Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 10:27:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivot  (Pročitano 2957 puta)
07. Apr 2014, 12:29:24
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pozz,evo ja imam problema sa mojim zivotom. Ceo zivot sam baksuz nikad u zivotu nisam imao srece.
Pocecu od sebe. Kao sto sam rekao ja sam ceo zivot baksuz,potpuni baksuz , gubitnik , roditelj me ne razume a ni ja njemu nisam rekao nista od ovoga jer necu da ga sekiram. Bio sam kod pedagoga nesto u vezi snova i skole,nisam hteo da mu kazem istinu uvek sam se izvlacio ,da ne kazem lagao ali prosto nisam teo da mu kazem nista. Imam 15godina jos malo pa cu u srednju,detinjstvo mi je bilo nikakvo evo opisacu vam  proslo i sadasnje stanje u mojoj psihi. Pre sam se plasio smrti,a sada prosto jedva cekam da umrem,cak nekad u nekim situacijama prosto izgubim volju za zivotom. Pedagog mi je nesto pricao kako treba da imam samoupouzdanja vise,ali kad bih imao to "samopouzdanje",i potpuno bio siguran da je to tacno,ono bi bilo obrnutu i prosto sam tako sve vise i vise gubio samopouzdanje.
Evo sad o skoli i detinjstvu.
Nemam drugove imam samo nazovi "drugove",a evo i zasto.
Kad sam bio mali uciteljica me je stalno stavljala da sedim sa romima,koji nazalost moram reci da smrde. Pred kraj prvog razreda imao sam 1 skoro iz svih predmeta nisam znao ni da citam. Dok su me decaci iz razreda stalno zezali,jedan me je i pljuvao. Sredinom 2 razreda uciteljica je rekla da se sa ovima sto ne znaju nista niko ne bi trebao druziti jos nas je i nabrojala. Tada sam se zainatio i sa 1 i 2 skocio na 5 i 4,da pomenem da to nisu bile poklonjene ocene kao kod mojih vrsnjaka ciji su roditelji stalno dolazili da mole za ocene. I tako su mene moji vrsnjaci zezali veci deo prvih 4 godine skole. E kad sam bio 4 razred meni je umrla majka i od tad me svi nekako gledaju sa sazaljenjem  mislim gledali su neko vreme pravili se "drugari". Kad sam krenuo u 5 zezanje je se malo smirilo mada je bilo prisutno. Sada me i dan danas "gaze" mozda nesvesno ali me zezaju i to sve cesce i cesce,nekad sam pruzio i otpor nekad  smo se potukli , ali oni i dalje nastavljaju da me zezaju,iako misle da ja to ne cujem i ne vidim varaju se. Kad su pored mene cute i prave se drugari kako bi smislili kako da me zajebu.
Sa devojcicama je posebna prica od 6 razreda mada i pre,plasio sam se kako bi me ismejavale i one. Polako me je drustvo povuklo ,osecao sam se usamnljen polako sam postao oni,ali i dalje me niko ne primecuje. Drugarice posebno kad im neko ukrade gumicu odma se okrecu prema meni i uvek ja najebem a ja nisam useo gumicu,nekad se desi dok ja ne gledam izvadem nekom drugom knjige i stave meni pod klupu,i opet ja najebem iako ja to nisam uradio stalno se desava,u zadnje se vreme ponasaju prema meni samo dodju do mene zajebavaju se i ja njih zajebavam prosto ne znam kako drugacije da im vratim a da cutim necu. Sad kad pridjem nekoj drugarci onako u normalan razgovor ona se pravi kao da je samo vetar dunuou pored nje. Sad nikako ne mogu da razumem zasto sam se zaljubio u jednu od njih. A ona je posebna prica,moji drugari je zajebavaju,stalno slusam price kako bi oni nju. . . . .  a ona i dalje dobra sa njima nekad se iznervira ,iznerviraju je oni a posle sve opet isto kao dobri drugari. Dobra je ona samo ponekad ,ali ja i dalje ne mogu da shvatim zasto mi se ona svidja  Smile mozda zato sto je nekad dobra ali samo nekad .  Nekako trpi ove sto joj svasta pricaju  ne obraca paznju pa se opet druzi,a ja koji sam bio fer prema njoj neko vreme mene ko jebe nekad mi se ne obrati ni 7 dana i kad mi se obrati obicno je da joj dodam nesto a ja budala uvek uradim jer ne znam da odbijem nekog.
Da ne pomnjem kako su me "drugari" gurnuli sa one sprave za zgibove kako sam pao i slomio ruku i dan danas imam problema sa tom rukom jos im to nije bilo dovoljno nego su me 3 puta  kosarkaskim loptama pogodili u glavu jos su sutnuli nogom i  pravo meni u glavu. Jedan me je pogodio ciglom u glavu i razbio mi arkadu ,u tom trenutku dok nije video krv mislio je da lazem i kako to nije udarilo i sad je sve to tako. Imam tog "druga" koji se mnogo prokurcijo poznaje svakog u gradu i misli da je faca stalno prica kako bi tuko neke "cigane" kako bi ubio nekog .  A sto je najgore takvi su najbolji prijatelji danasnjim devojcicama dok na mene niko ne obraca paznju.
Jedno vreme sam cutao dok su me svi zezali cak i devojcice onda sam poceo i ja njih da zezam prosto nisam mogao vise da cutim.

