Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 19:09:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zivot  (Pročitano 2940 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Zovem da je samo trol, ali ako nije:

Preterujes. Videces kako odrastas da nikoga nije bas toliko briga do tebe da bi ti zagorcavao zivot i da se sve to sto si opisao menja vremeom. Upisaces srednju, naci nove prijatelje pa eventualno i naci i neku devojku kojoj ce biti stalo do tebe. Nema potrebe da postajes svinja od coveka samo zbog prihvatanja okoline, veruj mi, ni svinje nikako ne prolaze sjajno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Ma ne moraš ti da treniraš sport. Samo se bavi time i bukvalno u svemu moraš da se trudiš.
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Treniraj ako imas vremena, obavezno se bavi sportom, makar rekreativno, razvices tako naviku koja ce ti kasnije biti korisna. Da ne pricam koliko to moze da deluje na tvoje samopouzdanje kada se razvijes malo ...
Nakacili su se na tebe, tako ti je to jbg, pogotovo u osnovnoj skoli, klincima su jos te stvari i fore sa podmetanjima, mucenjem itd zanimljive. Sasvim je moguce da si im jednostavno pogodan za sprdnju, zato sto te je lako naloziti ... poznajem takve ljude, i nikad to nisam koristio da bih sprdao zlonamerno, ali jbg, nisu svi vaspitani da ne cine drugima ono sto ne zele da se njima desi ...
Tesko je izvuci se iz toga, pogotovo sto ti kazes da si umeo i da zauzmes stav i da se potuces ... Ali dobra je stvar sto imas 15, jos malo pa ce kraj osnovne, poslusaj ono sto je Anea rekla - upisi neku skolu gde nece ici vecina tih tvojih pavijana, to ce ti biti neka "nova sansa", gde samo treba da budes opusten, nikako "stegnut" jer je to ustvari magnet za sprdanje. Znaci zezaj se, nikad zlonamerno ( ako nema razloga za to ), upoznaces nove ljude prema kojima nema razloga da budes "stegnut" jer oni verovatno nece znati za sve ovo iz osnovne...

Citat
Nema potrebe da postajes svinja od coveka
I sa ovim moram da se slozim, jer, sta ti cinis time? Postajes ono sto si mrzeo, i isto tako ces navatati nekog dobrog lika i unistavati mu zivot kao sto su oni tebi do sad ... Nema potrebe da ti menjas neke dobre stvari kod sebe zbog debila.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Sredinom 2 razreda uciteljica je rekla da se sa ovima sto ne znaju nista niko ne bi trebao druziti jos nas je i nabrojala.
Врсан педагог, нема шта.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Odes u vojsku...a posle u legiju stranaca...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Vratis se i ubijes premijera  Smile the circle of life
« Poslednja izmena: 07. Apr 2014, 18:45:59 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Boki ti je sve odgovorio. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
ja koji sam bio fer prema njoj neko vreme mene ko jebe nekad mi se ne obrati ni 7 dana i kad mi se obrati obicno je da joj dodam nesto a ja budala uvek uradim jer ne znam da odbijem nekog.
Открио си хладни, негостољубиви континент звани Жена  Smile Кажеш да имаш 15, пишеш зрелије од неких са 2 пута толико.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Izgleda da cu se potruditi da budem sto bolji,ali i mnogo opusteniji.

Hvala ravenclaw mozda ovo "zivotno iskustvo" u ranom detinjstvu dobro posluzi za buducnost.

Ako jos neko ima neko misljenje drugacije ili slicno nek kaze,detaljno cu razmisliti o svakom misljenu.

inicio I mislio sam u Vojnu akademiju,ako mi medicina ne krene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Razmislicu o tome da opet odem kod psihologa.ali ako neko ima neko misljenje jos kako da nastavim ovaj zivot  ? Ja hocu misljenje mladji ljudi ili onih koji nisu toliko stariji od mene , a ne psihologa,za psihologa vec znam sta ce mi reci.

Psiholog ce ti reci ono sto ce ti reci bilo ko sa iskustvom - da je sve to faza... i da se ne zadrzavas na njoj...

Inace, ono sto meni nije jasno je onaj momenat razdvajanja klinaca... ja sam tokom skolovanja redovno dobijala za parove u klupi klince koji zaostaju po bilo kom pitanju... da im pokazem...
I to se desavalo kroz tri skole, dva grada i jedno 6-7 razrednih staresina...
Tako da... niko ne uparuje klince koji ne znaju...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 19:09:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ZIVOT

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.