bolje se zivi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Neznam ni kako bih to poredio 5 puta bas bolje rekao bih jednostavno bolje se zivi....

16.Hrvatska

92.Srbija

To mu dodje oko 5 puta bolja pozicija.  Smile A ono shto mi je najnerealnije, Hrvatska deli mesto sa Finskom, Maltom, Monakom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
To jeste stvarno glupost...Monako i Hrvatska hahahahahaha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Pa o tome ti pricham, skroz debilna anketa. Podji od sebe, da je Hrvatska ko Monako zar se ti prvi ne bi iz Nemachke vratio u Hr da zhivish. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Pa o tome ti pricham, skroz debilna anketa. Podji od sebe, da je Hrvatska ko Monako zar se ti prvi ne bi iz Nemachke vratio u Hr da zhivish. Smiley
Naravno nebi mene u Njemackoj bilo ni dvije sekunde...mislim trebamo procitati po kojim stvarima su oni to usporedjivali koje su statisticke formule uzimali i sta zapravo njima znaci zivotni standart...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Pazi ti vase price.
Napravis par apartmana na moru ili na Kopaoniku....
Pa ljudi ko ima te pare da to napravi njemu ne treba ni Nemacka ni Evropa.

Poenta je da se u HR bolje zivi,ali da se zivi 5 puta bolje to je obicna glupost.
Daj jbt pa niste vi Svajcarska.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.