Sada si malo promenio temu. Na ulicama ih ne vidjam ali ih vidjam na paradama, i to na tv - u, ali to mi smeta! Promena kanala nije resenje! Ponovo kazem: Budi peder, ali drzi to za sebe, nemoj da bombardujes svet time sto si ti peder. Nema razloga da se toliko eksponirate, BRE! I ovo nije upuceno konkretno tebi, nego i svima koji su kao ti.
Mlacenje prazne slame, kao i obicno! A zasto ti mislis da si bolji od nekog ko je gay? I ti promovises glupost, pa te jos glupandera u tome podrzava.
Postoji laz ,prokleta laz i statistika, svako ko se iole razume u ispitivanje trzista recice ti da to eventualno mozda moze da bude neki prosek na nekom milenijumskom nivou, uzevsi u obzir da je nekad bilo mnogo manje svetske populacije i da je taj broj progresivno rastao...tako da,slozices se na 1.000.000 varvara, 100.000 homoseksualnih varvara ipak zvuci neverovatno, ako se uzme u obzir da to nije bila ni moda u ta vremena, a svako ko ti kaze da kada jedna gay orijentisana individua premine , druga zauzme njeno mesto da bi se odrzalo tih 10 % ...laze te. A sto se tice razaranja nisam ja rekao da se svet razara homosexsualnoscu vec da je ona posledica toga sto nas priroda vise nece jer ne moze da nas izdrzi...ali to je samo hipoteticko razmisljanje.
Ne znam samo kako ti je poslo za rukom da uzmes ovako glup primer! Za vreme varvara, postojala je mnogo veca populacija od 1,000,000...uostalom, sad ja vidim kao ti razmisljas: sto neandertalnije, sto vise bahatosti-manje sanse da je neko gay...da te naucim: POGRESNO, izgled je opaka stvar i moze da prevari....veruj mi! Taj milion je bila populacija verovatno ljudi u kamenom dobu (to si ti nesto pobrk'o ...ne, ne zameram ti...desava se ) ,ali tadasnja populacija nije relevantna za ovaj odnos, jer homosapiens jos nije bio formiran.
Na tvom mestu, ja bih skupljao informacije, jer, ovo ti je jedinstvena prilika da te neko prosvetli, izuce iz duboke zablude, razotkrije tajne koje ti predstavljaju teret i prepreku, uzdrma tvoj svet!
Prvo ti ttt1 odluci hoces li biti musko ili zensko,pa nastavi pokusavati nesto,a do tad Pst !
Cekaj, ti si ona "pametna" sto velica Ce.u (nema sanse da napisem to ime :[115]....e pa, slusaj: Kada prestanes da se indijanises (ne mogu da trosim vreme da odgovaram osobama koje velicaju Ce.u ....to nikako), mozda te castim i napisem nesto sto ce liciti na neki vid odgovora na tvoj citat, ovako STFU! Ako ne znas sta ovo poslednje znaci, ukucaj isto na pretrazivac...ostalo ce ti se kazati samo
nije trandza,a nije ni kriza identiteta.Samo neko mu/joj reko da je to "in" ,pa i zhaba digla nogu.
Istom logikom mogu i ja da kazem da je "in" to sto neki blate gay ljude i da i ti kao i ta zaba u tvom citatu dize nogu. Dakle, nema smisla tvoj citat. Totalno me ne interesuje sta je "in", a sta "out....
Ако себи дозвољаваш да волиш педере, дозволи другима да их не воле!!!!
Већина мисли да су педери ненормална и неприродна појава па ти види ко је нормалан, а ко не!!!!
Не могу да верујем да једна девојка тако здушно брани педере.
Vredjam tek onoliko, koliko moram da odgovorim na ista vredjanja sa druge strane.
Najslobodniji ljudi su oni koji i drugima dopustaju slobodu. Naravno da vi mozete da mrzite pedere (mrznja je teret), to je vase pravo. Sto se mene tice, ja niti ih mrzim, niti ih volim, samo iznosim cinjenice o zabludama i predrasudama koje vladaju kada su oni u pitanju.
Za mene vecina nikako nije relevantna. Hitler je svojevremeno iskoristio tu istu vecinu (glupog i primitivnog naroda), kako bi pokrenuo najvece unistavanje u istoriji, a samo su pojedinci iz te iste ozloglasene Nemacke bili protiv svega toga....mislim da je potpuno jasno sta zelim da kazem!!!!
Mislim da dosta mozete da naucite iz mojih pisanija.....