ovako,upoznali smo se pre izvesnog vremena,tocnije pre godinu dana i slazemo se u svemu, svemu,bas u svemu. Problem je u tome sto smo se obadvojica jedan u drugog zaljubili i da se tu ne moze nista izmijeniti. On je ozenjen, ima klinca bas kao i ja...i kako sada dalje? Naravno,puno toga vise nije kao pre,ali jedan bez drugog ne mozemo...katastrofa je u tome sto smo pre ovoga -normalno-ziveli,kao ozenjeni sa obiteljima....
Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.
Pa ne znam sta da ti kazem. Desava se. Ne verujem da se to desilo odjednom, tako iznenada...mora da si i ranije imao sklonosti ka istom polu. Za mene, to nije nista strasno....ne znam kako ti to dozivljavas. Sam proceni dali ti je potrebna strucna pomoc ili ne. Znam neke muskarace i zene koji imaju sklonosti kao i ti (mislim da je to kod tebe samo prolazno), ali zive srecno i zadovoljno u zajednici sa suprotnim polom...takodje imaju i decu!
strucna pomoc nam nije potrebna,radi se jenostavno o tome sto se volimo,bas kao muz i zena...mislili smo i mi da je prolazno ,ali vec dugo je to "obostrano"da bi to stalo....kada bi morali jedan bez drugog zivjeti,onda bi nam trebala tek pomoc.....napominjem,on ima klinca,kao i ja,a sad u tridesetima se sve izmenilo....
-a da ti hot "tebra" malo nezezaš sve nas,pa nepostaje se homoseksualac sa trideset godina!
p.s- sve što je ljudski,nije mi strano, pa vama dvojici je još najlakše ,možete,zajedno da idete na pecanje,igrate šah,šetate se,do kasno ostajete u gradu,bez da vaše supruge posumnjaju u to što radite...... [b]ipak mislim da si ti rešio da se malo zezaš sa nama ovde [/b]
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.