Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:04:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Život posle smrti - da li verujete?  (Pročitano 26704 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia Luvmya 520
Bah...
Posle smrti intelekta zivot se ipak nastavlja...
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Sve je u oku posmatraca.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ne mora na elektronski medijum. Možemo uzgajati tela u kojima ćemo prebacivati svest.

tebra zebra ovo vec postoji, zove se - reinkarnacija... Smile Smile

Mada pre ćemo naći način da zaustavimo i obrnemo proces starenje i lekove za sve bolesti.

i tako nas vecinu ceka novi ciklus do sledece Zetve, 2 inkarnacije u iljadu godina to je cca 50 inkarnacija do sledece Zetve.. Smile

bolesti imaju svoju svrhu (daq okoncaju inkarnaciju) i ne verujem da cemo ikada naci 'lekove za sve bolesti'...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Mislim da bi ljudi radije kontrolisali taj proces sa ovog nivoa, preneli sva sećanja i nastavili gde su stali zadržavajući sve veze i pare. Ne podcenjuj naš ego, uradiće sve da bi opstao. Pođi od sebe, zamisli da imaš pilulu koja će ti omogućiti večni život, da li bi je popio ili bi rizikovao sa novom inkarnacijom?
Ili pak da sa sto godina imaš klona  od dvadeset u koji možeš da se učitaš. Da li bi izdržao iskušenje da ponovo postaneš mlad i zdrav?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Samsung 111111
Iskreno ne znam da li postoji zivot nakon smrti XD (i bilo je ocekivano da ne znam  Smile )
Moje neko misljenje licno XD ajde podelicu ga sa vama XD je da nema nazalost  Smile
I iskreno nije me da kazem nesto preterano strah ono da sam uplasen previse zbog toga...Toliki ljudi pomrli pa cu i ja ...
Ali veci strah od toga,koji kroz kosti prolazi je da nikad necu da vidim one do kojih mi je stalo...i to za vecnost  Smile
Vise se ispali da si bio rodjen kao neka zivotinja XD Umres i sve mirno posle tebe XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Mislim da bi ljudi radije kontrolisali taj proces sa ovog nivoa, preneli sva sećanja i nastavili gde su stali zadržavajući sve veze i pare. Ne podcenjuj naš ego, uradiće sve da bi opstao. Pođi od sebe, zamisli da imaš pilulu koja će ti omogućiti večni život, da li bi je popio ili bi rizikovao sa novom inkarnacijom?
Ili pak da sa sto godina imaš klona  od dvadeset u koji možeš da se učitaš. Da li bi izdržao iskušenje da ponovo postaneš mlad i zdrav?

Onda bi svi zivopti bili povezani sa onim proslim , a to tako ne ide. Zapis se brise i ide se iz pocetka, u tome je sustina.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ovo je samo hipotetički, možda sve to neće biti ostvareno.
Sa druge strane na to možeš gledati kao na još jednu lekciju, koja će trajati malo duže i koju treba savladati? Dug boravak u telu nosio bi velike izazove.
Ako imaš slobodnu volju red bi bilo da možeš uticati na sve što se tebe tiče pa i prkositi ograničenjima koja po prirodi postoje (tako smo naučili da letimo, odemo u dubine mora, svemir...). U suprotnom slobodna volja je iluzorna jer su ti postavljene granice dokle sa njom možeš ići.

Uveliko se radi na pomenutom polju. Životni vek je duži, mnoge bolesti pobeđenje, dosta se postiglo i u razumevanju procesa starenja. Pojedini naučnici već predviđaju da će u prvoj polovini ovog veka taj proces biti zaustavljen čak i obrnut.
Teoretski je sve to moguće. Da li će i kako biti sprovedeno u praksi teško je predvideti.
U svakom slučaju predhodno mora biti rešen problem prenaseljenja i postavljena stroga pravila u pogledu rađanja.
U suprotnom takva tehnologija bi bila povlastica malobrojnih. Dok bi mase i dalje umirale.
Čak i da bude dostupno svima, ne znači da smrti neće apsolutno biti, hoće svakako. Nesreće će se uvek dešavati i ljudi međusobno uništavati.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
ljudi su vec imali vecan zivot (kontinuiranu svest tacnije) - i gde je tu zabava? nema je. nada. njet. niht.
lepo dosli Lucifer klapci, nama navucen veo zaborava i R'N'R zurka krenula.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Bosch ima centrifugu
Sve sto jeste - vec je bilo - a sve sto je bilo tek ce biti....
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0a2
mob
Samsung S7
Reinkarnacija cak i da postoji, nema nikakvog smisla kad se posmatra sa ove ljudske strane. Nema secanja na prosle zivote, nema pouke koju si naucio, nema nikakvog iskustva da preneses iz prethodnih zivota. Kao nekada prazni flopi diskovi. Sa strane prirode, takodje nema nikakvog smisla jer je energija vec neunistiva i ova nasa ce se kad umremo pretvoriti u neku novu zvezdu, planetu ili sta vec.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:04:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.