ovako,upoznali smo se pre izvesnog vremena,tocnije pre godinu dana i slazemo se u svemu, svemu,bas u svemu. Problem je u tome sto smo se obadvojica jedan u drugog zaljubili i da se tu ne moze nista izmijeniti. On je ozenjen, ima klinca bas kao i ja...i kako sada dalje? Naravno,puno toga vise nije kao pre,ali jedan bez drugog ne mozemo...katastrofa je u tome sto smo pre ovoga -normalno-ziveli,kao ozenjeni sa obiteljima....
Kako dalje???ÍMA LI NETKO SLICNOG ISKUSTVA???
strucna pomoc nam nije potrebna,radi se jenostavno o tome sto se volimo,bas kao muz i zena...mislili smo i mi da je prolazno ,ali vec dugo je to "obostrano"da bi to stalo....kada bi morali jedan bez drugog zivjeti,onda bi nam trebala tek pomoc.....napominjem,on ima klinca,kao i ja,a sad u tridesetima se sve izmenilo....
jao ovo zvuci kao brokeback mountain sigurno si ga odgledao ali ne dozvoli da se zavrsi na onakav nacin u principu, mislim da nije u redu da ulazis u vezu sa nekim, ako si se obavezao na vernost drugoj osobi ali ljubav je ljubav trebalo bi obojica da budete iskreni, i ako je vasa veza i ljubav zaista veoma jaka, da se razvedete, jer nije posteno da budete takvi prema svojim zenama, za pocetak s obzirom da je hrvatska i dalje homofobna sredina, sa decom treba biti veoma oprezan eto toliko, srecno
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."