Ima jos mnogo stvari koje sam izostavio,jos da napomenem da nisam bogat a da nisam ni siromasan. Ali nekako oni koji su najgori uvek najbolje prodju. Ja sam bio dobar i sta sam dobio za uzvrat ? Nisam nistao svi su me zezali,izgubio sam i majku dok onaj ko svasta prica devojci psuje Boga , stalno se svadja,bije njemu nije nista boli njega uvo za sve. Kako bi skrenuo misli ja sam poceo da igram igrice da ne izlazim napolje , neku vrstu skretanja misli sam nasao u nekim pesmama. Ali prosto vise ne znam sta da radim.

Jedino me zanima kako nastaviti ovakav zivot? Da li da i dalje ostanem dobar ili da predjem na drugu stranu da vidim hoce li me neko takvog prihvatiti. Sad se osecam ko vuk samac. Prosto mi nedostaje neko da me razume.
Ako me neko razume. Ne znam sta vise da radim kako nastaviti zivot,sto se mene tice da znam da sutra umirem ja bi se radovao. Nekako svi su me gazili ceo zivot,nikad nisam dobio ono sto sam zeleo dok ostali uzivaju iako neki ne dobijaju nista sto pozele ali utehu nadju u svom "bezobraznom" ponasanju. . . .
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 12:37:37 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
Koliko imas godina?
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Napisao sam 15,znam da ce neko sad reci kako sam ja jos dete,ali kad bi se neko nasao u mojoj kozi ne bi mu bilo lako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Samo nek mi niko ne pominje pubertet, ovo je sve bilo i desava se i dalje i nije nista izmisljeno niti preuvelicano mogao sam jos mnogo toga reci.Najveci mi je problem kako dalje gde kuda , posto sam ja totalni baksuz u pravom smislu te reci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Pa 15 bre, reko čovek.
A što se tiče podmetanja knjijga, uzimanja gumica i gađanja loptom.... To je do tebe. Počni više da se namećeš društvu, potrudi se više u nekom sportu i bar u nekoj gluposti budi najbolji. Ovako, kako si se opisao, ličiš na nekog šmokljana. Pogotovo ako si debeo pa te zato i zezaju. Wink
Možda će ti biti bolje u srednjoj školi.
Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa problem je sto ja nisam za sport samo ce me jos vise zajebavati , a sto se tice gluposti probao sam jedanput pa me je ziv stid pojeo,inace nisam debeo. prosto nmg da razumem sve ovo sto bas ja ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Pa do tebe je.
Pokušaj! Bori se! Trudi se!
Zato je i tako. Odmah kažeš da nisi za to i da ne možeš. Prosto utuvi u glavu da moraš!
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ne razumem kako je to do mene ? Jel danas lose biti dobar ? Treniranje ne bi nista promenilo mozda malo nesto.Ali ne razumem kako podmetanje knjiga ima veze samnom ? Jesam ja taj koji se svaki put okrece prema meni i trazeci da mu vratim ono sto nisam uzeo ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Da za promenu iskreno popricas sa psihologom... I da za srednju izaberes neku gde ne idu svi tvoji...

I... da... taj dozivljaj da je kraj sveta jeste pubertet... Kao i tvoje insistiranje da nista ne govoris ocu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Razmislicu o tome da opet odem kod psihologa.ali ako neko ima neko misljenje jos kako da nastavim ovaj zivot  ? Ja hocu misljenje mladji ljudi ili onih koji nisu toliko stariji od mene , a ne psihologa,za psihologa vec znam sta ce mi reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 10:27:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ZIVOT

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.